Big Smoke Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 No já se většinou hry snažim dohrávat na 100%, tak abych mohl kontrolovat jak si vedu, jestli mi něco nechybí apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 ano ja to hral na gigovce v cso a vleze se bez ripu ale videa se sekaji a hra jednou za čas Ale je to minimum Dneska mi ale přišla 4GB od placka takže je po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Tak to pařím taky, je to fakt driver, trochu mi chybí ovládání na špikách a drifty nejsou to co bývaly, jinak fyzika se přibližuje driverovi 1, auto skáče pruží, policajti se rvou, zkrátka driver, soundtrack perfektní, poškození taky dobré ale problémem je grafika, je tam dost chyb zvláš v tom zpomaleném pohybu to nevypadá moc dobře a taky bch řekl že ej to špatně optimalizovaný ani na 333mhz (mám iso) to enní žádná extra plynulost. To tu hru docela kazí, bejt to naprosto plynulý není co řešit. I přes to tu mám zase jednou kvalitní hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 to sekani bude asi tim ze to e v cso ... mozna v iso by to jelo plynule ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Mám iso, plynulost je prostě slabší stránka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Mám iso, plynulost je prostě slabší stránka. hmm?... ja mam taky iso, hraju to na 333MHz a cely jsem to uz dohral a ani jednou jsem se nepozastavil nad tim, ze by hra lagovala, nebo ztracela fps ani pri jizde na top speed... na druhou stranu bych se asi nedivil, ze by to v urcitych lokacich ztracelo fps uz kvuli tomu, jak je na moznosti psp prostredi interaktivni(spousty veci se daji srazit a treba od takovyho stanku na smrzlinu jsem to necekal, ale rozlitne se fakt pekne, obzvlast kdyz tam strelim granat :D ) jinak s vetsinou veci co jsi psal souhlasim, akorat tu grafiku bych obhajil... me se libi a libi se mi mnohem vic, nez v gta a pokud se prepne pohled na demopohled je sice videt dost polygonu, z kterych jsou modely vytvoreny, ale jsou patrne jen proto, ze je ten pohled zpomaleny... zkus si pustit demo pohled a pri tom drzet sipku doleva... to uz na prvni pohled do oci tak nebije jinak jsem zatim objevil jediny bug a to kdyz s autem vyskocim treba na nejakem skokanku, tak se cas od casu pri dopadu auto kosek propadne do zeme a postupne z ni vyjede.. tady hazim par mych screenu at jsou tu obrazky taky nejakych oldschool zihadel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Kolko to ma kapitol? :) Ja som v 4 :) nazoaj grafika sa aj mne zacina pacit... prve dojmy nebol velmi dobre ale teraz to uz hram jedna radost... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Kolko to ma kapitol? :) Ja som v 4 :) nazoaj grafika sa aj mne zacina pacit... prve dojmy nebol velmi dobre ale teraz to uz hram jedna radost... :) Taky 4 - Cim dale jsem tim je to lepsi parba ;) zrovna jsem presel tu misi (byla to jedna z tech dvou na youtube z preview verze ;) ) Jak stojite na korbe nakladaku a sijete nejdriv do aut, pak do trucku a nakonec do bagru :D Perfektni mise :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Kolko to ma kapitol? :) Ja som v 4 :) nazoaj grafika sa aj mne zacina pacit... prve dojmy nebol velmi dobre ale teraz to uz hram jedna radost... :) pribeh ma 6 kapitol a po dohrani se da hrat jeste spousta miniher (zavody na okruhu, zavody ve meste, crash a dalsi... k tem jsem se jeste nedostal ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 ty mise me bavej vic nez v gta... proste to neni az tak prehnane zarkadovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 [;131766']ty mise me bavej vic nez v gta... proste to neni az tak prehnane zarkadovany No ten zacatek byl celkem - TRAPAS!!!!! :D ..ale jak povidam, ted je to tak na osmicku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 uz si ty prvni mise moc nepamatuju, ale urco jsem ocenoval lepsi fyziku jizdy autem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 no ja jsem ted na zacatku a zatim mise nijak extra ... ale jinak grafika se da , ovladani taky ujde ... no zatim nevim , uvidim jestli budou lepsi mise ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Takže dohráno, story je zbytečně krátká, ale jinak super - 85% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 No akorát mě tam štve ovládání tý motorky... :( A jinak už jsem taky ve 4, teď jsem dodělal tu misi jak tam mam nenápadně vyměnit ty dvě auta... Jinak vedlejších misí už mam splněno 20/50... Ty mě bavěj celkem dost... :) EDIT: Nevíte jak si mužu vyměnit oblečení ??? Protože jsem dostal nový tričko a nevim jak si to vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 No akorát mě tam štve ovládání tý motorky... :( A jinak už jsem taky ve 4, teď jsem dodělal tu misi jak tam mam nenápadně vyměnit ty dvě auta... Jinak vedlejších misí už mam splněno 20/50... Ty mě bavěj celkem dost... :)EDIT: Nevíte jak si mužu vyměnit oblečení ??? Protože jsem dostal nový tričko a nevim jak si to vyměnit... mám takovej blbec pocit že trika měnit nedaj,nějak sem nepochopil na co tam ty věci jsou,zád se mi divný že by tam byli jen na nějaký to vyměnování nebo co to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Jestli se to nedá měnit tak to je hodně blbý a dává to aspoň nějaký bonusy ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Má cenu si to stahovat když mám GTA:VCS ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 No mě to rozhodně baví víc než GTA... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Má cenu si to stahovat když mám GTA:VCS ??? GTA je lepsi (ale Driver 76, co se obtiznosti tyce - mnohem lepe vyvazeny ;) ) Stahni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 na 222mhz se to moc hrát nedá. Vážně vám to chodí tak plynule? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 na 222mhz se to moc hrát nedá. Vážně vám to chodí tak plynule? No jelikoz Drivera rano zapnu a vecer (abych se koukl na Heroes) zas vypnu, tak taktovani neresim, seka se to vyjimecne (chapter 5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Pravda je že se občas kousne ale to se dá přežít v každém případě je to docela dobrá gamesa jedna z mála která mně v poslední době chytla :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 já jsem byl línej convertovat drivera do csa tak jsem ho bouchnul na kartu rovnou v isu a frčí to plynule bez jedinýho cuknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 je to docela podarena hra ale osobne si myslim ze GTA ma navrch...GTA:VC se povedlo nahodit atmosferu ktera ve Driverovi tak zalostne chybi...ale na psx byl Driver & Driver 2 best hra ever ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.