Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

LightScribe

Cartman182

Otázka

Pěkný večer

Mám dotaz. Zkoušel sem poprvé Lightscribe machaniku jestli vůbec funguje , a v programu který sem si na to stahnul LightScribeTemplateLabeler tak mi to potiskává jenom 5 barvama. Chci se zeptat jestli je to normální nebo není .

Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

pokud Ti to "tiskne" barevně, tak to normální není. :D LightScribe je technologie, která "potiskává" jednobarevně. výslednou barvu jsi schopen ovlivnit akorát barvou povrchu LightScribe média (viz. obr) respektive nastavením kontrastu a bude to v odstínech šedi...

gettingstarted_whatyou_img3b.jpg

Odkaz ke komentáři

• 0

kdyz uz je tu ten topic potreboval bych poradit mam externi mechaniku s podporou light scrible

s dvd co k tomu bylo sem si nainstaloval ten prograM na to

ale proste to nefunguje datm tam dvd s uplně hladkým vrchem dělaný na tohle dam ho do mechaniky vzhuru nohama v tom programu dam start a po 10 to napise nejakou kravinu ze to nejde.

Odkaz ke komentáři

• 0
Díky hoši ;)

A co když tam dám normální DVD ?:D Můžu s tak zku*vit mechaniku?

nn, protoze je DVDcko potazeny vrstvou ktera se da vypalit. Coz znamena ze kdyz tam laser posviti, tak to zcerna. Coz normalni DVDcko nema (nemluve o originalnim potisku od vyrobce).

Lightscribe se hodi kdyz nekomu davas darek/Delas si nejakou zvlastni sbirku. Pro normalni vec je to podle me mrhani.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak ono ten disk u nás verbatinka stojí nějak 12 Kč jedno , a obyč dvd bez obalu stojí myslím 8-9 :) takže 3 Kč na jednom dvd

Ale mám kolikrát problém sehnat přímo ty pistiky originálních her :D jak bývá někdy součástí obalu (přední,zadní a DVD)

Odkaz ke komentáři

• 0
A existuje nějaká věc která dokáže na cd vypálit barevný obrázek. Jdno máme doma a vypadá to jak originálka. Na netu jsem totiž našel potřebné CD (http://www.alza.cz/dvd-r-medium-verbatim-d52543.htm) ale ne tu věc na vypalání toho obrázku.
na CD nebo DVD barevný obrázek nevypálíš... není v mechanice nic jako více barevných laserů. nicméně na to médium, které jsi našel na Alze dokáží potisknout povrch tiskárny, které to umí. tzn. mají funkci potisku CD a DVD a jen na tzv. printable (potisknutelné) médium...

viz. třeba Canon iP4700

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu