usagi111 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 a jak se na tu letajici plochu dostanu??? fakt sem asi lama ae vubec nvm...dik chod do portalu mackej paku a az se otoci ten uplne nahore tak skoc az tam ta plocha bude nic vic nepotrebujes ptz te jeden hodi vzdy jen do jednoho :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Tak jsem stáhnul a zkusil dynasty warriors strikeforce a vypadá to slibně, na půl monster hunter a napůl GOW, díky za tip:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 ahoj chcel by som sa spitat ze aka je asi dlzka doby hrania?ze ci to je aspon dlhsie nez God Of War chains of olympus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Dneska jsem si konečně udělal čas a okusil tuhle gamesu. Musím říct, že mě překvapila. Čekal jsem krapet horší grafiku a hratelnost. Ovšem, obojí je úžasné! A taky se mi líbí, že si můžu nastavit obtížnost hry. Po první misi dávám 10/10* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 ja potrebujem len vediet ci to je dlhsie nez god of war a asi kolo hodin treba na prejdenie hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 záleží na jakou obtížnost pje to delší jak gow na přejítí sem potřeboval 7hodin někdo víc někdo mín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban69 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 prosím nevím na koho se mám obrátit (resp. na jaké téma) mám gba sp a chci si koupit toto http://primozciny.cz/hobby-a-hracky-5/videohry-7/game-boy-doplnky-44/super-adapter-na-sd-karty-pro-gba-319.html stáhnu přes to hry z netu a dám na gba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Mám nahráno 88,8% a čas 5h 20min, střední obtížnost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 No to má taky, ale vidím že má i PSP s cfw:) jj to mám, ale to nedá moje slečna z ruky... Luxor no :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 zdravím, mám max holy upgrades včetně toho Martyr lvl 2 a Martyr lvl 3 na zlepšení kouzla Martyrdom, ale nevíte jak Martyrdom zakouzlit? :idea: děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fr3NZyY Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 jj to mám, ale to nedá moje slečna z ruky... Luxor no :psp: Taky Luxor?:D U mě je to stejné:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 tak uz som to dorazil aj ja na strednej obtiaznosti a ten posledny boss sa mi zdal celkom lahky, stacilo iba dodgovat a massovat kriz, kazdopadne fajn hra i ked ma iste chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 ten edovej most sem dal na podruhy na tom moste jsou totiz vydet takovy ryhy a po tec sem sel a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Nevíte někdo co udělat v HERESY ..65,1 % ..otevřu dveře,hned naproti je páka,kterou přehodím a do hrnce se nalije láva,která vytlačí na určitou dobu kus kuželové sochy(je tam i 1 bedna v té místnosti) ..asi jsem slepej,ale už se s tím prcám delší dobu a už nemám nervy:D jsem zvědavej co to bude za hovězinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 tu beednu msíš podsunout pod tu misku jak se z ní vylévá ta láva která se spouští když zprovozníš tu páku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Jsem fakt slepej :D ..díky moc :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 takže ti to pomohlo dals to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 takže ti to pomohlo dals to? Jj,paráda :P ..je to tady pěkný bludiště :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timy Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 potřeboval bych kdyby mi někdo upnul Save,sekl jsem se na 33,1 % tak něco hned zatim. Je to po těch ozub. kolech. Neni ani tak problem v tom, že bych to neudělal ale mam špatnej analog :( pošlu kredit a dam THX za dobrej Save hned po tom 33,1% Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogard_2009 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 takže ti to pomohlo dals to? chtěl bychse zeptat až to dám tu bednu pod ten hrnec (nebo co to je) tak se mi otvřou někde dule dveře comam potom udělat vratit se nebo co su asi slepej nebo nevim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 chtěl bychse zeptat až to dám tu bednu pod ten hrnec (nebo co to je) tak se mi otvřou někde dule dveře comam potom udělat vratit se nebo co su asi slepej nebo nevim diky musis sa vratit naspat cestou ktorou si prisiel kym neprides k tej brane ktora sa ti otvorila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogard_2009 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 musis sa vratit naspat cestou ktorou si prisiel kym neprides k tej brane ktora sa ti otvorila. moc dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 mám problem s chlapkem co vyleze z pusy te velke babe (má štít a velkej meč), chvilku do něj mlátím a on mi mezitim ubere 3x vic HP než já jemu,navic ty jeho utoky nejdou odrazit. Je na něj nějakej trik nebo taktika, nebo se ho mam pořád dolkola snažit zabít a snad to někdy vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timy Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 potřeboval bych kdyby mi někdo upnul Save,sekl jsem se na 33,1 % tak něco hned zatim. Je to po těch ozub. kolech. Neni ani tak problem v tom, že bych to neudělal ale mam špatnej analog pošlu kredit a dam THX za dobrej Save hned po tom 33,1% Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 zeptám se ještě jednou, nevíte prosím jak zakouzlit MARTYRDOM :!: děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.