Mikelic Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 tak jsem viděl video z týhle chystané hry a moc pěkné....četl jsem že by to mělo být něco na způsob god of war.... tak jsem na to hodně zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Tato hra vypadá opravdu zajímavě :love: Rád bych si jí zahrál,tak uvidíme kdy ta chvíle příjde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Se těšim:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 GOW mě na PSP bavilo takže si myslím že i tohle bude celkem nářez, už těším a doufám že něco vymyslí aby tato hra šla i CFWenabler :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 dantes inferno je pokracovani GOW. proto to vypada stejne ;-) ma to byt mazec. taky se na to kotel tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Září 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 a nevíte kdy to má vyjít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Dante's inferno neni pokracovani GOW... pokracovani GOW je na PS3... tohle je hra s vlastnim pribehem a hlavnim hrdinou... Cetl jsem ze se tam bude bojovat proti 7 smrtelnym hrichum... A dokonce i proti samotne smrti... ten souboj vypadal moc pekne... ale spis na xbox verzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Božská komedie vám nic neřiká!?!?!?!....prej pokračování God of War- ten byl dobrej =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Božská komedie vám nic neřiká!?!?!?!....prej pokračování God of War- ten byl dobrej =D jo nekde jsem cetl ze je to podle naky filmovy predlohy "Bozska komedie" ale vypada to fakt pekne... myslim ze to bude lepsi jak GOW i kdyz asi zamrzi to ze v cele hre asi budete chodit pouze s kosou a i u ty zdokonalovat skilly8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 dantes inferno je pokracovani GOW. proto to vypada stejne ;-) ma to byt mazec. taky se na to kotel tesim jo nekde jsem cetl ze je to podle naky filmovy predlohy "Bozska komedie" ale vypada to fakt pekne... myslim ze to bude lepsi jak GOW i kdyz asi zamrzi to ze v cele hre asi budete chodit pouze s kosou a i u ty zdokonalovat skilly8) ojoj tady máme na fóru vtipálky xDD Dante's Inferno je plánována jako trilogie podle knihy Božská komedie od Danteho Alighieriho http://cs.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%BEsk%C3%A1_komedie (neučí se tohle dneska už na ZŠ ? :lol:) a nevíte kdy to má vyjít? v únoru 2010 to video nahoře je ale z nextgen verze.. screeny z PSP jsou tady http://media.psp.ign.com/media/143/14342775/imgs_1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 SyNdRo23X:rofl,teda s prominutim ty si vážně blb...prej Božská komedie a nejaká filmová předloha.....ja myslel,že se o jednom z nejzásadnějších děl italské historické literatury učí už v 5.třídě :lol: tady je vidět jak upadá vzdělanost české populace....:dozey: například tohe je mega známýje to i na wiki...: Posléze se hrdina ocitá před bránou pekla. Nad ní je nápis: Mnou vchází se do trýznivého města, mnou vchází se do věčné bolesti, mnou vchází se k těm, které Bůh věčně trestá. Mnou dal Pán průchod spravedlnosti, jsem z boží moci, dílem lásky jdete, jsem sklenuta nejvyšší moudrostí. Patřím k těm věcem, které v tomto světě jsou od věků. A navždy potrvám. Zanechte vší naděje, kdo vstupujete. abych nebyl OT,tak na tu hru se mega těšim....prej tam budete procházet i devíti kruhy pekla(viz Božská komedie:dozey:) a v každém kruhu budou jiná monstra podle toho na jaký hřích je kruh zaměřen nebo za co tam jsou duše....o souboji se Smrtí nic nevim...jen že na začátku ukradnete smrti její kosu,a druhá zbraň bude stříbrný kříž od vaší milované Beatrice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 lol tak sorry ja nevedel ze je to naka podelana knizka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 super... ale prijde mi to okoukany od GOW jen s jinym pribehem atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heath.Ledger Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Podle mě t obude dobrá hra ;) ale ještě lepší bude na PS3 .... stejně Dantes Inferno za chvíly překoná GOW 2 na psp ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Ohlášeno demo Dante's Inferno (sice uz je to z 11.11.2009, ale co uz...) Prožijte Vánoce v pekle! Studio Visceral Games™ a jeho cenami ověnčený tvůrčí tým úspěšné série Dead Space™ dnes ohlásili vydání dema Dante’s Inferno™. Ponese název Pekelné brány (Gates of Hell) a hráčům se dostane do rukou již v prosinci. Bude obsahovat celý úvodní level originálního zpracování slavné básně Danta Alighieriho Božská komedie v podání Visceral Games. Na tuhle hru jsem opravdu hodne nateseny, herni videa vypadaji zatim skvele! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Hmm ta hra vipada vazne skvele...ze bych si nakonec precetl i knizku?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahakere Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 super... ale prijde mi to okoukany od GOW jen s jinym pribehem atd..... No jo, ale GoW zase všechno okoukal od Devil may cry a Prince of persia a dal do toho pár inovací.Prostě mlátička nevím co by se tam dalo udělat jinak aby to na 1. pohled nevypadalo jako všechny mlátičky předtím.+ Téhle hry bude na 100% námět a pokud se povede dobrá atmosféra a boj nebude o zběsilém klikání na X tak to bude jedna z nej her na PSP.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 hm zda se mi to dost okopirovany od god of war ale kazdej jakoby god of war navic jedine + jen tak dal jo a s tou 5. třidou o tom nicn evim teda my jsme se to neučili šak do pate třidy sem chodil před 5 lety možna 6tak nvm co se uči ted :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 ojoj tady máme na fóru vtipálky xDDDante's Inferno je plánována jako trilogie podle knihy Božská komedie od Danteho Alighieriho http://cs.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%BEsk%C3%A1_komedie (neučí se tohle dneska už na ZŠ ? :lol:) ne neučí,teda aspoň na tý,co jsem chodil ne.. ale na gymplu se to bere celkem podrobne, takže pojďte se učit na gympl a budete vědět o čem to je... :-D když jsme to rezebírali v prváku tak mě to fakt nebavilo, ale to je jenom můj názor k tématu:hra se mi celkem líbi(aspoň podle videa) a doufám, že to nebude jenom nějaká bezhlavá mlátička :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Me teda demo moc mile prekvapilo a az bude hra trochu starsi tak si ji nejpis poridim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Me teda demo moc mile prekvapilo a az bude hra trochu starsi tak si ji nejpis poridim kde si vzal demo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 nemysli PS3 demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 ano je už na US store na EU bude 24.12 respektive 25 vždy je to přidán až o den později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kawi Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 neni fer dante bude mit hru ja chci takyyyy =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Hmmm nvm kde jste vzali ze az 24.12. ja si ho dnes stahl a vesele si tam rubu secky na kousky... teda ta hra vypada velice dobre, me osobne to chytlo vic nez bayonetta (kterou jsem si dneska taky stahl)... A vlastne me tak napadlo ze kdyz se Dantes inferno odehraval v roce 1191 a pobliz Acre a Jeruzalema tak to by se mohli utkat Dante s Altaïrem :D:D Byl by to trosku nevyrovnany souboj ale podivana by to byla :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.