vojtna Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 pls hodte sem nekdo link na eng verzi danteho hledal sem ho ale vyjely mi jenom nemecky verze pls moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 pls hodte sem nekdo link na eng verzi danteho hledal sem ho ale vyjely mi jenom nemecky verze pls moc http://console-forum.net/showthread.php?t=83362&page=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 ješte mi sem napište jakou používáte version.txt a cfw nebo gen b,c 5.00 m33-6, pochopitelně po patchnutí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakahoš Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 mam 29.6 % zabil se takoveho špeka a teď tam mam takovy dimenzionalni teleporty sem a tam a nevim kde mam jit nebo co delat ? pokud vite tak pls napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 mam stejnej problem jako rakahoš :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 jak ty porty vypadaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 mam 29.6 % zabil se takoveho špeka a teď tam mam takovy dimenzionalni teleporty sem a tam a nevim kde mam jit nebo co delat ? pokud vite tak pls napište 1.musis se dostat na ten drevenej stolek co tam poletuje ,aby ses dostal dal 2.prvne musis pouzit paku ,ktera ovlada takovej vysunovaci mustek pak se na nej dostat a preskocit k dalsi pace ,ktera ovlada otocnej teleport kterej vede k tomu litajicimu stolu 3.pouzijes ji ,vedle ty paky je port do kteryho kdyz vlezes tak vyskocis na ten stolek (musis pockat az prileti stolek a az pak do portu vlizt) muj navod je dost zamotanej ,ale treba ti pomuze :-P ,ja jsem to takhle udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 jaké jedete „talenty“ ? Holy nebo Unholy? lepší se mi zdá Holy ale pěknější Unholy :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Ja jedu oba dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedla26 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 tak co stojí ta hra za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 prosíím upněte mi to někdo na ulož.to oc bych si ji chtěl zahrát jednu verzi jsem si stáhl ale píše mi to error s nějakyma čislama mam 5.03 gen-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Truhli Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Cus nevite nekdo jak proskočit do toho víru na tom mostě,abych se dostal za to ženskou?Udělám si tam tu díru těma bleskama ale pak nevim co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Truhli Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Cus nevite nekdo jak proskočit do toho víru na tom mostě,abych se dostal za to ženskou?Udělám si tam tu díru těma bleskama ale pak nevim co dál. Tak už jsem to udělal stačí proskočit pomocí kouzla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmateo Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 sem na zacatka a nemuzu zabit tu smrtku jak mam mackat to kolecko?ho mackam jak dabel a porad nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmateo Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 uz sem to udelal tak dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 uz sem to udelal tak dobry pokud jsi nemohl zabít tu smrtku tak si počkej na tohoto: http://www.hookedgamers.com/images/996/dantes_inferno/screenshot_x360_dantes_inferno063.jpg takyže ten je hned po smrtce xD (boss) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 cus prosíím upněte mi to někdo na ulož.to chtěl bych si ji chtěl zahrát jednu verzi jsem si stáhl ale píše mi to error s nějakyma čislama mam 5.03 gen-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 se nediv gen b to nerozjede potřebuješ gen c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 a na psp 3004 nejde zhe gen -c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 a na psp 3004 nejde zhe gen -c omg, klikni do sekce tutoriály a tam máš jak updatovat z 5.03 GEN-B na 5.03 GEN- C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilly Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 a ten c jde i na 3004??nebrickne se ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ano, 5.03 GEN-C funguje na každým PSP s 5.03 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 sekl jsem se v Acheronově lodi, nějaký typos mi odstřih lano na kterém jsem šplhal a dopadl jsem do lodě, šplhal jsem po stěně až jsem se dostal do místnosti, na konci je nějaký stoleček a navrchu je další místnost ale i když skočím na ten stoleček nevyskočím do té další místnosti nevím jak dál, zkusil jsem vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 v kolika % jses ? a ja sem se seknul kdyz sem sejmul toho spekouna co pojidal ty demony a pak sem se dostal do nejaky mistnosti s pakama a takovejma portama, i po zdi tam chodim, nevite co mam delat ? EDIT1: uz to mam EDIT2: na YT je walkthrough ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManslayerCZ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 35,5% celkem v poho hra =D i kdyz se mi zda zbytecne aby v teto hre byli radoby "hadanky" zbytecne to prodluzuje dobu hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.