Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kde berete tolik času lidi ?

Cassper

Recommended Posts

Co si tak pročítám zdejší fórum, sppeciálně topicy o tom kolik her kdo dohrál a kolik her kdo dohrál na 100%, tak si tak říkám ... KDE NA TO PROBOHA BERETE ČAS ? :roll: :wohow: :cheesygrin:

Když si to tak vezmu u sebe, tak XBOX mám teda 3 měsíce. Za tu dobu jsem stihnul dohrát 3 hry. GoW2, RE5 a Batman: AA. K tomu jsem si jich ještě pár nakousnul, ale těchto nakousnutých je asi 5. Na víc prostě není čas. I když teda chuť by byla, přece jenom pařan jsem vždycky byl :) Off-topic: Pamatuju, jak když vyšlo první UFO na PC od Microprose (1994 ? ), tak jak jsem kvůli němu zmeškal Štědrej den i oslavy nového roku :cheesygrin: ... No každopádně hraju rád, ale fakt nevím, kde na to ostatní berou tolik času.

Vždyť já chodím normálně do práce, do toho po práci nějakej ten sport, občas někam za zábavou, přítelkyně taky samozřejmě vyžaduje pozornost, pes taky, občas zkontrolovat rodiče a tak.... No ve výsledku mám vlastně "klid na hraní" buď v noci, když mám den za sebou a všichni spí a nebo naopak o víkendu, když si vstanu v 6 ráno a mám klid než se přítelkyně probudí 8) Tak jako tak je to prostě hlavně na úkor mého spánku :?

Tak jak to děláte vy ? Kolik hodin průměrně denně hrajete ? A máte ještě nějaký "real life" nebo jste pohlceni XBOXem ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak. Z práce jsem doma po 16h. Potom trénink, domů, a něco domácích povinností. Odpoledne a večer s přítelkyní si povídat aby neměla pocit že ji ignoruju, k tomu třeba kino, filmek doma nebo tak něco. Naštěstí už v 9 většinou usíná :roll:, takže můžu k Xku. A potom to je na mě. Jen jde o to, že druhý den po 5 ráno vstávám zase do práce. Brrr ....

Ale přijde mi, že většina lidí tady na Xku paří tak 5 hodin denně :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Dřív sem hraval častějc teďka jak někdo píše škola ja mám zkouškový až v lednu , pak práce ta zabere hodně času a taky zjištuju jednu zasadní věc hraní her mě už neuspokojuje tak jako tomu bylo dřív :D už mě to tolik neba nevím čím to je že by stářím a nebo jinými zabavnějšímy aktivitami ... proto se divim že někdo má u hry 1000G a kde na to vzal čas ja mam max 650 a to je jen u COD4... prumerny hrani je u me max 8h týdně ...

Odkaz ke komentáři

tak jaá jsem ted v 9. třídě ale dělám atletiku ale i tak hraju jak se da s treninku se vratim kolem 5-6h a pak sednu k PC sice mam ps3 ale pak jsem oběvil dotu a ps3 chudák se používá jenom na přahrávání dvd ale i tak stihnu zahrat minimalně 3h deně bo to se nezda 1 dota je tak na 1h no a ten čas pak mizi jako nic

Odkaz ke komentáři

ja osobne uz nepracuju,nestuduju...kdyz sem studoval ( zakladka plus pololeti stredni ) tak sem nic jinyho krome pareni skoro nedelal,byl sem schopnej celej mesic parit kazdej a to jakoze kazdej den klidne i 9 hodin...kdyz sem pracoval tak sem byl celkem dost nemocnej a taky sem mel celkem dost volna,takze sem zase dost slusne paril ( kdyz to slo tak sem fakt drtil kazdou minutu co to slo ) ... pak sem skoro vubec volno nemel a radsi sem se venoval pritelkynim ,kamaradum a znamejm,i kdyz sem mel cas tak sem na pareni sral....tedka ani nemakam,ani nestuduju,mam xko i PS3 - hraju na PS3,dneska sem znechucene dohral Killzone 2 ...a musim uznat ze dneskem mi uz to pareni vazne prislo jako kurevsky velka ztrata casu,sem rad ze aspon o vikendech chodim na airsoft...takze co se tyce casu na pareni - zalezi v jaky je clovek pozici a kdy si uvedomi ze pareni vam skoro vezme zivot...;)

Odkaz ke komentáři

tak ja chodim ¨do osmicky a vim ze tohle je rocnik v kterym musim zabrat abych se dostal dal tak ted uz malo spis hraju ale na psp to je mene casove narocne :D aspon neco ! ale kdyz mam cas tak si rad zahraju na mazlickovy nebo jdu s felama ven pijeme,flakame se nebo dem nekam na jam u nejakyho legalu a malujeme ani nevite jak to je uklidnujici takhle se vytvarne vyjadrovat a byt u jedny steny celej den za hudby alcoholu a vseho co k tomu patri vy vite XD

Odkaz ke komentáři

Do začátku prázdnin jsem ho měl taky :D...ale přestěhoval jsem se 30km od školy a k tomu mi nepasují spoje...Jinak cca do 2 škola pak 2 hoďky trenink a asi hodinu mi zabere cesta domů, jestli mi sedí spoje. Pak si sednu do garáže a jdu si něco udělat kolem tři a puly :D- je to celé roladěné, a ještě dvouválec, tak si to zkuste zeštelovat, pak elektrika jebe, sednutá nádrž...nevím kde se ta rez pořád bere...a k tomu učení...a dostanu se tu akorát tak večer a to mě ještě k tomu nic nebaví...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu