xDante1986 Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2010 he he :D dante´s inferno lehký na nejtěžší obtížnost bych ani neřekl, dělalo mi to větší problémy než gow... Citovat
dan-dan-dan Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2010 hmm mě to přijde až moc lehký. Citovat
xDante1986 Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2010 jaj sorry to je psp verze heh :D já to hrál na xku pouze :) Citovat
Frewwww Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2010 Dantes Inferno dobrá grafika moc lehký až moc lehký ale zabaví já ho měl za jeden den a to jsem měl nahráno 7 hGoW na PSP mi z GoW bavil nejmíň krátký lehký trapný kouzla ... GoW 2 na PS2 mi bavil měl slušnnou grafiku a délka zhruba jako dante. GoW 1 na PS2 mě bavil z tutěch her nejvíc 1. krásný kouzla dost upgradů celkem těžký i přes to že jsem to dal i na very hard (god) slušná grafika krásný killy (fast) jediný co mi vadilo byla délka proto jsem to dohrál asi sedmnáct krát record je na normal (spartan) 3:52 a ty mini soutěže jsou tu druhý nejtěžší až po dvojce. jo jo inferno lehke ale stvali me takopvy ty usek se skoky. Citovat
dan-dan-dan Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2010 jj jediná těžší věc tam tam jsem byl asi 20 min jestli myslíš ty teleporty a jo hrál jsem to na PSP myslim že je to zkrácený je tam i lehčí final boss. Citovat
Frewwww Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2010 jj jediná těžší věc tam tam jsem byl asi 20 min jestli myslíš ty teleporty a jo hrál jsem to na PSP myslim že je to zkrácený je tam i lehčí final boss. u teleportu jsem se taky zasek ale po par minutach me napadlo proc se nekouknot na internet na yuotubko? takze to bylo hned vyreseno. Citovat
dan-dan-dan Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2010 hmm tak to mě nenapadlo :D:D:D Citovat
Artom Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2010 u teleportu jsem se taky zasek ale po par minutach me napadlo proc se nekouknot na internet na yuotubko? takze to bylo hned vyreseno. Ja jsem na to prisel sam :) muselo se skocit dolu z te plosiny a potom se nejak dostat na tu pohybujici plosinu :) Ano chvily jsem nad tim uvazoval :D Ale Dantes Inferno me zatim bavilo nejvic ze vsech her na psp co jsem hral ;) Bylo husty jak jsi mohl rozhodovat jestli je posles do nebe nebo je zabijes za jejich ciny :D Citovat
tovr1203 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2011 Na trofeje, kde mam najít všechny holy/unholy relic, mi jich chybí šest. Dají se najít ve hře nebo to jsou ty, co jsou v dlc packách (Stone of Wrath, Panderer's Lash, Serpent of Thieves, Paolo's Heart, Wing of Furie a Brain of Ruggieri)? Díky Citovat
Dupenka Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2011 Na trofeje, kde mam najít všechny holy/unholy relic, mi jich chybí šest. Dají se najít ve hře nebo to jsou ty, co jsou v dlc packách (Stone of Wrath, Panderer's Lash, Serpent of Thieves, Paolo's Heart, Wing of Furie a Brain of Ruggieri)? Díky Asi ses sekl v sekci :D. Tady videa kde je všechny najít: http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=206338 Citovat
Wolfighter Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Filmovy predlohy, pokracovani GoW xDDDDDDDDDDDD kam ten svět spěje :X Citovat
Artom Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Filmovy predlohy, pokracovani GoW xDDDDDDDDDDDD kam ten svět spěje :X Ty dejove ukazky mi pripadaly jako perfektni spestreni jinak by ta hra byla dost nudna.Ale GOWu je to dost podobne. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.