Big Smoke Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 No já se vrátil k Daxterovi a k 300 a zkoušim hrát F1 06, ale tam vubec nechápu to vylepšování formule, tak to radši nechávám jak to je... (chtělo by to na to nějakej návod co co je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 Moje Silvia S14 ještě sem hodim mojí S15 ale musim ji lépe vyscreenovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 prosím vás nedali byste sem save na fast and furious nechce se mi to hrat od začátku nemám čas a chtěl bych skusit ten tuning, btw tady se všichni předvádí, se svým tuningem co udělat nejakej topic kde by se vybralo auto a každý by potunil svoje auto a pak by bylo hlasování kdo má nejhezčí kousek u týhel hry by to bylo celkem nice a jajare klidně bych ti s tim pomohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 prosím vás nedali byste sem save na fast and furious nechce se mi to hrat od začátku nemám čas a chtěl bych skusit ten tuning, btw tady se všichni předvádí, se svým tuningem co udělat nejakej topic kde by se vybralo auto a každý by potunil svoje auto a pak by bylo hlasování kdo má nejhezčí kousek u týhel hry by to bylo celkem nice a jajare klidně bych ti s tim pomohl :) soutěž už tady je...jenom se čeká na 100% save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 soutěž už tady je...jenom se čeká na 100% save aha tak to jo to já sem nevěděl , nemáte někdo aspon ne 100 % save ale aspon víc než 50 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Můžu poslat cca 65% SAVE (už mě to nebaví hrát, to ovládání je tragický :( ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 Můžu poslat cca 65% SAVE (už mě to nebaví hrát, to ovládání je tragický :( ). posílej....dohraju:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 jj určitě to sem pošli :) jo to ovládání je fakt na h...no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 tady máte 100% save s bilionem dolarů http://db.gamefaqs.com/portable/psp/save/the_fast_and_the_furious_a.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2007 tady máte 100% save s bilionem dolarů http://db.gamefaqs.com/portable/psp/save/the_fast_and_the_furious_a.zip super díky moc:thx:...takže du udělat topic s tou soutěží v tuningu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.