Honza222 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 jak jako ze uz to vyslo ?? mas odkaz ? Co takhle se mrknout do 09/ISO games... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 http://console-forum.net/showpost.php?p=663227&postcount=26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 tak jak to vypada ? opravdu zase pokracuji v linii Undercoveru nebo ne ?Ted to sosam aspon ze je to jedna z novejsich her kterou si zahraju na CFWEnableru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 aaa to je v prdeli zrovna dneska vyjde hra která faká na 5.50 když jsem u táty kterej má net od ufona a nikdy to tady nemůžu stáhnout:( no nic... snad někdo upne alespoň video na YT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Muzu se zeptat, cim porusoval muj prispevek pravidla, ze byl smazan, kdyz jsem zminil, ze funguje tato hra na 5.00M33-6? btw.jinak po hodine hrani musim rici, ze konecne se v EA probrali a na PSP vytvorili docela solidni zavody. ;) edit: narazil jsem na podstatanej problem...a to strasnej pokles FPS u zavodu s vice autama a v pokrocilejsi fazi...:( jestli to dela vsem, tak to je skoro nehratelny edit 2: tak to byl problem u me, pardon za moznou paniku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 dej pls naky video na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 mam 5.50GEN A a " Game could not be started" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 nevim proc, ale strasne mi to pripomina Forzu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 cus pls nevíte jestli to jede na cfw enabler 3.60 ?? asi ne protože ty nový hry moc nechoděj no... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 S tou grafikou to teda posra*i :angry:, jediný, co se mi líbí podle toho videa je ten destrukčí model..... Pro ty, co už to hráli, má to aspoň dobrou hratelnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 nevite kde je chyba stahnul jsem si tuto hru v isu zde z fora ... bohuzel vzdy kdyz nakopiruji do slozky iso na pametovce hra se v psp proste nezobrazi a to vubec mam psp 2004 s ta-088v3 + CFWenabler 3.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 S tou grafikou to teda posra*i :angry:, jediný, co se mi líbí podle toho videa je ten destrukčí model.....Pro ty, co už to hráli, má to aspoň dobrou hratelnost? dyť ta grafika nevypadá tak špatně... oproti ostatním speedům dobrý a taky to vypadá líp než ten colin na těch obrázkách(i když gameplay jsem ještě neviděl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 musim to potvrdit , na to že to je PSP verze tak se EA dokonce snažili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 cus pls nevíte jestli to jede na cfw enabler 3.60 ?? asi ne protože ty nový hry moc nechoděj no... :( me to funguje, stahl jsem si verzi od tekkena na rapidu, mam cfwenabler 3.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakahoš Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 nic revolučního,ale ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonySmith Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Taky mi ta hra nejde spustit, pořád mi to píše "The game could not be started. ( 80020148 )", nevíte prosím čím to může být? Mám CFW 5.00 M33-6 EDIT.: tak už mi to jede, musel jsem do Recovery menu->Advanced->Advanced configuration->Execute BOOT.BIN in UMD/ISO->Disable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Funguje na 4.01 M33-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 další nudná serie nfs :roll: už at je Gran Turismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 vzas tak spatne to neni ...jasny GT Mobile bude uplne nekde jinde ,ale zas bohuzel si ho na psp slimku s ta-088v3 nezahraji , s normal flash psp jo pokud vyjde 6.00 Gen ,ale pokud se v OFW 6.00 neobjevi novy exploit pres ktery by se mohl do ram nahrat CFW tak si na GT muzu nechat zajit chut coz je skoda tak jsem rad ze aspon nejake hry si jeste muzu zahrat a NFSShift ma podle me chybu akorat tak v tom ze auto moc sedi na silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 ale dyt to na cfwenalberu jede (teda aspon me to jede, stahoval sem to od tekka pres rapid) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 kdo ma m33 nic nestelujte v recorvery menu v psp si nabehnite do sekcie game stlacte select a mate tam umd mode dajte si ho na sony np 9660 u mna to pod timto modom ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 teda trochu zklamání......videa a krafika menu a ukázek skvělý,ale gameplay,auta,prostředí je hluboko pod úrovní Pro Streetů,a too uz je co říct :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 po grafický stránce nic moc....hra se mě zdá jednoduchá....čekal jsem od toho víc... ale taky pravda že sem hrál zatim 3 závody.... auta dostáváš zadarmo vyhraným závodem... trochu arkádový.... těším se na PC verzi... snad už jenom kvůli tomu si pořídím volant edit: hraju na 5.00 M33-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 No nevím, grafika ujde, hratelnost ujde (arkáda), zvuky bzíkaj v normálu, ale že by mě to nějak ohromilo... Tratě jsou pěkny, to se jim povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Měl bych otázku, jak funguje ten destrukční model - jestli když někam narazíš tak se něco rozbije/zmáčkně/upadne a nebo jestli se tam objeví "ukázka" jak se rozmlátíš a potom jedeš dál. Zatím mi tedy příjde po grafický i destrikční stránce nejlepší flatout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.