LukDM Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 [;233472']vcera jsemn dohral pribehovku... a ted se zabyvam sbiranim bonusu po meste...jsou to bud kousky meteoritu' date=' nebo stribrni pavouci... jenze oproti gta nikde neni informace kolik jich zbyva, takze to da jeste vetsi praci.. chtel bych se zeptat, jestli nekdo z vas nahodou nevi, co za ktery nasbirany bonusy otevru a jestli se vubec vyplati se s tim sbirat ...ja doufam, ze se za ty pavoucky otevre postava Harryho, nebo alespon neco takovyho[/quote']ted nevim jestli si to nesletu ale za 50 spider ikon máš zpátky černej kostým a za 100 meteoritů dostaneš snad jen velkej nápis congratulations :D žádnou postavu nečekej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 ^^^ WTF ? Tak to na sbírání kašlu :D Ale nějakýho pohoupáníčko po městě bude.. Jo a dohráno. as a hero. 5h.21min. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 ted nevim jestli si to nesletu ale za 50 spider ikon máš zpátky černej kostým a za 100 meteoritů dostaneš snad jen velkej nápis congratulations :D žádnou postavu nečekej aha :) kdybych vedel, ze jsou takhle bezceny, hned se na to vykaslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 [;233877']aha :)kdybych vedel' date=' ze jsou takhle bezceny, hned se na to vykaslu[/quote']jj lidi párvě co to hledali v ps2 verzi (je uplně stejná) tak byli nasraný že hledali jak hovada a dostali jen blbej nápis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Je to nejvíc v pohodě hra,akorát je tammoc combíček,ktarý si ani zy boha nemohu zapamatovat.Teď jsem propařil celý den ve škole a mám to skoro dohrané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Je to nejvíc v pohodě hra,akorát je tammoc combíček,ktarý si ani zy boha nemohu zapamatovat.Teď jsem propařil celý den ve škole a mám to skoro dohrané...moc?dit jich tam je pár,vždycky párkrát čtverec a pak trojuhelník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Momik Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 jak ma zabit venoma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 ^^^ Já ho sejmul tak, že jsem stále skákal nad nim a dobíjel životy, vždycky jsem mu jenom dal trojuhelničkem air combo a potom par ran na zemi a zase nad něj do vzduchu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Momik Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 aj ja som mu tak zobral dost zovota ale potom sa niak posilnil a uz to neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 ja jsem ho porazil na mym porouchanym psp bez L-triggeru... takze uz mam celkem vychytanej zpusob, jak na venoma... >nejprve se do nej da normalne busit, ale jakmile mu uberete cast zivota... boostne se a neda se na nej jen tak zautocit, protoze se rychle vzpamatuje z vaseho uderu a hned zacne busit do vas... (trik je v tom, ze pouziva kombo, ktery jste mohli pouzivat i vy s venomackym obleckem a jako kazdy kombo i venomovo kombo ma urcity pocet uderu) ...takze staci kolem venoma dokola pobihat dokud vycerpa udery z komba a az mu dojde dech zautocte na nej a tentokrat se nevzpamatuje z vaseho prvniho uderu a vy na nej budete moci vysolit cely kombo i s dorazkou :) edit: a pak zase znova ;) ...a znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Co to akoze znamena? "Try to get the waste tribe to reval where shriek is hiding" dakujem :) co mam robit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 -no v doslovnym prekladu to znamena----->snaz se dostat ztraceny kmen abys zjistil kde se schovava udavac(praskac)......to je doslovny preklad ale ve hre to bude asi neco trosku jinyho,ale tak aspon nejak sem ti pomoh :);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Co to akoze znamena? "Try to get the waste tribe to reval where shriek is hiding" dakujem :) co mam robit...musíš dělat mise u gangu kde je otazník abys dostal info kde se skrývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 zajimalo by me co znamenaj ty cisla uplne dole,nalevo....dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Uz som to cele presiel... vpohode hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Uz som to cele presiel... vpohode hra... podle mě to trošku přehnali tradičně s hodnocením na ign,nechápu co od toho čekali víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 ^^ No ja by som tomu dal tak 7/10 :) na IGN to najskor porovnavali s ostatnymi verziami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.