brians Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Zdravím, Mám problém s nahranými videm na youtube nahral jsem 3x video o 1,5 GB pře plugin nahrávání hromadná videa a zjistil jsem, že videa nebyla ještě zpracovaná a přiřazená do éteru. :cry: Když na to koukám ve složce má vide, tak tam je psáno, že se stále zpracovávají už kolik hodin minimálně 1 den 24.hod A v tu dobu jsem pozoroval, že se na youtube dělá nějaká udržba nebo co, však víte co myslím.:cheesygrin: Takže některé volby nebyli dostupné a ještě to tam psalo něco, že to nepojede na 100% až za nějakou dobu. A pořád nejsou zpracovaná co s tím lidi? Nechce se mi to znova uploadovat, tak mi prosím poraďte.? Mam shit internet, tak co víc od toho očekávat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 čekat,čekat,čekat a čekat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 jak je to dlouho od uploadu? dej tomu čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 jak je to dlouho od uploadu?dej tomu čas Je to v HD, tak čekám už od včerejška a zatím se nic neděje mam strach, že se mi tam nebudou vůbec zobrazovat ty zpracovávající videa.:o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Youtube na ty videa 100% zapomělo ne bo se na to ....... hmm teď už chápu jaký jsou vlastně spoléhlivý.:shock: Nějaký konatakt na ně, abych je o tomto problému mohl kontaktovat nemáte někdo? Protože ty videa už po druhé nebudu nahrávat, když zabírají tolik místa. Ježiš ta doba čekání trvá neuvěřitelně dlouho, když mam shit internet!:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Youtube na ty videa 100% zapomělo ne bo se na to ....... hmm teď už chápu jaký jsou vlastně spoléhlivý.:shock:Nějaký konatakt na ně, abych je o tomto problému mohl kontaktovat nemáte někdo? Protože ty videa už po druhé nebudu nahrávat, když zabírají tolik místa. Ježiš ta doba čekání trvá neuvěřitelně dlouho, když mam shit internet!:dozey: Tady máš všechny kontakty na YouTube.com: http://www.youtube.com/t/contact_us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1n1q Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 musíš jen čekat sem tam taky reglý fakt nech toum čas tak 2 3 dny je to moc velký 1.5 gb! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.