S_Adam Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 to CFW není přece dělaný jen na hry! mg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 To mas sice pravdu, ale vetsina ho na hry pouziva (ty taky) :roll: Navic, v 6.00 nejsou prakticky zadne zmeny, ktere by nejak ovlivnily (vylepsily) homebrew podporu. Takze je snad vsem jasne, k cemu tenhle CFW bude. Pokud chce nekdo hrat jen homebrew, muze klidne zustat na 5.00 M33 a pujdou mu vsechny homebrew, co jdou na 5.50 a na 6.00, protoze tam nepribily zadny new fce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Né ? Podle mě podstata CFW jsou ISO hry, Homebrew ... ?! Pokud máš tolik peněz a kupuješ origo Umd, zasponzoruješ mě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 pokud mam cfw 5.50MHU pujde mi to pak upgradnout na vyssi cfw, ted uz v tech cfw mam totiz trosku zmatek, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Záleží na podmínkách nového CFW (jestli vůbec bude) ale nejspíše ano. Spíše než CFW se chystá novinka, která spustí hry co vyžadujou 5.55 na CFW 5.50GEN a 5.03GEN tudíž budeš muset udělat downgrade pandorou / recovery flashere / xgen updater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Game Decrypter: 5.55 hry na 5.03GEN-A a 5.50GEN! Ako bolo pred pár dňami naznačené, Yoshihiro z týmu GENyUS, vytvoril program na dešifrovanie súboru EBOOT.BIN z hier, ktoré vyžadujú OFW 5.55. Jediné, čo zatiaľ vieme je, že bude potrebné mať zálohu hry a program UMDGen 4.0. Návod a samotný program by mali vydať dnes v noci. MotorStorm Arctic Edge na 5.03 GEN-A Majitelia PSP 3000 s FW 5.03 sa môžu tešiť, pretože hry pôjdu aj na ChickHene aj na CFW 5.50 GENe. Prevzano z konkurencni stranky, ale myslim ze pri takoveto udalosti by to nemuselo vadit a jen se jedna o to, na co kazdy ceka....... POKUD TO BUDE VADIT, TAK OKAMZITE MAZU A NEBO MODERATORI TO SMAZOU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 a netusis anebo nemas info, kdy tak asi bude hotovy? edit: uz to vidim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 ^^ http://console-forum.net/showthread.php?t=68127 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Záleží na podmínkách nového CFW (jestli vůbec bude) ale nejspíše ano.Spíše než CFW se chystá novinka, která spustí hry co vyžadujou 5.55 na CFW 5.50GEN a 5.03GEN tudíž budeš muset udělat downgrade pandorou / recovery flashere / xgen updater ..a kdyz prejdu z cfw 5.50 MHu na cfw 5.50GEN bude potreba taky pandory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Jak jsem psal, je více možností - downgrade pandorou / recovery flasher / xgen updater Všechno je v tutorialech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 http://www.megaupload.com/?d=0O76BDAW Fake ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 tak to skus a napiš jestly ti to jede podle mě jasný fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Dobrý ale já nechci mít bricklí psp zkuste to nekdo kdo má pandoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 kdyby 6.00 M33 vyšlo, tak to bude na ofic. stránkách Daxe a jiných webech... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guglos Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 to je fake skusil som to a dostal som brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 to je snad jasny ze je to fake ne ? omg, jak sou tady lidi naivni, obzvlast po tom, co jeste tekken rekne ze je to fake, omg... a stejně by mě zajímalo co se z toho vyklube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 hele četli ste to jaky? ja vyšel fw 6.10, tak na psp.novinky.org oznámil nějakej čech že pracujou s týmem gen na cfw 6.10...už maj prej i novej způsob na TA-088v3 a na 3k, nějak přes MP3 to je od něj: Teď přišla moje chvíle.Oznamuji vám že 3 lidi z české republiky vytvářejí custom firware 6.10 CZ-GEN prozatím jsme hackli 1000,2000 klasika práce je založena na Darkalexově ale M33 iso loader je zastaralý tak pracujeme na novém.Nechci předbíhat vše se dozvíte do měsíce.Jinak na 3000 100% bude už jsme zjistily jak na to bez chickhenu či podobných blbostí.Cracli jsme to přez MP3 je to znadší počkáte do 0:20 no a je to chickhen 6.10 už nám funguje do 2 týdnu.Vše je testováno na rozebrané tisícovce ale potřebujeme někoho s plnou 1000 tadle je na nic už. Email:Betaxer@gmail. com potřebujeme někoho kdo tam dá 6.10 a mi mu budeme posílat to co jsme udělali.Instalace bude zcela bez předchozích CFW.Takže se těžte pracujeme s týmem pspgen. a tady i odkaz kdyby ste nevěřili: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/comment.php?akce=fullview&cisloclanku=2009100005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 no rozhodně se tam rozjela zajimava diskuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 OT: A diskuse zde, co jsem založil se smazala :roll::cheesygrin: K tematu: myslím, že cfw 6.00 by byl teď celkem zbyteční díky hacku her vyžadující 5.55 a 6.00, to spíš jestli bude ten cfw 6.10 ten se bude hodit, protože myslím, že po tom, co Sony viděla už budou nové hry jen na 6.10. A pokud to není fake, někdo se mi tu asi omluví :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 jestli sem to dobře pochopil, tak tohle bude plnohodnotnej flash ? (nějak sem to nepobral, jestli někdo jo, pls vysvětlete mi to, thx) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Hele, bacha! nezačínejte se tu bavit o CFW 6.10 gen! tohle je o 6.00 MAC/B takže nebuďte OT. Téma o cfw 6.10 jsem opět založil, takže pište tam. Doufám, že tentokrát vydrží déle jak 10 minut:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 2, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 ^^ Doufám, že ti to hned smažou ... je to fake :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Nejaky novy info?...dočkáme se už novyho CFW..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Až bude,tak si to přečteš........... Myslím,že číst umíš,a zatím o novým plnohodnotným CFW není nic řečeno. Tak zatím není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 6.10 GEN je FAKE. Nikde nic na strankach GENU nepadla ani jedina zminka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.