penthaler Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Predem se omlouvam za strucnost. Info a dalsi veci dodam pozdeji. Zde oficialni info a stazeni www.videogameshero.com podle me jedna z nejlepe propracovanych hudebnich homebrew her vubec. S lepsim jsem se nesetkal ani u psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Tak to je vážně pecka.Doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 tak nevim jestli si z nas delate srandu, ale na ty strance jsou jen samy reklamy. EDIT: jo protoze mas spatne adresu!!1! ma to byt: http://www.videogameshero.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Omlouvam se, psal jsem to na mobilu... kazdopadne vime o cem je rec :D Opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 jaky homebrew na to potrebuju abych to spustil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 ??? Hru jsem stahl z tohoto odkazu http://download.videogameshero.s3.amazonaws.com/VideoGamesHero_FullU1.zip rozbalil a nakopiroval slozku VGH a soubor VGHERO.NDS na koren karty. Pouzivam AKAIO 1.5 (atd viz podpis) a bezproblemu to rozjedu bez nutnosti DLDI patchovani... btw. ono je to samo HOMEBREW hra :D doufam, ze jsi tim nemyslel FIRMWARE/KERNEL/OS karty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 aha me to nejde protožře sem tam nedal tu složku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.