Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Mám problém s nahranými videm na youtube nahral jsem 3x video o 1,5 GB pře plugin nahrávání hromadná videa a zjistil jsem, že videa nebyla ještě zpracovaná a přiřazená do éteru. :cry:

Když na to koukám ve složce má vide, tak tam je psáno, že se stále zpracovávají už kolik hodin minimálně 1 den 24.hod

A v tu dobu jsem pozoroval, že se na youtube dělá nějaká udržba nebo co, však víte co myslím.:cheesygrin:

Takže některé volby nebyli dostupné a ještě to tam psalo něco, že to nepojede na 100% až za nějakou dobu.

A pořád nejsou zpracovaná co s tím lidi?

Nechce se mi to znova uploadovat, tak mi prosím poraďte.?

Mam shit internet, tak co víc od toho očekávat!

Odesláno

Youtube na ty videa 100% zapomělo ne bo se na to ....... hmm teď už chápu jaký jsou vlastně spoléhlivý.:shock:

Nějaký konatakt na ně, abych je o tomto problému mohl kontaktovat nemáte někdo? Protože ty videa už po druhé nebudu nahrávat, když zabírají tolik místa.

Ježiš ta doba čekání trvá neuvěřitelně dlouho, když mam shit internet!:dozey:

Odesláno
Youtube na ty videa 100% zapomělo ne bo se na to ....... hmm teď už chápu jaký jsou vlastně spoléhlivý.:shock:

Nějaký konatakt na ně, abych je o tomto problému mohl kontaktovat nemáte někdo? Protože ty videa už po druhé nebudu nahrávat, když zabírají tolik místa.

Ježiš ta doba čekání trvá neuvěřitelně dlouho, když mam shit internet!:dozey:

Tady máš všechny kontakty na YouTube.com:

http://www.youtube.com/t/contact_us

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu