Arcane Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 no tak protože se počítalo s tim, že alex bude dál pracovat na psp fw, přidávat nový funkce a že se pokusí o flash psp go!. sám jsem to očekával a uvažoval že bych do toho šel, ale takhle se do toho asi nikdo pořádnej nepustí, protože nemá od koho pokračovat, protože předpokládám že go nepujde jen tak flashnout a že to bude mít nějaký ochrany. Ty vždy prolomil alex a až od jeho prace se vše odvíjelo dál...a když teď neni kdo by to zkoušel dál na novejch fw a tak, tak je to škoda..dyt už se najde pár her který chtěj fw 5.50 a bez nich to nejde...až budou vycházet nový hry tak taky budou chtít už novější fw jak nějakej 3.90 edit: já myslel ukvapenej názor jakože ti je jedno že da odchází jakoby nic neudělal. alespoň to tak vyznělo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 tenhel topic mi pripomina topic co tu byl kdyz umrel michael jackson,taky kazdej :o ne nase hvezda byl to buh legenda atd.,ale je pravda ze toho udelal fakt hodne ,je to machr ale za cas ho treba nekdo nahradi nebo se vrati a zacne neco delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 takze to schrnme :D jsou tady 3 tabory: 1) DA byl nejvetsi machr vsech dob co se tyka psp, bude to hrozna skoda 2) nic tak extra, nechapu proc 1. skupina tak strada 3) byl dobrej, verim v nej, ze se vrati s hackem TA-088v3 a Brite, nebo ze se objevi nekdo dalsi. ja bych se priradil do skupiny c. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 byl to borec ale co už život jde dal ne :D snad se oběvi nekdo lepši ale on ma muj nej obdiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 A´t si říká kdo chce co chce ISO by jsme si bez něj jen tak nezahrály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 bez nej bysme neflashovali pandorou... ISO slo i predtim :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Je to škoda, jinak se přiřazuju do skupiny č 3.Jinak si myslím že tady na světě dalších chytrých lidí co vymyslej hack na Go a na TA-088v3. Jinak taky doufám že ti chytří lidi už něco vymyslej na 5.50 a 5.51 aby jsi taky už i já mohl zahrát iso :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Škoda, sice v poslední době nic nedělal, ale jsem mu vděčnej za všechno (pandoru, cfw)... je to borec :D snad se najdou i jiní kteří budou na PSP pořád makat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Dneska sem na italskych strankach o PSP cetl prohlaseni ALEKa z DAX fora o DAXovi. Pry forum zavreli z duvodu neunosnych nakladu a ze DAX jako takovy z PSP sceny neodchazi. Takze se teoreticky casem muzem tesit na dalsi produkty M33... no uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 aha, tak tohle meni situaci, uprimne D_A forum my bylo skoro ukradeny, a myslim si, ze vsici tady mysleli ze D_A odchazi, takze ted uz brecime na spatnym hrobe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Ono by mozna bylo i lepsi kdyby se PSP GO a ty PSP s novejma deskama nedali hacknout, dyt to uplne ruinuje SONY. kdyz vyjde nejaka nova hra tak ji hned stahnu mam ji v psp hraju ji 5 minut a pak ji smazu a du treba zkusit jinou(psp nemam az zas tak dlouho) Mam doma 3 origo hry: Worms,POP:TTT a R&C:the size mathers A žádnou jinou jakoukoliv ISO hru sem si nevychutnal vic jak kteroukoliv z mych UMD. takže jen rikam, kupovat si UMD ma urcite neco do sebe clovek kdyz uz za t oda prachy, tak si to vychutna a snazi se to dohrat treba i na vic obtiznosti a dohrat to co nejvic.jen by to trosku mohli zlevnit. a taky pridat podporu HB her do OFW :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Kazdy neni, jako ty. Resp. jako cesi.. Vetsina si hry kupuje.. Chce to otevrit oci a podivat se dale, za hranice CR.. Sony rozhodne nic neruinuje.. toho se neboj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 kupovat si UMD ma neco do sebe,ale promin...1500,- za hru na PSP která neni ani zdaleka tak promakaná jako třeba na PS3 která stojí stejně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 1. daxe jsem uznaval jen az do kdy byli FW nižší než 3.00 tedy ne M33 tym ale klasické CF a ISO Loadery 2.Nedívím se mu,že s ním poslední dobou vyjebavalo hodně lidí...používali jeho zdroje a pak je vydavali za své CF. 3.A stejně posledni dobou toho opravdu moc nedělal,podle mě ho to přestalo bavit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 si nemyslim ze nemel dost penez za ty reklamy aby to forum mohl provozovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Hosi ted to VAm natru vite ja sem vymyslel celej CFW ale ten matej DAX se mi zrovna naboural a cely to obleslehl XD (nic proti DAX) no smula uz mam chick hen i pro FW 5.51 teste se !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Hosi ted to VAm natru vite ja sem vymyslel celej CFW ale ten matej DAX se mi zrovna naboural a cely to obleslehl XD (nic proti DAX) no smula uz mam chick hen i pro FW 5.51 teste se !!! To chce screen :lol: Tak abych nebyl OT, dobře nám tak že to zavřel, udělal toho pro nás hodně a my pro něj ? Každej at se nad tim zamyslí ve svý hlavě. Akorát mu všichni kradli jeho práci, já bych s tim na jeho místě taky švihnul a ještě kdyby mi k tomu něco nabídla Sony :D. Jo a na další posty který budou na tohle reagovat já odpovídat nebudu :D nehodlám se zase s někym hádat :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 pamatujte - všichni jsou nahraditelný a vývoj nezastavíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Hele jediny co pro me udelal DAX je to ze vymyslel ze i hry se daj krast na PSP ale pro 3000covky nic asi na to nemel ja fakt neim LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radeonx800 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 podle mne chce cracknout PS3 a pak se vrati k PSP :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 jn PEestrojku by to chtelo nejak obechcat taky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 podle mne chce cracknout PS3 a pak se vrati k PSP :psp: prej cracknout :D :D ... objeví se někdo jinej z toho strach vůbec nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 prej cracknout :D :D ... objeví se někdo jinej z toho strach vůbec nemám A co jinyho by mel delat? Ochrana na sw se nehackuje, ale crackuje, ma pravdu. Proto jsou i cracky do her a programu. Hack je uplne neco jineho, nez crack, to by jsi mohl vedet, nez ze sebe zacnes delat trolla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 boze muj.. vsichni ste blby retardi.. jen ja sem autobus!!! PS: DaX neumrel, tak tu z toho nedelejte pohrebiste.. zaslouzi si obdiv.. to co tu predvadite je spis k placi... dobre ze neumi cesky, zeblil by se z toho co tu pisete... myslim ze ani jeden z vas o tom nevi uplne vsechno a tak nema pravo(otrepana fraze) tu kohokoliv soudit na zaklade faktu(na 100% nevite vsechno) ktery zna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts