Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Konec DARK-ALEX fora - tvrdá realita - aktualizováno!

ice22222

Recommended Posts

no tak protože se počítalo s tim, že alex bude dál pracovat na psp fw, přidávat nový funkce a že se pokusí o flash psp go!. sám jsem to očekával a uvažoval že bych do toho šel, ale takhle se do toho asi nikdo pořádnej nepustí, protože nemá od koho pokračovat, protože předpokládám že go nepujde jen tak flashnout a že to bude mít nějaký ochrany. Ty vždy prolomil alex a až od jeho prace se vše odvíjelo dál...a když teď neni kdo by to zkoušel dál na novejch fw a tak, tak je to škoda..dyt už se najde pár her který chtěj fw 5.50 a bez nich to nejde...až budou vycházet nový hry tak taky budou chtít už novější fw jak nějakej 3.90

edit: já myslel ukvapenej názor jakože ti je jedno že da odchází jakoby nic neudělal. alespoň to tak vyznělo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze to schrnme :D jsou tady 3 tabory:

1) DA byl nejvetsi machr vsech dob co se tyka psp, bude to hrozna skoda

2) nic tak extra, nechapu proc 1. skupina tak strada

3) byl dobrej, verim v nej, ze se vrati s hackem TA-088v3 a Brite, nebo ze se objevi nekdo dalsi.

ja bych se priradil do skupiny c. 3

Odkaz ke komentáři

Ono by mozna bylo i lepsi kdyby se PSP GO a ty PSP s novejma deskama nedali hacknout, dyt to uplne ruinuje SONY. kdyz vyjde nejaka nova hra tak ji hned stahnu mam ji v psp hraju ji 5 minut a pak ji smazu a du treba zkusit jinou(psp nemam az zas tak dlouho)

Mam doma 3 origo hry: Worms,POP:TTT a R&C:the size mathers

A žádnou jinou jakoukoliv ISO hru sem si nevychutnal vic jak kteroukoliv z mych UMD.

takže jen rikam, kupovat si UMD ma urcite neco do sebe clovek kdyz uz za t oda prachy, tak si to vychutna a snazi se to dohrat treba i na vic obtiznosti a dohrat to co nejvic.jen by to trosku mohli zlevnit. a taky pridat podporu HB her do OFW :)

Odkaz ke komentáři

1. daxe jsem uznaval jen az do kdy byli FW nižší než 3.00 tedy ne M33 tym ale klasické CF a ISO Loadery

2.Nedívím se mu,že s ním poslední dobou vyjebavalo hodně lidí...používali jeho zdroje a pak je vydavali za své CF.

3.A stejně posledni dobou toho opravdu moc nedělal,podle mě ho to přestalo bavit :)

Odkaz ke komentáři

Hosi ted to VAm natru vite ja sem vymyslel celej CFW ale ten matej DAX se mi zrovna naboural a cely to obleslehl XD (nic proti DAX) no smula uz mam chick hen i pro FW 5.51 teste se !!!

To chce screen :lol:

Tak abych nebyl OT, dobře nám tak že to zavřel, udělal toho pro nás hodně a my pro něj ? Každej at se nad tim zamyslí ve svý hlavě. Akorát mu všichni kradli jeho práci, já bych s tim na jeho místě taky švihnul a ještě kdyby mi k tomu něco nabídla Sony :D.

Jo a na další posty který budou na tohle reagovat já odpovídat nebudu :D nehodlám se zase s někym hádat :D.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
prej cracknout :D :D ... objeví se někdo jinej z toho strach vůbec nemám

A co jinyho by mel delat? Ochrana na sw se nehackuje, ale crackuje, ma pravdu. Proto jsou i cracky do her a programu.

Hack je uplne neco jineho, nez crack, to by jsi mohl vedet, nez ze sebe zacnes delat trolla.

Odkaz ke komentáři

boze muj.. vsichni ste blby retardi.. jen ja sem autobus!!!

PS: DaX neumrel, tak tu z toho nedelejte pohrebiste.. zaslouzi si obdiv.. to co tu predvadite je spis k placi... dobre ze neumi cesky, zeblil by se z toho co tu pisete... myslim ze ani jeden z vas o tom nevi uplne vsechno a tak nema pravo(otrepana fraze) tu kohokoliv soudit na zaklade faktu(na 100% nevite vsechno) ktery zna...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu