Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 jako projektor v kinech


.Den

Recommended Posts

Jen takova zajimavost. ^^ PS3 ma, jak se zda, obcas opravdu siroka vyuziti.

11318-620x-the.jpg

The PS3 is a gaming device, a Blu-ray player, a supercomputer ... and now a cinema projector? That's right, a number of PlayStation 3 systems have been spotted playing movies in Japanese cinemas, taking the place of traditional projectors.

The first story came from a 2ch member who was watching Kara no Kyoukai at his local movie theater, when the film was interrupted by a low-battery controller warning that flashed onscreen. As news of this occurence spread (and people tried to decide whether or not this was brilliant advertising), it was discovered that a number of theaters were using the same method.

Despite what some people believe, the Japanese cinemas aren't using Blu-ray. Instead, they are storing HD video on the hard-drive of the PS3, creating an experience indistinguishable from more common projection methods.

Oh PS3, is there anything you can't do?

Zdroj: www.japanator.com

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

muzu jenom rict ze je to docela dobre napojit ps3 na projektor sam jsem to zkoušel vysledna obrazovka cca 3 metry uhloprickaa nemam zadny super projektor takze rozliseni 1024x768. ale stejne to byla parada hrat na tom este s 5.1 zvukem

Upřímně pochybuji že v kinech používají takový projektor,jaký máš třeba doma ;) Takové domací projektory se s kino-projektory vubec nedaj srovnat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Corvete omyl:

Barco DP-1500

Barco DP-1500detail

Projektor je určený pro malé a středně velké sály o velikosti (šířce) obrazu 15m (49“). DP-1500 je vybavený novým čipem DLP Cinemaâ 0,98“ od Texas Instruments. Mimořádný 0,98“ DMD čip (Digital Micro-mirror Device) nabízí stejné rozlišení (2 048×1 080 bodů) jako jeho větší 1,2“ protějšek, ale jeho menší rozměry přinášejí podstatné výhody. Přes projektor a samotné zařízení digitálního kina se nová technologie převádí přímo do menší, kompaktnější sady, s nižší spotřebou, nižšími provozními náklady a delší provozní životností lampy aniž by docházelo ke snížení profesionální kvality obrazu, modularity nebo flexibility systému.

rozlišení:

2048 x 1080

kontrastní poměr:

2000:1

objektivy:

různé, výměnné

závěrka:

ANO

formát členu:

16:9

typ chipu:

DLP Cinema® 0,98“ od Texas Instruments

Digital MicroMirror Device™:

3 x 0.98" DC2K dark metal devices

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu