SmartinS Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Ahoj prosím o odpověď. Chtěl bych si změnit účet u psn. Myslím to tak že si změním svou přezdívku, heslo, email prostě celej novej účet, ale chci tam původní trofeje a savy. Jde to vůbec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Ne nejde. Pouze nový účet bez trofejí(savy ti pudou, ale některé, vím že třeba Burnout Paradise nešel). LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Ne nejde. Pouze nový účet bez trofejí(savy ti pudou, ale některé, vím že třeba Burnout Paradise nešel). LOCK Mužeš si prosím přestat hrát na idiota a nepsát do každeho topicu LOCK jako kdyby jsi tim všechno vyřešil..o LOCK ma pravo žadat jen ten kdo topic založil a moderator...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Promiňte možná to bude vypadat blbě ale co to to lock zmamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Zamknuti topicu - aby uz nikdo do nej nemohl psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 No nevim proč by jste to mělo dál řešit. Když je vše stručně napsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dindy Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Chtěl bych se zeptat jak si mám založit účet na Playstation network, protože když to chce po mě ID (e-mail a heslo) tak mi to píše, že sem bud zadal špatný mail nebo heslo.. Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Chtěl bych se zeptat jak si mám založit účet na Playstation network, protože když to chce po mě ID (e-mail a heslo) tak mi to píše, že sem bud zadal špatný mail nebo heslo.. Dík za rady Prestan vybirat moznost "pouzit stavajici ucet", ale vyber polozku "zalozit novy". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dindy Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 To sem udelal ale kdyz se dostanu k tomu zadani e-mailu a hesla tak mi to pise ze mam bud spatne zadanej email nebbo heslo a ja ten email uz pouzivam dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Heslo neni potreba zadavat takove, jako mas k mailu. Heslo si zadavas pro PSN ID. A je, tusim, vyzadovana alespon jedna cislice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dindy Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 ok uz sem na to prisel zapomel sem zadat rocnik ze mi je vic jak 18 :D ale stejne dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Měl jsem stejný zádrhel jako ty. Akorát když dělám nový účet tak na konci hesla musím mít písmeno. Nevíte co stím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelpeter Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Jak se založí ten nový učet????? Na trofejích nezáleží žadne nemam :-) jen jsem si omylem vytvořil učet v německu..........Vyřešeno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Keď si chcem založiť účet tak v ponuke Enter country nieje slovensko a nieje tam ani Európska Únia. Akú si mam dať teda krajinu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChristianeQ Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 já mám problém s tim že když se chci régnou k playstation network tak mi to nabyha a jinak nic:( asi mam neco s internetem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 já mám problém s tim že když se chci régnou k playstation network tak mi to nabyha a jinak nic:( asi mam neco s internetem Nemáš, to bude asi tento problém http://console-forum.net/showthread.php?p=829331#post829331 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChristianeQ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 thanks ja se omlouvam ja sem uplnej č**** protože já ani nemám updateovaný ps3:D jak by my to potom taky mohlo jít:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakokko Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Keď si chcem založiť účet tak v ponuke Enter country nieje slovensko a nieje tam ani Európska Únia. Akú si mam dať teda krajinu???? Ako to? Ja ked som zakladal ucet na PSN, tak tam Slovakia bolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.