Cartman182 Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Pěkný večer Mám dotaz. Zkoušel sem poprvé Lightscribe machaniku jestli vůbec funguje , a v programu který sem si na to stahnul LightScribeTemplateLabeler tak mi to potiskává jenom 5 barvama. Chci se zeptat jestli je to normální nebo není . Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 pokud Ti to "tiskne" barevně, tak to normální není. :D LightScribe je technologie, která "potiskává" jednobarevně. výslednou barvu jsi schopen ovlivnit akorát barvou povrchu LightScribe média (viz. obr) respektive nastavením kontrastu a bude to v odstínech šedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wind Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 kdyz uz je tu ten topic potreboval bych poradit mam externi mechaniku s podporou light scrible s dvd co k tomu bylo sem si nainstaloval ten prograM na to ale proste to nefunguje datm tam dvd s uplně hladkým vrchem dělaný na tohle dam ho do mechaniky vzhuru nohama v tom programu dam start a po 10 to napise nejakou kravinu ze to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Lightscribe pouze vypaluje. Coz znamena ze nejake misto ztemnuje a jine necha (vemte si neco jako cernobila televize). Wind : mas tam obrazek lightscribe? Mas fakt DVDcko s podporou lightscribe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Díky hoši ;) A co když tam dám normální DVD ?:D Můžu s tak zku*vit mechaniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Jak to myslis? Jako kdyz budes ten obrazek chtit natisknout na normalni DVD? Tak to proste nepujde.. To je vse. Jinak samozrejme na normalni DVD vypalovat muzes, ale ne lightscribe obrazky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Díky hoši ;)A co když tam dám normální DVD ?:D Můžu s tak zku*vit mechaniku? nn, protoze je DVDcko potazeny vrstvou ktera se da vypalit. Coz znamena ze kdyz tam laser posviti, tak to zcerna. Coz normalni DVDcko nema (nemluve o originalnim potisku od vyrobce). Lightscribe se hodi kdyz nekomu davas darek/Delas si nejakou zvlastni sbirku. Pro normalni vec je to podle me mrhani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Jo to jsem chtěl vědět :) Používám to právě na dárek :) , jinak na to taky se*u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Jo to jsem chtěl vědět :)Používám to právě na dárek :) , jinak na to taky se*u Taky jsem to pouzil na darek... Jinak je to jen vrazeni penez jen tak :D. Ale na darek to fakt udela dojem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Tak ono ten disk u nás verbatinka stojí nějak 12 Kč jedno , a obyč dvd bez obalu stojí myslím 8-9 :) takže 3 Kč na jednom dvd Ale mám kolikrát problém sehnat přímo ty pistiky originálních her :D jak bývá někdy součástí obalu (přední,zadní a DVD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 A existuje nějaká věc která dokáže na cd vypálit barevný obrázek. Jdno máme doma a vypadá to jak originálka. Na netu jsem totiž našel potřebné CD (http://www.alza.cz/dvd-r-medium-verbatim-d52543.htm) ale ne tu věc na vypalání toho obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 A existuje nějaká věc která dokáže na cd vypálit barevný obrázek. Jdno máme doma a vypadá to jak originálka. Na netu jsem totiž našel potřebné CD (http://www.alza.cz/dvd-r-medium-verbatim-d52543.htm) ale ne tu věc na vypalání toho obrázku.na CD nebo DVD barevný obrázek nevypálíš... není v mechanice nic jako více barevných laserů. nicméně na to médium, které jsi našel na Alze dokáží potisknout povrch tiskárny, které to umí. tzn. mají funkci potisku CD a DVD a jen na tzv. printable (potisknutelné) médium...viz. třeba Canon iP4700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Pěkný večer
Mám dotaz. Zkoušel sem poprvé Lightscribe machaniku jestli vůbec funguje , a v programu který sem si na to stahnul LightScribeTemplateLabeler tak mi to potiskává jenom 5 barvama. Chci se zeptat jestli je to normální nebo není .
Díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.