cjakub Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 pre vsetkych ktory chcu pouzivat psp ako ovladac, najlepsi na to je irshell ktory sa dokaze "naucit" vsetky ovladace, nie je potrebne stahovat ziadne ir kody.. je to uz starsie ale vela ludi o tom nevie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 cuzz mám problém,udělal sme vše podlenávodu a vypisuje mi to chybu (8002014c) ....už se to tady řešilo ale nikdo nedokázal poradit...nevíte co s tim pls??? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 v Recovery si nastav kernel na 1.50... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 v Recovery si nastav kernel na 1.50... wtf... ono mě nejde dostat do recovery :-O :D:D tohle je moc... sem tam..kde přesně to je??? se slepej nebo debil a nebo slepej debil? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 ked som spustal dalo error 8002014c, fixol som to kernelom a teraz mi hadze 80010002 co s tym? chcel by som vypinat telku ale mi to nejde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nevyn Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Dají se někde sehnat soubory pro ovládání nových přístrojů?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 podle me je lepsi iRshell 4.92 kde mate rovnou remote a nemusite nic nastavovat a pristroje pridate tim spusobem ze akorat nastavite tlacitko a ovladacem od pristroje si namirite na psp a zmacknete tlacitko na ovladaci a mas to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exlife Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Naprosto sohulasím s pigi96 taky jsem to dělal přes universal remote ale irshell je 1000x lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Hele to je jen pro PSP FAT co ? Mám smulu béééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Hele to je jen pro PSP FAT co ? Mám smulu béééééééééé jj fat ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 tak sem skusil ten iRshell a nějak se to nepokoumal jak s tm TV ovládat :( poradí někdo? nejlíp na ICQ krok po kroku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
besol Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 mohl by mě někdo vysvětlit jak mohu ovládat tv přes irshell?jsem četl že se ten přístroj se dá jaksi přidat pomocí ovladače,ale nevím jak ?dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
besol Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 tak už jsem na to přišel podle tohodle návodu je lehký: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flea Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Čau hele mám psp 3000 a když to zapnu hodi to chybu The game could not be started (80020148 ) Já nevím psp mam asi 4 dny tak nevim co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Čau hele mám psp 3000 a když to zapnu hodi to chybu The game could not be started (80020148 ) Já nevím psp mam asi 4 dny tak nevim co stim ma snad psp 3k infraport??NEMA ! tak to nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flea Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 aha :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Čau hele mám psp 3000 a když to zapnu hodi to chybu The game could not be started (80020148 ) Já nevím psp mam asi 4 dny tak nevim co stim Universal remote control (ONLY FAT) na první stránce máš napsaný velkym písmem že to jde jenom na FATKO a ty se divíš že ti to nejde na 3000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 ty voole, jestli tohle bude fungovat tak bude v hodinach ve skole docela zabava:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 hele kdyz si nastavim vsechny ty tlacitka a chci neco zmacknout (ovladat telku) tak mi vyskoci napis : this application has crashed exception : adress load/inst fetch mam 5.50 GEN-D2 a poustim to pres eLoader, nevite co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 hele kdyz si nastavim vsechny ty tlacitka a chci neco zmacknout (ovladat telku) tak mi vyskoci napis : this application has crashedexception : adress load/inst fetch mam 5.50 GEN-D2 a poustim to pres eLoader, nevite co s tim ? tenhle program je zastaralej delej to pres iRSehll tam staci zmacknout na psp tlacitko a na ovladaci a psp se samo nuci to tlacitko z ovladace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 a ten irshell to je jako misto cxmb ? a da se to pak vymazat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 a ten irshell to je jako misto cxmb ? a da se to pak vymazat ? neni to misto XMB pokud nechces muzes do toho najizdet jako do aplikace tak mam teda ja ;) staci kdyz si po stahnuti nedas na kartu slozku seplugins ;) tam je totiz autoboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 jo a kde v tom irshellu najdu ten dalkovej ovladac ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.