PodFuck3r Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Cuzz mám 2 problémy s NFS:S 1) černý nebe.... 2) zvuk u videa je takový že se načte cca 0,5 sekund zkuku a furt se to opakuje (RAPAT A-B) ale video jede v poho... s tím zvukem mi to dělá i u nějakých jiných her.... nějké rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Cuzz mám 2 problémy s NFS:S 1) černý nebe.... 2) zvuk u videa je takový že se načte cca 0,5 sekund zkuku a furt se to opakuje (RAPAT A-B) ale video jede v poho... s tím zvukem mi to dělá i u nějakých jiných her.... nějké rady? 1.nainstaluj hru a na cistou hru hod tento crack http://down.fuu.cz/02dae_nfsshift.exe jestli to napomuze napis mi pm a ja ti hodim odkaz na mnou odzkousenou verzi kterou jedu uz par dnu v pohode! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razor Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 mohl bys sem hodit na tu tvou verzi pls?pošlu pár creditů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 mohl bys sem hodit na tu tvou verzi pls?pošlu pár creditů Nemuze povazovalo by se to za Warez kterej je na tomhle Foru zakazany ! EDIT: jedine pres PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razor Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 klidně stačí to PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 PM odeslána :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razor Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 a nešlo by to jinam než na rapid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Sorry lidi že tu spamuju, pošlete mi pls. linky na czshare do PM, pošlu 500 crdts ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 pm odeslána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Tak ten jinej crack nepomoh.... pořád stejný problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Třeba nedostatek grafický paměti?A nebo prostě blbě stáhnutý a nebo máš na h... komp... ...drivery? Ale víc zrovna tobě radit nebudu,nezasloužíš si to za ty spamy a kecy co tu věčně píšeš :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Podfucker , nechtěl by si napsat co máš za PC , na kterém Shifty hraješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 můžu no... Geforce 8600 GT 2 GB RAM Procesor 2,00 Ghz jednojádro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Tak se pak div ty hováde :D nejdřív se podívej na požadavky a pak něco zkoušej http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/need-for-speed-shift-pc-vraci-serii-na-vrchol-fmp-/clanek.A090909_181416_bw-pc-recenze_das.idn //a chyba ve hře :D ty jsi fakt vymaštěnej,když mě a snad skoro každýmu to jede normálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Smaky: ještě mi nadávej no...pak kdo tady spamuje.... omg ale pochop že já to rozjedu uplně v pohodě,žádný lagy nic... jenom mám černý nebe ( to nebude chaba u mě,ale ve hře) a ty zvuky mě to dělá u každý druhý hry....ale nějak mě to nesere ale chtěl bych to zpravit... PC stíhá uplně v poho ;);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 co mas za zvukovu kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 tak to nvm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 tak to nvm..... rekl bych ze procesor je naodpis takze bych videl chybu v tvym zastaralim stroji ,posloucha se to spatne ale je to ak!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 PROBLÉM Č.3 tak jsem nakonec nějak rozchodilzvuky... (nevím jak) nebe zůstává černý ale mám novej problém: hrál sme si s nastavením grafiky a teď se mě NFS:S zobrazjou ve vokně...co s tím? :D a ještě bych chtěl vědět kde se dá nastavit (jako to bylo v traileru) že se můžu rozhlížet po kabině auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 PROBLÉM Č.3 tak jsem nakonec nějak rozchodilzvuky... (nevím jak) nebe zůstává černý ale mám novej problém:hrál sme si s nastavením grafiky a teď se mě NFS:S zobrazjou ve vokně...co s tím? :D a ještě bych chtěl vědět kde se dá nastavit (jako to bylo v traileru) že se můžu rozhlížet po kabině auta nstastaveno okna ve hre moznosti a tam anebo v ovladacich grafiky windows mode tak musis dat ne a nebe cerny spatna hra nebo crack a nebo nahovno procesor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 pošlete mi pls taky linky na funkční hru do PM pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 můžu no...Geforce 8600 GT 2 GB RAM Procesor 2,00 Ghz jednojádro LOL to se nediv, že budeš hrát z problémama. Divím se zase já, že to vůbec na jednom jádru spustíš jestli vůbec.? Já jsem zkoušel na jednom jádru předešlý undercover a burnout paradise a rozjel jsem ho?? Právě že vůbec ne. Ani se nespustil ani omylem jenom to vykázalo poslat chybové hlašení microsoftu. A teď bych je spustil úplně v pohodě, ale o tuhle sérii zkrátka nemám zájem nelíbí se mi, jak je hra dělaná podle TOCA už mě od toho dost odpouzuje, tak není o co stát. PS:Podfuker na té tvé sestavě nemužeš mít PCI expres stol, protože ho takové desky na jedno jádrové procesory nemají. Maximálně agp takže to máš tam maximálně ge-force 7600 takže sis trochu přidal o jednu sérii na horu mezi grafárnama. lol to jsem tě vyhmát viď?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 LOL to se nediv, že budeš hrát z problémama. Divím se zase já, že to vůbec na jednom jádru spustíš jestli vůbec.?Já jsem zkoušel na jednom jádru předešlý undercover a burnout paradise a rozjel jsem ho?? Právě že vůbec ne. Ani se nespustil ani omylem jenom to vykázalo poslat chybové hlašení microsoftu. A teď bych je spustil úplně v pohodě, ale o tuhle sérii zkrátka nemám zájem nelíbí se mi, jak je hra dělaná podle TOCA už mě od toho dost opouzuje, tak není o co stát. PS:Podfuker na té tvé sestavě nemužeš mít PCI expres stol, protože ho takové desky na jedno jádrové procesory nemají. Maximálně agp takže to máš tam maximálně ge-force 7600 takže sis trochu přidal o jednu sérii na horu mezi grafárnama. lol to jsem tě vyhmát viď?:cheesygrin: undercover-běhal,burnout paradize-běhalo.... mám 8600 GT ;) a PCI-E mám ........ pokud nemáš nic k tématu tak sem nepiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 LOL to se nediv, že budeš hrát z problémama. Divím se zase já, že to vůbec na jednom jádru spustíš jestli vůbec.?Já jsem zkoušel na jednom jádru předešlý undercover a burnout paradise a rozjel jsem ho?? Právě že vůbec ne. Ani se nespustil ani omylem jenom to vykázalo poslat chybové hlašení microsoftu. A teď bych je spustil úplně v pohodě, ale o tuhle sérii zkrátka nemám zájem nelíbí se mi, jak je hra dělaná podle TOCA už mě od toho dost odpouzuje, tak není o co stát. PS:Podfuker na té tvé sestavě nemužeš mít PCI expres stol, protože ho takové desky na jedno jádrové procesory nemají. Maximálně agp takže to máš tam maximálně ge-force 7600 takže sis trochu přidal o jednu sérii na horu mezi grafárnama. lol to jsem tě vyhmát viď?:cheesygrin: sor\ bracho souhlasim s tebou ze ten procesor je nahovno ale jsou a stale se vyrabeji desky pro jednojadra s PCI :ja se v oblasti hardwaru dost orientuji to si troufam rici a napr.:SOCKET AM3 desky vsechny podporuji procesory SEMPRON coz jsou jednojadra ver nebo ne tyto rpocesory jsou na trhu nove !!! takze ano muze tam mit PCI E. SLOT a k tematu ja bych se tomu ze ti to blbne nedevil a vickrat to opakovat nebudu proste mas procak na odpis na hry urcite neni a grafika ta je ok ale na hrane ....to je vsechno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 doprdele budete mi dlouho píčovat do procesoru? já vim že je starej... ale rozběhám zatím vše (vč. GTA IV) ....tak mi dejte prachy na novej procesor-> tím pádem i na novou desku->tím pádem i na DDR2...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 doprdele budete mi dlouho píčovat do procesoru? já vim že je starej... ale rozběhám zatím vše (vč. GTA IV) ....tak mi dejte prachy na novej procesor-> tím pádem i na novou desku->tím pádem i na DDR2...... nn na DDR3 ale tim ze ti do nej kecame je problem vyresen prestan psat pozadej o LOCK a hraj hry pro starsi pc a nelez na nfss.. ps:prachy ti fag nedame ale na tu hru bude stacit aspon toto :Phenom II x3 720 BE na 3.1ghz naka ta deska od gigabyte z verze aspon amd770 nejlepe ultra durable a ram 4gb a naka gts250 s 1gb pameti od gigabyte muzu ddotvrdit ze toto staci na high detail mam to totiz doma!xD takze vem tech par tisic neco kolem 12000 a muzes jit do obchodu a bud si jist ze ti to na tomto pofrci!!xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PodFuck3r
Cuzz mám 2 problémy s NFS:S
1) černý nebe....
2) zvuk u videa je takový že se načte cca 0,5 sekund zkuku a furt se to opakuje (RAPAT A-B) ale video jede v poho...
s tím zvukem mi to dělá i u nějakých jiných her.... nějké rady?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
45 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.