kosmiklove Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 ja mam nahratych cca 40 hodin :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 ja mám rozohratých 8 hodín, štartéra mám Totodilea, potom mám pochytaných Geoduda, Mareepa a Gastlyho .. a všetkých Unownov :D hoši ak tak by sme niekedy mohli dať battle, len ešte pochytám nejakých poriadnych Poké a natrénujem .. myslel som že ma to nechytí ale zas som v tom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Fricky to tě chápu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas1912 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 zdaravim, ak si chce niekto zapasit alebo vymienat tak moj FC je 1591 6613 9878 a meno Lukas. Hram platinum a konecne mam vsetkych pokemon, tak ak niekto nejakeho potrebuje staci napisat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas1912 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Tak pánové jestli někdo opravdu hrajete tak bych s někým rád něco směnil a klidně pozápasil :) Ja si rad zahram, doteraz som hral len proti americanom, tak to bude prijemna zmena. napis mi tvoj FC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Tak můj FC je 4039-8446-0618 ale momentálně mám save před Champonem ligy Lancem takže trošku progressuju.Vidím to tak že zítra už bych ho mohl položit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 takze sa da hrat aj po nete? aj ked nemam original? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Ano jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Stane se něco, když se pochytají všichni Unowni? Zkoušel jsem už v originále a Platinum, ale vždycky jsem to vzdal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Stane se to, ze budes mit plny pokedex a dobry pocit, ze mas vsech napr 250pkmn... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Kolego moderátore chybná informace :) Nestane se naprosto nic protože unown stačí na zápis do pokedexu jeden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Tak ja nemyslel pokemona jmenem UNOWN ale un-own pokemony (tj. ne-vlastnene) - po ranu mi to obcas moc nemysli a hledam za vsim slozite veci :D :D (degenerace ze zahranicnich for) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Tak to pak je ta tvoje chyba pochopitelná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas1912 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Tak můj FC je 4039-8446-0618 ale momentálně mám save před Champonem ligy Lancem takže trošku progressuju.Vidím to tak že zítra už bych ho mohl položit moje icq je 561 237 836 tak mi napiš a dohodneme si nejake zapasy ked budeš mať čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Unowni se právě liší tvarem, navíc v Platinovce je na zdi podle nich nějaká abeceda, tak mě právě zajímalo jestli je k něčemu je všechny pochytat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Ano jsou to písmena abecedy.Ale není za to nic zvláštního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Chci se zeptat, jeste jsem nikdy zadny pokemony nehral a koukam je jich docela dost... gold, silver, platinum, diamond, pearl a ja nevim co jeste. Muzete mi poradit kterou hrou mam zacit, popr. ktera je nejlepsi? Dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 kiwaf Je to celkem jedno. všechny jsou velmi kvalitní a návykový RPG :) IceTower: stane se i lepším :angle:.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 kwiaf: je to tak jak říkal tekken ale osobně bych ti doporučit heart gold/soul silver z důvodu že jsou příběhově i hratelností nejdelší :) tekken:píše se návYkový ne návIkový :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Díky za rady, hned jak dohraju Zeldu, tak si jednoho z gold/platinum vyberu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ulrich Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Zdravim, rád bych si taky s někym zahrál (sice nám teď nefachá wifina ale do týdne to bude OK). Moji pokémoni: Tyranitar 71lvl Kadabra 68lvl Heracross 66lvl Gyarados 65lvl Piloswine 59lvl Typhlosion 55lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Ok, zatiaľ moja paťka vypadá nasledovne: Feraligatr 37lvl Haunter 34lvl Graveler 34lvl Ampharos 35lvl Vulpix 35lvl :) Šiesty bude buď trávny, alebo lietajúci, rozmýšlam že si vytrénujem Dragonite-a .. ;) To Ulrich: Pekná šestka, len mi tam chýba nejaká elektrina .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ulrich Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Já se to snažil mít nějak vyrovnaný (mám pikatchu, electroda-45lvl), ale postupem času se nějak nevyplatili... ... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Fricky dáme si match? Jsem na tom levlově asi jako ty a potřeboval bych si v tradu evolvnout gravelera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 No ja neviem kedy budem vo WIFIne, na domácu wifi sa mi DSko nechce pripojiť a na nejakú verejnú som ešte neskúšal .. ale inak by som si tiež rád vyvinul Gravelera a Hauntera :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.