munkiki Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Tak kdo ještě chce najít nějakou hru opravdu najdu pokud existuje:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 XIII CSS NHL 09 Sacred Gold Vše na CZshare,pošlu 200 credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 XIIICSS NHL 09 Sacred Gold Vše na CZshare,pošlu 200 credits vyřízeno kdo dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 18 Wheels of Steel American Long Haul, RS.com, co nejméně linků prosím. PA nemám.---------------------------------- tak už nic, ruším to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 nfs shift zks to kamo:Dposilam credits kdyz to nenjdes tak si je nech:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 nfs shift zks to kamo:Dposilam credits kdyz to nenjdes tak si je nech:DJe to moc nový aby to někdo dal na net budeš si muset ještě počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Starcraft 2 overeny linky z cestibou jestli uz vysel ptom 5.55 m33 cfw :cry: :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Starcraft 2 overeny linky z cestibou jestli uz vyselptom 5.55 m33 cfw :cry: :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: StarCraft 2 ještě nevyšel Datum vydání: léto 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r3produktor Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 cau preju si CoD5 ceskou verzi originalni DVD sezenu klidne 10000 credits...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Chtel bych najit linky na hru Assasins Creed & Devil may Cry 4 vsechno to chci na partech na Rapidshare credity ti poslu az dostanu PM s linkama dik. Zaplatim klidne 100 za jednu kdyz to na tom Rapidu najdes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Chtel bych najit linky na hru Assasins Creed & Devil may Cry 4 vsechno to chci na partech na Rapidshare credity ti poslu az dostanu PM s linkama dik. Zaplatim klidne 100 za jednu kdyz to na tom Rapidu najdes ;)Vyřízeno kdo dal něco potřebuje8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Pokud budeš mít čas pohledej mě toto...Ale aby každe mělo co nejméně linku a nejlépe na megauploadu Myth 3 Veškeré DLC na Fallout3 (Uplně všechny od prvního až po Mothership Zeta) Za obojí ti dam 100crdts 2 r3produktor: jo a ty těch 10000 credits máš. ?..jak se divám tak jsi dokonce pod nulou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 TAk udelame vetsi objedavku (uz sme fakt zlenivjel dkyz si necham hledat hry xD) takze to bude assasin creed bioshock a vsechny dily Command Conquer i z Red alertama za bioshock 50 pts za assasina 50pts a za kompletni serii 300 pts:):):) za kazdej rapid + 20pts ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Pokud budeš mít čas pohledej mě toto...Ale aby každe mělo co nejméně linku a nejlépe na megauploaduMyth 3 Veškeré DLC na Fallout3 (Uplně všechny od prvního až po Mothership Zeta) Za obojí ti dam 100crdts 2 r3produktor: jo a ty těch 10000 credits máš. ?..jak se divám tak jsi dokonce pod nulou :D Pište celé názvy hry já ani nevím co je ty zkratky za hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 TAk udelame vetsi objedavku (uz sme fakt zlenivjel dkyz si necham hledat hry xD)takze to bude assasin creed bioshock a vsechny dily Command Conquer i z Red alertama za bioshock 50 pts za assasina 50pts a za kompletni serii 300 pts:):):) za kazdej rapid + 20pts ;-) Hotovo kde dál:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Zdarec, ja bych potreboval hru EuroTruck Simulator. Nejlíp free server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Zdarec, ja bych potreboval hru EuroTruck Simulator. Nejlíp free server.Ta to hra není online tak nevím k čemu free server:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Já myslim jako free server jako Rapid, Bagruj atd.. :dozey: / Díky posílam crds ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Asi free server, ze ktereho to bude moci stahnout :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Já myslim jako free server jako Rapid, Bagruj atd.. :dozey:Jo ták už jsem ty poslal rapidshare je to pěkné hra sám jsem jí nějakou tu dobu hrál jestli budeš chtít češtinu tak mi napiš:)budu rád když se ti ta hra bude líbit a ještě s češtinou je to lepší já jsem si tu češtinu taky dal ale hodně dlouho mi trvalo jí rozchodit jen potom jednou jsem jen tak přepnul hru do němčini a tadá byla tam čeština:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Dobře tak mi pošli i češtinu přes PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 cau preju si CoD5 ceskou verzi originalni DVD sezenu klidne 10000 credits...:-)To je něco on po mě chce originální CD-key který je nepoužití najít na neťe chápete ho lidi a ještě mi píše sprostě logocky každího napadne že na neťě těžko najde originalní CD-key ještě nepoužití když na internetu je skoro celá planeta tak i kdyby tam byl tak těžko by ho už použil:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Dobře tak mi pošli i češtinu přes PM ;)Bude mi potěšením:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r3produktor Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 ja bych to sehnal,kdyz me sezene origo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Dobře tak mi pošli i češtinu přes PM ;)Vyřízeno jak čeština tak i hra kdo chce ještě něco najít?:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.