Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Pokud budeš mít čas pohledej mě toto...Ale aby každe mělo co nejméně linku a nejlépe na megauploadu

Myth 3

Veškeré DLC na Fallout3 (Uplně všechny od prvního až po Mothership Zeta)

Za obojí ti dam 100crdts

2 r3produktor: jo a ty těch 10000 credits máš. ?..jak se divám tak jsi dokonce pod nulou :D

Pište celé názvy hry já ani nevím co je ty zkratky za hry
Odesláno
Já myslim jako free server jako Rapid, Bagruj atd.. :dozey:
Jo ták už jsem ty poslal rapidshare je to pěkné hra sám jsem jí nějakou tu dobu hrál jestli budeš chtít češtinu tak mi napiš:)budu rád když se ti ta hra bude líbit a ještě s češtinou je to lepší já jsem si tu češtinu taky dal ale hodně dlouho mi trvalo jí rozchodit jen potom jednou jsem jen tak přepnul hru do němčini a tadá byla tam čeština:bash:
Odesláno
cau preju si CoD5 ceskou verzi originalni DVD sezenu klidne 10000 credits...:-)
To je něco on po mě chce originální CD-key který je nepoužití najít na neťe chápete ho lidi a ještě mi píše sprostě logocky každího napadne že na neťě těžko najde originalní CD-key ještě nepoužití když na internetu je skoro celá planeta tak i kdyby tam byl tak těžko by ho už použil:cheesygrin:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu