shadow.wizard Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Official Site | Hrej | IGN http://www.youtube.com/watch?v=o3BNzXetvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Nebudu nic zastirat.....bude to blbost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 hm minulej dil se mi vuubec nelibil takze si od toho nic neslibuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 podla mna bol spidi 2 celkom fajn na kompe to bolo ovela ovela horsie cize nech poriesia kameru a bude to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Zlou spravou je ze to presunili na Oktober 2007... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 omfg, lolci... no mě teda Spajďa 2 nepříde tam špatnej.. a na tohle se těšim, zvlášť na film 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Nebudu nic zastírat....těšim se jak svině!!!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Taky už se docela těšim jsem zvědav jaký to bude.Hlavně se těšim na film. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 hej na film mam rezrvovany vstupenky na ctvrtek(premiera)hra musi byt dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Taky už se docela těšim jsem zvědav jaký to bude.Hlavně se těšim na film. film bude fakt super...ale těším se hlaně na hru pro PSP a PC...nechám se překvapit jaký to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Já so teda taky myslim, že to nebude nic xtra, ale každej má svůj názor.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Zlou spravou je ze to presunili na Oktober 2007... ..no mozna to je "dobra" zprava :) ..aspon na tom jeste zamakaj..neni nic horsiho nez nedodelany hry, ktery narychlo vychazej s filmem jen aby se jich behem zmatku kolem filmu prodalo co nejvic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 tak ted sem z toho ale už uplně magor,před pár dny psali na qj že má vyjít později,ale co ted nevidím,seznam vydaných her pro tento týden obsahuje i spider-man 3 na psp,tak já už fakt nevim teda http://pspupdates.qj.net/This-week-of-April-30-s-game-releases/pg/49/aid/90969 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 tak ted sem z toho ale už uplně magor,před pár dny psali na qj že má vyjít později,ale co ted nevidím,seznam vydaných her pro tento týden obsahuje i spider-man 3 na psp,tak já už fakt nevim teda http://pspupdates.qj.net/This-week-of-April-30-s-game-releases/pg/49/aid/90969 Jo aj na IGN pisu ze Q3 (October 2007) a na ToTheGame.com 05/04/07... no cudne... ale nezda sa mi zeby vydavali hru k filmu pol roka po filme... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 oni vetsinou vydaji hru driv nez film.... treba harry potter nijove atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Jo aj na IGN pisu ze Q3 (October 2007) a na ToTheGame.com 05/04/07... no cudne... ale nezda sa mi zeby vydavali hru k filmu pol roka po filme... :roll: mě se zdá hlavně divný že by odložili jen psp verzi teda,ale na qj nedávno nějak psali že by to mohlo mít něco společnýho s vydáním filmu na blu-ray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 no uvidime :) ja jeste spidyho na PSP nehral ale vypda to zajimave :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 na Spideiiho se tesim jak na vanoce, tak doufam, ze me nezklame kazdopadne ve ctvrtek bezim do kina ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Na Spidyho se taky těšim, ve čtvrtek sice nejdu do kina ale torrent asi už bude tahat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Ja si myslim ze krome comixu a serialu je vse ohledne spidermana shit ( krome tech dvou her na psx ktere byly dobre ) a me se nikdy spidey moc nezamlouval to spis X-meni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 IGN: Spiderman 3 4/10 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 IGN: Spiderman 3 4/10 :(4/5 = 8/10 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 4/5 = 8/10 :lol: http://movies.ign.com/articles/784/784721p2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 jinak nevite kdy bude ?? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 JA se na to tesim jak malej Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.