k4relB Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 anebo druha moznost: (obe jsem jen vygogloval, nezkousel jsem, mam acekard) http://drl87.com/2009/10/20/mario-and-luigi-bowsers-inside-story-working-on-dstt/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Je v necem zasadnim jina nez prvni dil?Ten byl docela nuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampkin Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Díky moc, s tím neoficiálním firmware to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 mě to pořád nejde i na tom neoficiálním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampkin Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 A odkud mas tu romku? Mě to funguje s US verzí z Romulation.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 se tu porad bavite o tom ze to nejde. Ja mam hloupou edge a jde to a je to paradni hra posledni 3 dny nic jineho nehraju to predesle rpg s mariem me moc nebavilo ale todle je mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 LOPO_X ako daleko uz si ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 porazil jsem toho obra co byl ponoreny ve vode takova ta knirkata vez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 mrknite plz na tu prvni moji otazku hned v prvnim postu, diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Whoaw, to jako chces rict, ze stale zadna odpoved a... porad ve stejnem zaseku :D Tak to je kruty... Jdu si to nahrat na kartu a zaparit... brzo dam vedet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 to neni ani tak o zaseku, spis me zajima, jestli mi neco neunika, kdyz tam neumim vylezt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Kamenny bloky, ktere se nachazeji jakoby v pravo od mista, kde jsi likvidoval skaly (a pote ohnem stromy) - a u kterych jsem bohuzel otazniky nevidel (za to jsem si vsiml, ze za nima je "dira do skaly" - jakysi vchod) - nepreskocis, neznicis pesti ani ohnem... Zkousel jsem to a nic, mozna to pujde pozdeji s nekym jinym... :D (doufam, ze jsou to ty samy bloky - otravoval u toho nejaky clovicek na kosteti - a pote se bowser dostal do hradu, kde vsechny spolkl a zmensil) ----- MAZEC HRA!!! :D MAZEC BOJE!!! MAZEC PRIBEH!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 nene, to jses na uplnym zacatku, toto je o kousek dal, jak budes jezdit po mori na takovych "kamenech" a budes na "plazi". Jestli si asopn dobre pamatuju, je to uz nakej mesic ;). Ale rikam si, ze bych se k tomu mel vratit a krapet to zase posudlat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Aha... no nevadi... az tam dojdu, tak se jeste ozvu (me to bylo hned divny, ze tam nikde nevidim plaz :D :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Tak vratit by ses k tomu fakt mohl :D Vypada to, ze ta dotycna plaz je "zoubkova" a na ty kameny se fakt neda dostat - urcite ti slo o ty otaznickovy zlaty bedinky ve vzduchu nad nima (tech tam je vic nez jen ty dve - a na zadne to nejde - ne s BOWSEREM... Zkusim ale jeste jednu vec... Kousek dal na plazi jsem nasel nejakyho pomatenyho francouze-kostku a ten mi dal VACUUM, ktery vcucava vsechno mozny (nepratele v boji) - mozna, ze by to mohlo jit i mimo boj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 to pochybuju, imho je to jen attack. Kakrble, jsem to ani nikde nevygogloval. Ale osobne si myslim, ze to pujde asi az pozdeji ve hre s nakym novym skillem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Pri ceste na Bowseruv hrad se Bowser nauci jeden zajimavy pohyb - "punch in walk" - tj. zatimcojdudampesti :D diky tomuhle se nauci rozbijet i kameny, ktery predtim nerozbil a NAVIC, dokaze timhle i "preletet" drobne vyvysene vzdalenosti... LIDI, TAHLE ZELVA OPRAVDU LITA :D :D Takze k4relB -> je mozny ze diky tomuto se na nektere platformy dostanes i s Bowserem... (az se budu vracet na zoubkovou plaz, tak to ozkousim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 a jsme doma, to bude vono, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 pampkin: jak jsi upravil tu ROMku ? Mám ji taky z romulation.net teď jde o to, jakej jsi použil fix, díky za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendysz Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Pánové později ve hře budete procházet pláž i z Mariem a Luigim a pak teprve přijde na řadu rozbíjení všech otazníků a dostanete se i na místa kam s Browserem nemůžete,takže klídek a trpělivost.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 pampkin: jak jsi upravil tu ROMku ? Mám ji taky z romulation.net teď jde o to, jakej jsi použil fix, díky za odpověď! na DSTT neni treba zadny patch, staci si nahrat posledni neoficialni FW z techto stranek, jak psal k4relB. Jde o ten s popisem DSTT_1.17a12_english.zip a potvrzuju ze to funguje ok. http://gamewiki.jp/uploader/dsma/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikpatrik Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Je v tom neoficiálním menu fake killer?(nejsem si jist pravostí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 zatim tam mam nahrane 14 hodin vsechny postavy kolem lvl20 a porad se tam objevuji nove veci - skvela hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampkin Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Jak říkal Robot , žádný patch už není potřeba a funguje to bez problémů.A ten neofiko firmware, killer fake neobsahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Potreboval bych poradit od "zkusenejsich"... Jsem v miste, kdy zachranuju princeznu Peach s Mariem v Bowserovi. Je v takovych "bublinach" - vcera jsem s tou priserou z kouli bojoval pres hodinu a zaboha nemuzu prijit na to, jak ji mam udolat - porad se chrani nejakym stitek v miste, kde utocim... Zelvi utok a palice jsou mi k nicemu, skakani temer taky, jedine co funguje (a to stejne jen chvilema) jsou ohnive koule... Navic porad meni barvu a to me jeste vic mate... diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.