LukDM Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 sem si myslel ze s tim budou problemy :D ja jsem na to prisel logickym uvazovanim :D :D sem to uz psal v ISO games 06 musis si proste vedle sebe dat 2 takove nabytky na ne vyskakat shodit knizku a pak to jeste 3x opakovat.... nuda jak peeesjenže tenhle postup mi nějak u polic nefunguje,jen u regálů s knížkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Já už jsem to vymazal, myslim že je víc lepších her :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Ta grafika vypadá perfektně .. Tohle chci vidět už na displayi PSP : -) Tohle uz tu snad bylo u Rainbow six NE? Vzdyt ty obrazky jsou v malem rozliseni a tak vypadaji skvele, uz vidim ty prispevky typu: tu grafiku sem si predstavoval lepsi.:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 jenže tenhle postup mi nějak u polic nefunguje,jen u regálů s knížkama ja nemyslim police ja myslim ten stul a takovou mensi polici... ten stul najdes vzadu a polici vepredu... akorat to wingardium leviosou preneses tam kam chces pod ty knizky...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 ja nemyslim police ja myslim ten stul a takovou mensi polici... ten stul najdes vzadu a polici vepredu... akorat to wingardium leviosou preneses tam kam chces pod ty knizky...;) ale jak říkám,tam je police nahoře a ní knížky a já musim ty knížky shodit na nějaký typany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 tak to asi neni ta mise kterou myslim tak srry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomour Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 já myslim že je to dost v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 je to ta mise. ta knihovna je rozdělená na 2 části. v první sou ty knígy na těch policích a v zadní části je jedna samostaná polička na kerý sou 2 knížky. sem se tam teď zasek a taky nevim co s nima :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 tak moc jsem to nestudoval ja jsem proste vzal ten stul a policu pretahl jsem je k te prvni knizce u ktere stoji Ron a H a tu jsem proste bral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 tak moc jsem to nestudoval ja jsem proste vzal ten stul a policu pretahl jsem je k te prvni knizce u ktere stoji Ron a H a tu jsem proste bral :)jo to o čem mluvim nemá s hlavníma misema nic společnýho,jde o vedlejší úkol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 já sem nakonec zvedl nějakou knížku uplně vepředu a pustilo mě to dál :) ale hra zatim nic moc. furt tam jen běham, strhávam daily propheta ze stěn a občas odhodim stůl z cesty. doufam, že se to nějak rozjede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 já sem nakonec zvedl nějakou knížku uplně vepředu a pustilo mě to dál :)ale hra zatim nic moc. furt tam jen běham, strhávam daily propheta ze stěn a občas odhodim stůl z cesty. doufam, že se to nějak rozjede. Tak nejak to vidim aj ja... zklamanie... grafika je dobra ale ta hratelnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 no budu hrát dál a uvidím, jak to pude dál. teď sem byl v herbology class, spálil sem tam všechny kytky a pak se mi na mapě objevuje task zase v herbology, ale nemam tam co dělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 no budu hrát dál a uvidím, jak to pude dál. teď sem byl v herbology class, spálil sem tam všechny kytky a pak se mi na mapě objevuje task zase v herbology, ale nemam tam co dělat :(počkej až za chvíli budeš muset najít cca 10 lidí na celý mapě a ještě pro ně dělat úkoly,při tom už sem i já tu hru zatim smazal protože to mi přijde o ničem,ten hrad je sice pěknej ale já nechci běhat po těch stejnejch místech furt dokola jak de*il když při tom je jen vyjímečně nějaká akce když náhodně někde potkáte jak někoho šikanujou a dáte si s nima duel (někdy ani na ten duel nedojde protože se to vyřeší jinak ta situace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 jo. třeba vylitim kýble na hlavu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adal Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 stahl sem to a nejede mi to napise mi to chybu 80020148 recovery mam nastavene dobre nevite co s tim 3,03 oec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 stahl sem to a nejede mi to napise mi to chybu 80020148 recovery mam nastavene dobre nevite co s tim3,03 oec musis updatovat na vyssi firmware a pak to pojede ;) takze napr. 3.40 OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Sakra, zasek sem se tam s tou knížkou, postavil jsem si kní cestu, ten stoleček a skříň a pak ji wingardiou leviosa snažil sundat. jenže furt odlítala a teď zmiela neznámo kam, nevíte kde je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 na PSP som to hral asi hodinu a vypol som to ... nuda :( Ale na PC je to lepsie sa od toho nemozem odtrhnut... je to fatalne :) odporucam a neni ani narocne na PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 barttopo přesně tak :D...ale ten českej dabing mě někdy dost rozsekával :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Ja hraju PC verzi a zasekl jsem se tamu ukolu hledat tech 5 chrlicu po celym hrade Nevite kde jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 ty sem taky chvíli hledal 1) hned na tom nádvoří kde seš 2) na viaduktu 3) na dalším nádvoří kde sou rozbitý schody 4) ve věži s učebnou věštění 5) tak to sem teď zapoměl :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 OK? jdu to skusit, zatím dík a kdyby sis vzpoměl dej vědět ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Tak mi chybí jen ten pátej na kterej si nemůžeš vzpomenout. Nevíš apoň přibližně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 fakt nevim...prostě to udělej jako ká...projdi celej hrad a najdeš ho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.