margot1 Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 heh :D myslem sem to že prostě driver byl vždycky originální,ale ted se zbytečně snaží udělat podobný gta,viz ta zmíněná střelbaProstě by se měli vrátit k zavedenýmu stylu prvního Drivera, áno? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 A v tom Driverovi, mužu tam normálně krást auta ??? A podle toho traileru to vypadá super... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Prostě by se měli vrátit k zavedenýmu stylu prvního Drivera, áno? :)maximálně dvojky :DA v tom Driverovi, mužu tam normálně krást auta ??? A podle toho traileru to vypadá super... :) jo daj se krást auta i motorky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Hlavně at si to nehraje na GTA, nic proti tomu ale tohle musí bejt jen auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Vůbec bych to s GTA neporovnával.Driver to jsou našlapaný starý auta a automobilové honičky v uzkých uličkách.Ta střelaba je jen doplněk a vy si hned myslíte že je to stejný jako gta.Někdy je nuda jen pořád jezdit v autě-střelba je spostření.No uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Vůbec bych to s GTA neporovnával.Driver to jsou našlapaný starý auta a automobilové honičky v uzkých uličkách.Ta střelaba je jen doplněk a vy si hned myslíte že je to stejný jako gta.Někdy je nuda jen pořád jezdit v autě-střelba je spostření.No uvidíme. no teda mě vůbec nikdy v jedničce nebo dvojce jenom jezdění nuda opravdu nepřišla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GRiM Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Mno uvidime. Driv3r nemel zrovna kladne reakce. Hodnoceni bylo sice vetsinou nad prumerem, ale vetsinu kritiku trojka jednoznacne zklamala. Co ale muzu rict kdyz vidim ten trailer, ze jizdni model vypada skutecne hodne pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 Uz ho tahám z torrentu tak uvidime :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 jak to vypada? das prosim pak link do downloads sekce? plosím plosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 takže v sekci download jsem dal linky na rapidshare :) sosejte hrajte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 takže v sekci download jsem dal linky na rapidshare :) sosejte hrajteTopic som vymazal... tie linky su tu uz od rana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 Topic som vymazal... tie linky su tu uz od rana... btw sorry smaž ho ještě jednou ja ho založil znova sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 Už mám i link... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 Už mám i link... Az ted? :D Linky a torrenty tu koluji od rana, dokonce uz probiha upload na czshare - takze podani tveho prispevku a informace ukryta v nem je naprosto naprosto ..(to ti muselo dojit samotnemu) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 hej tak su zvedavej...taham z blackcats,ale mam spomalenej net,takze stazeny to bude az nekdy v noci,doufam ze me to za to silene dlouhy stahovani bude stat (ne jako the fast and the furious, ktery jsem asi po dvou odehranejch hodinach smazl z karty a vymenil za starej dobrej ridge racer2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 Jo sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 tak co ma to uz nekdo ??? jaky to je ?? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 jo neni to zastak hrozdné jako na první dojmy se mi zdá že lepší než GTA to nebude ale něco do sebe to určo má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 Tak to hraju, je to fakt dobrá pařba...a nevíte kde mam napsáno kolik % hry mam dokončeno ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 jo neni to zastak hrozdné jako na první dojmy se mi zdá že lepší než GTA to nebude ale něco do sebe to určo má... No musim rict ze mi v hlave upel hlavne Soundtrack :coolp: - ten musel stat stejne jak vyvoj :D Jinak taky se vam obcas trha? Celkove jede vpohode, ale ikdyz hraju v 1,3 GB ISO s nejrychlejsi krartou:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 kolik to ma mega po prevedeni do cso ?? vleze se me to doufam na gigovku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 kolik to ma mega po prevedeni do cso ?? vleze se me to doufam na gigovku ... Vleze, někdo to tu psal, že to na ní hraje :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 No musim rict ze mi v hlave upel hlavne Soundtrack :coolp: - ten musel stat stejne jak vyvoj :D Jinak taky se vam obcas trha? Celkove jede vpohode, ale ikdyz hraju v 1,3 GB ISO s nejrychlejsi krartou:? ja hraju hry uz standardne na 333MHz a zatim jsem si nevsiml jedinyho sekani, nebo kolisani fps... je to super gamesa a ta strelba mi tam rozhodne nevadi.. akorat me zklamalo, ze multiplayer je jen pro 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 Hej lidi, kde zjistim svoje statistiky, jako kolik mam procent dohranejch, splněno misí apod....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 tak statistiky ve hre si muzes prohlidnout, kdyz z obrazovky s mapou, kde si vybiras mise, budes mackat L trigger tak dlouho, az narazis na obrazovku se statistikama, ale ta je jen pro minihry... to si asi nemyslel odehrane mise se nezapocitavaji procentualne, ale v kapitolach (chapter) na to se muzes podivat v saveu... to ti asi taky nepomuze, ale k cemu by ti ty procenta vlastne byly? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.