Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...
Odesláno
sem stahoval to akaio od tebe tady tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=68230

tak si tam stejne prekopiruj ty loaders.

Je to oficialni verze ve ktere sem menil pouze 1 textovy soubor s jazykem. Bohuzel sem i ja mel ze zacatku problemy s bilou obrazovkou a resil jsem to prehravanim tech loaders pri kazdem kopirovani her. Prestalo to ani nevim jak...

Odesláno

Stahl jsi pocestele AKAIO? Stahoval, tudiz ARCHIV je v pocitacovem jazyku RAR/ZIP/7ZIP a dalsi balene soubory a ten jsi stahl...

Takze prestan zmatkovat, nadechni se... a cti dale

1. ROZBAL -> AKAIO 1.5 CZ BETA.rar kamkoli do PC

2. podivej se do slozky ___AIO, je tam slozka LOADERS

3. soubory ze slozky LOADERS (ak2loader, akloader, akploader) nakopiruj na kartu, do slozky ___AIO/LOADERS

Proste a jednodusse, jako kdybys nove kopiroval cely system na kartu, akorat s tim rozdilem, ze pouzijes jen ty tri soubory a strcis je proste tam, kam patri... Cist umis, hledat taky, tak se mrkni a proved...

Pokud by to nefungovalo (coz by se stat nemelo) tak si jeste stahni PUVODNI VERZI... Tedy tohle http://www.acekard.com/download/akaio/AKAIO.1.5.rar

Jedna se o ten samy archiv, akorat, ze nema pozmeneny jazyk. A LOADERS JSOU TAM STEJNE...

Odesláno

Loaders jsou pro spusteni hry, nikoli pro zobrazeni savu.

Zapni NDS - nech nabehnout system - START - NASTAVENI - v zalozce NASTAVENI SYSTEMU SOUBORU je dole KONCOVKA SAVU a tam zvol .nds.sav. - a potvrd OK.

VYPNI NDS, ZAPNI NDS... a uz by ti meli vrkat stare savy, ktere jsi nahral na AK4.18 --- resil jsem stejny problem, a kdybych mel hrat vse od zacatku, tak by mi ruplo v bedne... Vsechny savy funguji... A ted by meli i tobe

Odesláno

Moc jsem to tu neprocital, takze jestli tu odpoved na mou otazku je, tak se omlouvam. Zptovoznit hru jsem se pokousel asi hodinu a nevyslo to. Zkousel jsem to na M3 Simply, software R4. Stahnuta opatchovana verze mela ten problem, ze jsem se sice dostal k slotum, kdyz jsem ale jeden vybral, naskocila jen bila obrazovka (podobne jako v kingdom hearts). Zkousel jsem pro to i ruzne patchovat, ale to uz jsem se nedostal ani ke slotum, resp. dostal, ale zamrzl obraz. Asi kdybych si na to vzal nejaky cas a pohral si softwarem, tak bych to casem nejak rozchodil, ale doufam ze preci jen existuju jednodussi zpusob. Jestli ano tak napiste. Dik.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

I have made an important discovery! Follow these steps to play BIS on your DSTT!! :D (Well...my DSTT's real...it may not work on fake ones. try anyways.)

1. Go to this site: http://gamewiki.jp/uploader/dsma/

2. Download "Unofficial DSTT firmware ver1.17a07".

3. Replace your DSTT's firmware with the downloaded firmware.

NOTE: DON'T FORGET TO BACK-UP!!

4. Once the firmware's been replaced, get a clean M&L:BIS rom and put it on your MicroSD.

5. Have fun!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu