Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Call of Duty 4 / czshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 sezen mi playboy 2003... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Sežeň mi Watchmen - co nejmíň linků! a NFS Underground 2 - taky co nejmíň linků Dík posláno 150. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Forum Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Caw chtel bych hru Transformers Revenge Of Fallen poslu 50crds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 No ještě mi žádný linky na hry nepřišly, tak doufám že to je jen krátkodobý a co nejdřív to napravíš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 chci starcraft 2 diky credity odeslany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Naposledy aktivní: 30.09.2009 12:32 :dozey: Proto vám nic nepřišlo,kdyžtak se podívejte na nějaké warez fora a máte to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Naposledy aktivní: 30.09.2009 12:32 :dozey:Proto vám nic nepřišlo,kdyžtak se podívejte na nějaké warez fora a máte to :) ja jsem prave hledal vsude a nic nenasel :cry: pokud mas moznost bral bych :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Odeslána PM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Forum Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Negto nechces mi sehnat hru Transformers Revenge of Fallen hledal sem po forku a nenasel sem..samozrejme poslu crds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 vampire the masquerade bloodlines když seženeš nejlíp na czshare tak dam 100crds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 cc tak tu mama další obědnácku chtěl bych neknověkší photo shop co je ale musí být v češtině pokud nebude tak prostě to nenovjější ale musí to být v češtině party at jsou co největší a na czshare nebo na rapida odměna dle partu a verze diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 chci starcraft 2 diky credity odeslany xDxDxD Naposledy aktivní: 30.09.2009 12:32 :dozey:Proto vám nic nepřišlo,kdyžtak se podívejte na nějaké warez fora a máte to :) Jojo pravda ... stačí jen použít tlačítko HLEDAT a je to, ale kdo je línej (jako sem byl já) tak mu ani to tlačítko HLEDAT nepomůže ;) ja jsem prave hledal vsude a nic nenasel :cry: pokud mas moznost bral bych :D Se ti nedivim že si hledal všude a nic nenašel ... ta hra by měla vyjít první polovinu 2010 xD PS: Myslim že "hledač her za 50 creditů" to asi zapích ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 empire earth 2 (nebo vyšší-pokud je :D) credits dám víc, a mám zaplacenej czshare takže nic jinyho neberu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 takze bych chtel sims 3 za 50 credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.