shadow.wizard Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 http://movies.ign.com/articles/784/784721p2.htmlNeboj sa ja viem dobre kolko tam je... :lol: 4.0 out of 5 Stars | 8.0/10.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 WTF! na qj najednou píšou že vydavatel řekl že se dostal spída do prodeje! už sem v to ani nedoufal... at už to tu je! http://pspupdates.qj.net/Spider-Man-3-for-the-PSP-now-in-retail/pg/49/aid/104569 (koukám že to stejně mělo datum vydání 16.10. takže to taková bomba neni ale mě to stačí :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 na spidiho se už těšim dvojka na psp byla dobra nevim co se někomu na tom nelibilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 me se na tom treba nelibilo to houpani na pavucine, kdy jakoby ve vzduchu "chodil" a pritom automaticky strilel z rukou pavucinu do nebe, a kterou se mohl pekne zhoupnout :lol: doufam, ze tady se bude pavucinou aspon zachytavat za predmety a taky to vypada, ze se konecne dockame svobodnyho mesta :) sem rad, ze si se spidermanem 3 na psp dali praci a cas... jestli hra dopadne podle myho ocekavani zaseknu se na tom pekne dlouho... houpani na pavucione mezi budovama je pekelne navykovy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 [;226594']me se na tom treba nelibilo to houpani na pavucine' date=' kdy jakoby ve vzduchu "chodil" a pritom automaticky strilel z rukou pavucinu do nebe, a kterou se mohl pekne zhoupnout :lol:doufam, ze tady se bude pavucinou aspon zachytavat za predmety a taky to vypada, ze se konecne dockame svobodnyho mesta :) sem rad, ze si se spidermanem 3 na psp dali praci a cas... jestli hra dopadne podle myho ocekavani zaseknu se na tom pekne dlouho... houpani na pavucione mezi budovama je pekelne navykovy ;)[/quote']no v spidermanovi 2 na ps2 to bylo naprosto nejlepší to houpání,ve trojce to docela zjednodušili podle mě ale furt to ujde,uvidíme na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 no lidi,musim vas informovat ze hra spiderman 3 na pocitaci je moje nyni nejoblibenejsi :) nic jinyho nehraju a houpani se ve meste jde jenom pokud se mate ceho chytit 8-) a ve videich s vyvojarema pro psp rikali ze fyzika bude stejna jako v pc a ze hra celkova ma bejt na tsejnym principu,tajkze tahle hra je pro me vic ocekavana nez GoW lidi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 nevím jestli je důvod k radosti :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth1468621320 Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 To ja se zase raduju! :wohow: Na pc bylo houpani se po meste skoro perfektni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 no na psp se těším na silent hilll filmečky mě úplně dostali.....a spideyho vyzkouším na xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Prosim poradi mi nekdo jsem asi lama , ale nevim co mam delat hned ze zacatku jak je ten trening . uplne prvni mam se houpat po pavucinach . a pak mam znova neco udelat s tema kolama , ale uz ne jen prohooupnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Je to absolutne super!!!!!hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 poradte mi niekto presiel som toho krokodila toho doktora co som sa s nim nahanal po kanaloch a teraz mam robit co????ked dam mapku a dam zobrazit tie kruzka kde je policia atd.....a niektore kruka mam preskrtnute a v tom je zobrazeny otaznik co mam robit dalej????pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Momik Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 a ja to tam mam .musis najst informatora ktori ti povie nieco o gangu alebo tak nieco.problem je v tom ze newies kde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Tak hra ma fakt chytila... ovladanie vpohodicke a bossovia su super, hlave pasaze ako v GoW alebo Syphone kde musite stlacit urcite tlacitko v urcitu chvilu... to je super... trosku horsia grafika ale da sa... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Momik Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 jj Hratelnost je lepsia ako 2 ale zas v 2 bola lepsia grafika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinny Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Jako Spider-Man je podle mě jedna z těch her, která se snaží vydělat na solidním filmu a ještě lepším seriálu. Tyhle hry jsou potom většinou tak leda na ho... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 nemohly byste tu hru nekdo uploadnout na czshare nebo uploadet.to nebo neco????dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 poradte mi niekto presiel som toho krokodila toho doktora co som sa s nim nahanal po kanaloch a teraz mam robit co????ked dam mapku a dam zobrazit tie kruzka kde je policia atd.....a niektore kruka mam preskrtnute a v tom je zobrazeny otaznik co mam robit dalej????pls poradte a ja to tam mam .musis najst informatora ktori ti povie nieco o gangu alebo tak nieco.problem je v tom ze newies kde je Asi jste už na to přišli ale kdyby ne, tak musíte na mapu za tim přeškrtnutym znakem, tam čeká ten informátor ;) - - - - - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 tak dneska som presiel pribehovu cast asi za 5:30 hracieho casu teraz sa asi vrhnem na sm2 tam som na konci kde mam porazit doktora oc. ale neviem ako rozbijem generatori a potom co? poradte. inak parada ne na sm3 hlavne tie pohyby ked je vo vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Hmpff, otázka: Když se dlouho nepřeměnim na black - suited Spiderman tak se mi začne dělat po okrajích bílý okraje.. ? Co to je ? Co by se stalo kdybych zůstal stále v red - blue suit ? A zase naopak, když jsem black - suited tak po delší době mam zase černý okraje.. Co kdybych na to kašlal a zůstal v blacku ? Byl bych už napořád black ? Díky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Hmpff, otázka: Když se dlouho nepřeměnim na black - suited Spiderman tak se mi začne dělat po okrajích bílý okraje.. ? Co to je ? Co by se stalo kdybych zůstal stále v red - blue suit ? A zase naopak, když jsem black - suited tak po delší době mam zase černý okraje.. Co kdybych na to kašlal a zůstal v blacku ? Byl bych už napořád black ?Díky :cheesygrin: ty bílý okraje je že se ti naplnil adrenalin (například šipkadolu + kolečko-speciální utok) a to samý v black,když tam jsou ty černý okraje tak začneš zasazovat takový hodně silný kombo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 vcera jsemn dohral pribehovku... a ted se zabyvam sbiranim bonusu po meste... jsou to bud kousky meteoritu, nebo stribrni pavouci... jenze oproti gta nikde neni informace kolik jich zbyva, takze to da jeste vetsi praci.. chtel bych se zeptat, jestli nekdo z vas nahodou nevi, co za ktery nasbirany bonusy otevru a jestli se vubec vyplati se s tim sbirat ...ja doufam, ze se za ty pavoucky otevre postava Harryho, nebo alespon neco takovyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 kdy se budu moct zmenit na toho cernyho?nebo to me potom zmeni samo?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 musis delat mise a az na tebe vleze ten smejd,tak se muzes menit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 A měníš se šipkou do prava ;) - - - - LukDM: Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.