Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spider-Man 3

shadow.wizard

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

WTF! na qj najednou píšou že vydavatel řekl že se dostal spída do prodeje! už sem v to ani nedoufal... at už to tu je!

http://pspupdates.qj.net/Spider-Man-3-for-the-PSP-now-in-retail/pg/49/aid/104569

(koukám že to stejně mělo datum vydání 16.10. takže to taková bomba neni ale mě to stačí :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me se na tom treba nelibilo to houpani na pavucine, kdy jakoby ve vzduchu "chodil" a pritom automaticky strilel z rukou pavucinu do nebe, a kterou se mohl pekne zhoupnout :lol:

doufam, ze tady se bude pavucinou aspon zachytavat za predmety a taky to vypada, ze se konecne dockame svobodnyho mesta :)

sem rad, ze si se spidermanem 3 na psp dali praci a cas... jestli hra dopadne podle myho ocekavani zaseknu se na tom pekne dlouho... houpani na pavucione mezi budovama je pekelne navykovy ;)

Odkaz ke komentáři

[;226594']me se na tom treba nelibilo to houpani na pavucine' date=' kdy jakoby ve vzduchu "chodil" a pritom automaticky strilel z rukou pavucinu do nebe, a kterou se mohl pekne zhoupnout :lol:

doufam, ze tady se bude pavucinou aspon zachytavat za predmety a taky to vypada, ze se konecne dockame svobodnyho mesta :)

sem rad, ze si se spidermanem 3 na psp dali praci a cas... jestli hra dopadne podle myho ocekavani zaseknu se na tom pekne dlouho... houpani na pavucione mezi budovama je pekelne navykovy ;)[/quote']no v spidermanovi 2 na ps2 to bylo naprosto nejlepší to houpání,ve trojce to docela zjednodušili podle mě ale furt to ujde,uvidíme na psp

Odkaz ke komentáři

no lidi,musim vas informovat ze hra spiderman 3 na pocitaci je moje nyni nejoblibenejsi :) nic jinyho nehraju a houpani se ve meste jde jenom pokud se mate ceho chytit 8-) a ve videich s vyvojarema pro psp rikali ze fyzika bude stejna jako v pc a ze hra celkova ma bejt na tsejnym principu,tajkze tahle hra je pro me vic ocekavana nez GoW lidi :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

poradte mi niekto presiel som toho krokodila toho doktora co som sa s nim nahanal po kanaloch a teraz mam robit co????ked dam mapku a dam zobrazit tie kruzka kde je policia atd.....a niektore kruka mam preskrtnute a v tom je zobrazeny otaznik co mam robit dalej????pls poradte

Odkaz ke komentáři

poradte mi niekto presiel som toho krokodila toho doktora co som sa s nim nahanal po kanaloch a teraz mam robit co????ked dam mapku a dam zobrazit tie kruzka kde je policia atd.....a niektore kruka mam preskrtnute a v tom je zobrazeny otaznik co mam robit dalej????pls poradte
a ja to tam mam .musis najst informatora ktori ti povie nieco o gangu alebo tak nieco.problem je v tom ze newies kde je

Asi jste už na to přišli ale kdyby ne, tak musíte na mapu za tim přeškrtnutym znakem, tam čeká ten informátor ;)

- - - - - -

Odkaz ke komentáři

Hmpff, otázka: Když se dlouho nepřeměnim na black - suited Spiderman tak se mi začne dělat po okrajích bílý okraje.. ? Co to je ? Co by se stalo kdybych zůstal stále v red - blue suit ? A zase naopak, když jsem black - suited tak po delší době mam zase černý okraje.. Co kdybych na to kašlal a zůstal v blacku ? Byl bych už napořád black ?

Díky :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Hmpff, otázka: Když se dlouho nepřeměnim na black - suited Spiderman tak se mi začne dělat po okrajích bílý okraje.. ? Co to je ? Co by se stalo kdybych zůstal stále v red - blue suit ? A zase naopak, když jsem black - suited tak po delší době mam zase černý okraje.. Co kdybych na to kašlal a zůstal v blacku ? Byl bych už napořád black ?

Díky :cheesygrin:

ty bílý okraje je že se ti naplnil adrenalin (například šipkadolu + kolečko-speciální utok) a to samý v black,když tam jsou ty černý okraje tak začneš zasazovat takový hodně silný kombo
Odkaz ke komentáři

vcera jsemn dohral pribehovku... a ted se zabyvam sbiranim bonusu po meste...

jsou to bud kousky meteoritu, nebo stribrni pavouci... jenze oproti gta nikde neni informace kolik jich zbyva, takze to da jeste vetsi praci..

chtel bych se zeptat, jestli nekdo z vas nahodou nevi, co za ktery nasbirany bonusy otevru a jestli se vubec vyplati se s tim sbirat

...ja doufam, ze se za ty pavoucky otevre postava Harryho, nebo alespon neco takovyho

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu