jakubgaluszka Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 ne ale kdyz ho hrajes offline tak ostatni kamose z tymu ovladas ty (pri foceni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 asi sem uz nahral 2 hodky a je to lepší něž 2, sice se mi moc nelíbi jak sprintuje ale to je vedlejsi. Dobry je jak si muzete upravit park, jinak chválím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Jako hardcore mod je nádhera pro mě, fakt jsem rád, že to tam dali. Když člověk dá nogr heelflip ven, najednou z toho grindu člověk nevyskočí metr před sebe. A když vidim Port Carverton, tak si řikám... To takovýhle město po stylu spíš Ameriky než Evropy nešlo hned napoprvé(napodruhé):D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 to jako vsichni hrajete origo na xkach nebo uz to vyslo na ps3? to mi nedelejte tu hru kupuju hned jak to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Na xku už vyšel release no(neorigo samozřejmě) hra samotná vychází 14.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Ja jsem lehce zklamanej... EA Skate 3 má hodně plusů co se týče hratelnosti, možnostem oproti 1,2.. Ale co mě štve, tak jsou moc přehnaně vysoký schody,raily a podobně.. + hrozně moc nesmyslné spoty a málo městských street spotů (V tomhle určitě vede Skate 2..) Skateparky taky nic moc, ale zase to trochu zachraňuje přidávání překážek a podobně. Na to jak jsem se na tu hru těšil z dema, tak jsem nenašel jinačí spot, který by mě bavil víc než Univerzita :/ Co se týče obtížnosti contestů jak vert tak street, tak mi to připadá hrozně jednoduché vyhrát(hraju na HC..) Ale zase některé úkoly dají zabrat(Konkrétně ty 5ti minutové trick listy) Oblečení,vzhled postavy má u mě - .. moc tam toho na váběr není(například u vlasů..) A pořád mi vrtá hlavou, proč ani do třetího dílu nedali Split screen :( Dal bych tomuhle dílu tak 7/10 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaZoX Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Dnes jsem drtil cca 40 min DEMO a docela mě dostalo to ovládání, připadá mi že už je to opravdova simulace a ne nějaká pos.rana arcade. Mám těd dilema jesli jít do tohodle titulu nebo si koupit novej Red Dead Redemption. Co vy na to má to cenu, abe se náhodou za týden nedostavil stereotip!(Vyměňovat gamesy mě už nějak moc neba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 BaZoX: Obě hry jsou skvělý. Osobně jsem projel Skate 3 a RDR mám na cestě. U Skatu žádnej stereotyp nebyl a to jsem hrál jen singl. Nepočítám možnosti multiplayeru, kde se s svour firmou a skejtaky se mužeš umístit ve světovém žebříčku. Dále pak doporučuji si hru zahrát na HardCore mode, protože to je sado. Lepší skate hru zatím nikdo neudělal. Red Dead Redemption je jiný kafe, takže doporučuji si vybrat jednu a druhou si pak později dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 ja tu napisem len to ze kto chce hrat nech si ma kludne prida etnieSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Mě teda příjde že co se týče realnosti spotů tak skate 3 vede nad dvojkou, ale tak věc názoru no:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Zdravím všechny hráče Skate 3! Chtěl bych založit českou Ea Skate crew. V plánu bylo točení videí (se střihem videa mám zkušenosti) různé soutěže, prostě "SKEJT KOMUNITA". ;) Je to jedno jestli válíš na PS3 nebo Xbox360, stačí hrát EA Skate 3 a mít chuť něco nového vytvořit. Pokuď máš zájem napiš mi na e-mail h.kozubik@seznam.cz ;) Zatím! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nine Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Hraje nekdo online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 nad SKATE 3, ale nerad bych vyhodil prachy za hru co by mě třeba nebavila. Já hrál právě jen Tonyho v podstatě od dvojky po American Wasteland, nebo jak se to jmenuje a přišlo mi, že se sice zlepšovala grafika, ale klesala zábavnost. Ale o Skate jsem slyšel, že to je fakt dobry hlavně online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Ja mám Tony Hawk Proving Ground,,je to super přibeh ale realnost nic moc oproti Skate 2/3 :) Když chceš přibech tak TH PG ale realnost tak EA Skate :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 do 18teho bych chtel koupit spolecne s nekmy san van party pack DLC http://console-forum.net/tema/132696-hry-a-dlc-mismas-od-vseho-neco napiste sem pokud mate zajem nemusi nas byt nutne 5 ale cim vic tim levnejs to vyjde na kazdeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 prodám skate 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 čau lidi, kdo ještě hraje online a má ochotu pomáhat s trofejemi atd ať napíše sem PM a nebo rovnou si mě přidejte na PSN: danny_9811 díky moc.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Zdravim ještě jednou, měl bych na vás prosbu.. není tady náhodou někdo kdo skate.Share pack nevyužije a věnoval by mi kód ? :D kvůli komplikaci s dopravou od prodávajícího mi kód vypršel edit : dostal jsem se do live chatu EA a říkali mi, že mi můžou pomoct ale zrovna v systému nemají kódy tak prý musím počkat.. no sám jsem zvědavý jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Zdravím, mám lama dotaz. . .snad mi někdo odpoví :) když chci z railu dopadnout do manualu, tak to udělám jak? Nebo ollie na zídku a tu přejet manualem. Zkoušel jsem to najít v trick guide, ale nic jsem nenašel. Když po dopadu podržím na půl cesty pravej analog, tak mi dopadne normálně, ne do manuálu. Dělám něco špatně, nebo se to dělá úplně jinak? Jít by to asi mělo, je tam jeden challenge a na "killed it" to mám právě vyskočit a přejet manualem. Dík za radu edit: tak po hledání jsem našel na zahr. foru, že se to provádí skutečně jen pravou páčkou. Jen to chce cit a páčku pohnout jen o trochu a těsně před dopadem. Je to skutečně tak? Jak přijdu domu, tak to vyzkouším. Asi to chce cvik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Zdravím, mám lama dotaz. . .snad mi někdo odpoví :)když chci z railu dopadnout do manualu, tak to udělám jak? Nebo ollie na zídku a tu přejet manualem. Zkoušel jsem to najít v trick guide, ale nic jsem nenašel. Když po dopadu podržím na půl cesty pravej analog, tak mi dopadne normálně, ne do manuálu. Dělám něco špatně, nebo se to dělá úplně jinak? Jít by to asi mělo, je tam jeden challenge a na "killed it" to mám právě vyskočit a přejet manualem. Dík za radu Normálně vyskočíš a pravou páčku necháš zhruba v půli cesty dozadu a normálně jedeš manual stejně jako na zemi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Jinak.. Právě jsem dokecal s EA podporou na chatu a dali mi nový key na skate.Share pack!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Normálně vyskočíš a pravou páčku necháš zhruba v půli cesty dozadu a normálně jedeš manual stejně jako na zemi.. Dík, já jsem si to myslel. Jen mi to včera večer vůbec nešlo. Ani náznak :roll: Dnes na to sednu a snad to bude lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Danny: muzu si te pridat? :-) nekdy bych zase zahral. Ale dlouho jsem nehral :D naky trofeje bychom ale mohli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 čaučau, v sobotu 3.3. v 9.30 budem dělat trofej "Talking 'Bout Team Practice, tak kdo by chtěl pomoct, ať si mě přidá, já ho dám do týmu (jestli ještě bude místo) a uděláme tu trofej! Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 kdyby nahodou nekdo Skate 3 prodaval nebo chtel vymenit tak PM me :) Jeste dotaz ke hre. Ma online pass? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.