Neo.... Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 tak jsem skoro na konci. Mám murcieablo, Koenigseig, Zondu atd a připadá mi, že ty poslední závody prostě nejdou vyhrát:( nemá někdo nějakou radu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 musíš mít asi UMD EUR verzi, na stáhnutí by tu měla být pozítří.. ASI ja uz to 2 dny parim eur verzi....a je komplet cesky vysla 11.9:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 V download sekci je už taky :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 tak jsem skoro na konci. Mám murcieablo, Koenigseig, Zondu atd a připadá mi, že ty poslední závody prostě nejdou vyhrát:( nemá někdo nějakou radu??? mě přijdou ze začatku ty zavody dost lehky sem nak 35% k bmw...a ja zese nemuzu davat ty drifty sou dost tezky a hlavne ty auta vubec nedriftujou ted kdyz sem jet ten drift s hondou s2000.....sama rovina a udelat nak 130 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 ja jsem teprve na 20% k bmw (vcera jsem to stahl) v tom prvnim driftu udelam tak 66k, nwm taky se mi zda ze ty auta nejak nechcou driftovat a taky me docela stve ze tu neni tuning...jenom za body a to se zlepsuje samo, tohle neni pro me prave NFS ae jenom zavodni hra, kterych je dost, grafika docela dobra ae jinak me to nijak nezaujalo :cry: tesil jsem se ae vidim ze jsem moc nemel na co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 hele nedělali to ti ro robili na psp burnout? :D bo mi to burnou hrozně moc připomíná :D hlavně ovládání,drifty a trochu i grafika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Závora vůbec :lol: na PSP je to jejich druhá věc... první byla kravina s názvem Harry Potter 6 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Závora vůbec :lol: na PSP je to jejich druhá věc... první byla kravina s názvem Harry Potter 6 :lol: lol :D ale fakt mi to uplně připomíná burnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Kur*a to mě se*e že to mám bez CZ,nemůže někdo sem prosím prosím hodit linky na CZ SHIFT????A jak můžu tunit auta,vím že dole tam je ikonka křídla a tak ale nemůžu se k tomu ňák dostat!Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 v sekci download to mas uz odemne http://console-forum.net/showthread.php?p=664461#post664461 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Oukej,díky moc!Teď akorát,jak můžu vizuálně tunit auta?Jak spoiler a tohle!Prosím pomozte!:cry:Jestly nebude tuning jako v Pro Street tak Shift mažu a koupim si to na PS3! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 nevim jak je to v Prostreetech ,ale tuni se ti to prakticky samo ...Kdyz jezdis autem pribyva ti kolonka Loalayty (bo jak se to pise ) a na kazde "urovni" se ti auto samo vytuni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 nevim jak je to v Prostreetech ,ale tuni se ti to prakticky samo ...Kdyz jezdis autem pribyva ti kolonka Loalayty (bo jak se to pise ) a na kazde "urovni" se ti auto samo vytuni to je pravda ja mam tedka vipera a na treti kolonce uz mas trikrat nitro a sem na 53% ob BMW a nejdou mi ty drifty to je hrozne tezky a v 3 části mi už vůbec nejdou ty závody ... dycky sem 2 a nepustí mě to dál ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 ty drifty sou desny,pravda,snad to na PS3 bude jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 mě drifotvání jde a baví...uplně v poho :Djsem na nějakejch 99% k BMW a už ty závody začínaj bejt těžký a chci se zeptat dkyž si ted stahnu verzi s českým dabingem budou pasovat savy ze starý verze?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 koukám, že jsem první kdo má to BMW M3 už jsem ho měl včera odpoledne:-D ale teď fakt nemůžu vyhrát jedinej závod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 pls PodFuck3rupnes mi tvoj save na nfs shift ? ja som iba na 43 % k bmw m3 pls, upnes mi ho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 mirkoo-jj upnu a já taky chci poprosit o upnutí (free server) savů- do český verze!!!!-někde kolem vyhranýho GT500 shleby.... díky!(já sem u 99% k bmw a jel sem asi 1 závod se shelby....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r3produktor Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 ty shifty sou horsi nezž undercovery...to je fakt hnus,pripomina me to pro stzreety ktere sem mel v PSP 5minut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 tak tady máš ty sejvy.... http://www.uloz.to/2481346/nfss.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 ty shifty sou horsi nezž undercovery...to je fakt hnus,pripomina me to pro stzreety ktere sem mel v PSP 5minut... a ty mi zas připomínáš mojí babičku, která si na všechno stěžuje...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r3produktor Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 mikelic ja si myslim ze hry by meli jit vis ,ne niz,a nespamuj,EA by hry,na ktere serou by nemeli na PSP vuberc delat,protoze to pak dopadne takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 mikelic ja si myslim ze hry by meli jit vis ,ne niz,a nespamuj,EA by hry,na ktere serou by nemeli na PSP vuberc delat,protoze to pak dopadne takhle... já jsem hrál undercowery a přišli mi teda o 100% horší než tyhle NFS....jasně že jsou jiné lepší závodní hry,ale podle mě tohle není nejhorší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 náhodou tyhle NFS sou docela dobrý....samo na GT to asi mít nebude,ale to čekání na ně to příjemě zkrátí ;) r3produktor: jestli máš problé ty osle,tak si ty hry běž programovat sám....PSP neni tak důležitý jako PS3 nebo tak,takze se tolik nesnazej,ale kdyz bys nedokázal vyrobit ani hru do gameboye,tak drz ústa ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 nej bylo underground rivals a most wanted.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.