Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

no tak protože se počítalo s tim, že alex bude dál pracovat na psp fw, přidávat nový funkce a že se pokusí o flash psp go!. sám jsem to očekával a uvažoval že bych do toho šel, ale takhle se do toho asi nikdo pořádnej nepustí, protože nemá od koho pokračovat, protože předpokládám že go nepujde jen tak flashnout a že to bude mít nějaký ochrany. Ty vždy prolomil alex a až od jeho prace se vše odvíjelo dál...a když teď neni kdo by to zkoušel dál na novejch fw a tak, tak je to škoda..dyt už se najde pár her který chtěj fw 5.50 a bez nich to nejde...až budou vycházet nový hry tak taky budou chtít už novější fw jak nějakej 3.90

edit: já myslel ukvapenej názor jakože ti je jedno že da odchází jakoby nic neudělal. alespoň to tak vyznělo :)

Odesláno

Ono by mozna bylo i lepsi kdyby se PSP GO a ty PSP s novejma deskama nedali hacknout, dyt to uplne ruinuje SONY. kdyz vyjde nejaka nova hra tak ji hned stahnu mam ji v psp hraju ji 5 minut a pak ji smazu a du treba zkusit jinou(psp nemam az zas tak dlouho)

Mam doma 3 origo hry: Worms,POP:TTT a R&C:the size mathers

A žádnou jinou jakoukoliv ISO hru sem si nevychutnal vic jak kteroukoliv z mych UMD.

takže jen rikam, kupovat si UMD ma urcite neco do sebe clovek kdyz uz za t oda prachy, tak si to vychutna a snazi se to dohrat treba i na vic obtiznosti a dohrat to co nejvic.jen by to trosku mohli zlevnit. a taky pridat podporu HB her do OFW :)

Odesláno
Hosi ted to VAm natru vite ja sem vymyslel celej CFW ale ten matej DAX se mi zrovna naboural a cely to obleslehl XD (nic proti DAX) no smula uz mam chick hen i pro FW 5.51 teste se !!!

To chce screen :lol:

Tak abych nebyl OT, dobře nám tak že to zavřel, udělal toho pro nás hodně a my pro něj ? Každej at se nad tim zamyslí ve svý hlavě. Akorát mu všichni kradli jeho práci, já bych s tim na jeho místě taky švihnul a ještě kdyby mi k tomu něco nabídla Sony :D.

Jo a na další posty který budou na tohle reagovat já odpovídat nebudu :D nehodlám se zase s někym hádat :D.

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Odesláno

boze muj.. vsichni ste blby retardi.. jen ja sem autobus!!!

PS: DaX neumrel, tak tu z toho nedelejte pohrebiste.. zaslouzi si obdiv.. to co tu predvadite je spis k placi... dobre ze neumi cesky, zeblil by se z toho co tu pisete... myslim ze ani jeden z vas o tom nevi uplne vsechno a tak nema pravo(otrepana fraze) tu kohokoliv soudit na zaklade faktu(na 100% nevite vsechno) ktery zna...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu