Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Policie - jak na ne ?? Tezkej pripad !! Za rady THX nebo CRD

BioToXx_

Recommended Posts

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Ja bych se domluvil s kamosem at vase vypovedi sedi a to tak ze kamos by rekl ze mu bylo spatne ze kosil a bolela ho hlava tak si ho pucil a chtel ho dalsi den vratit a tys o tom nevedel odkud to kolo je jestli treba neni jeho segry nebo brachu a jen si ho k tobe schoval a pak prisli oni napadli ho daly mu pesti do nosu tekla mu jeste krev z nosu vzali kolo a odjeli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdar sem tu :D prezil sem to a ani si me tam nenechali :D ale pan policista si hral na drsnaka delal bububu... ale nic zas tak hroznyho... sel sem to rovnou zapit ale nic moc to nedopadlo... Rekl sem ze si kolo chtel jen pujcit ale fizlum to bylo jedno... proste vzali sme to vzali... rekl mi ze pokud se kamos prizna tak zaplatime pokutu.... ja z kamosem polovicni sazbu (neni nam 18) a on plnou.... A nebo pokud bude zapirat tak to pujde k soudu :(

Hlavne mi rikal at vubec nezkousime se tem pindam pomstit,coz sme meli v planu :D

Jo jeste to napadeni to rikali ze si to vyresi snim...

Odkaz ke komentáři

Doufám že se z toho ten nigga jen tak nevykecá z toho napdaní... jinek je dobře že ses nenechal vytrašit alespon jsem to pochopil z tvýho příspěvku... nevím jestli jsi to psal ale doufám že ste se s kámošem pořádně domluvili co řeknete...aby nerupnul on...

Odkaz ke komentáři

Doufám že se z toho ten nigga jen tak nevykecá z toho napdaní... jinek je dobře že ses nenechal vytrašit alespon jsem to pochopil z tvýho příspěvku... nevím jestli jsi to psal ale doufám že ste se s kámošem pořádně domluvili co řeknete...aby nerupnul on...

jo jsme domluveny ale policajty vubec nezajimalo jak rikal anonym ze sme si kolo jen pujcili... proste mi rekl ze bud se kamarad prizna a zaplatime pokutu nebo to de k soudu... a to uz je hruza soudoti se pak jeste platit soud... no fuj a zrovna na novinky.cz Soudy budou brzy dvakrát dražší než dnes

Odkaz ke komentáři

mno tak jako přiznat se bude muset tak jako tak... ale jde o tom aby řekl pravdu... tu překroucenou v jeho prospěch....ale stále je to pravda ... a nevim jaká může být pokuta za tohle...
ten policajt rikal 1000kc pro nej a 500 pro nas ale to daval jen jako priklad rodice mi rikali ze to muze byt i 5000... ale taky hlavne otec tam jeste pujde a pozve na to kolo nekoho kdo urci jeho hodnotu... protoze ta pi*a to urcila na 10 000 a to kolo je takovej docela shit a prej stoji tak 3 tisice takze to se jeste musi vyresit... Je to takovy modry kolo od firmy Podzimek... ta firma se zabiva drevem a to kolo ma jenom jako firemni nebo spis ty kola rozdavali a je to fakt na picu kolo
Odkaz ke komentáři

nekde sem našel todle Vzhledem k tomu, že cena odcizeného kola převyšovala částku 5000,- Kč, byl muž předán pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže orgánům činným v trestním řízení. talže si z toho myslim že když to přesahuje 5000 tk je to teprve trastný čin krádeže.... ale nwm :(

ale 10000 to by byl problém....

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, že cena odcizeného kola převyšovala částku 5000,- Kč, byl muž předán pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže orgánům činným v trestním řízení. takže až když to přesahuje cenu 5000 tak je to trestný čin krádeže....ale 10 000 by byl asi problém...

sorry za double post... nechtene sem to napsal znovu xD nwm co me hrablo...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu