munkiki Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Kdo má hru Hellgate London tak ať mi napiše chtěl bych j aby mi jí mohl někdo poslat za všechen můj Credits a nebo se na ceně domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Mam hellgate:London ...Neplatinovou,Originál + Originální Online učet s postavama....Jelikož to je dnes již nekoupitelná "neplatinum edice" ve výbornem stavu .. D am ti ji minimálně za 250Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Mam hellgate:London ...Neplatinovou,Originál + Originální Online učet s postavama....Jelikož to je dnes již nekoupitelná "neplatinum edice" ve výbornem stavu .. D am ti ji minimálně za 250KčJsem se díval na net a koukál jsem že to prodávají za 199Kč zde: http://eshop.megahry.eu/Hellgate-London_g3208.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Jsem se díval na net a koukál jsem že to prodávají za 199Kč zde: http://eshop.megahry.eu/Hellgate-London_g3208.html Možná tak platinová...ne-platinové se už neprodávaj...navic tam mám dva chary na 25lvl....Paladina a blademastera....dam za 230,když nechceš ,nech být a kup si platinum;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
munkiki Odesláno Září 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Možná tak platinová...ne-platinové se už neprodávaj...navic tam mám dva chary na 25lvl....Paladina a blademastera....dam za 230,když nechceš ,nech být a kup si platinum;)Mě nejde o postavi ale o hru abych si jí zahrál a zabil nějak čas:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Možná tak platinová...ne-platinové se už neprodávaj...navic tam mám dva chary na 25lvl....Paladina a blademastera....dam za 230,když nechceš ,nech být a kup si platinum;) Jaký je prosim rozdíl mezi platinum edicí a první vydanou originálkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Jaký je prosim rozdíl mezi platinum edicí a první vydanou originálkou? Řekl bych že v později je originálně vydaná originálka mnohe cenější nž nějaká levná "platinovka"...A pokud je někdo zběratel her tak má pro něho klasická verze mnohem vyšší hodnotu než platinovka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Řekl bych že v později je originálně vydaná originálka mnohe cenější nž nějaká levná "platinovka"...A pokud je někdo zběratel her tak má pro něho klasická verze mnohem vyšší hodnotu než platinovka.... Já jsem se doslech, že platinum by měla mít vyšší kvalitu a životnost, tak nevím co je na tom pravdy. Upřímě je mi jedno jestli je platinum nebo klasická originálka možná je to jenom reklamní trik a ve skutečnosti se jedna o totéž hlavní je, že je to ta samá hra.:cheesygrin: PS:PLAtinum by měla obsahovat i všechny nejdostupnější a nejnovější patche, což klasická originálka nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.