kuba741 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 cucte v jrc skaldem :D http://jrc.cz/index.php?a=2&id=33641 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 tak ja mám za 930 z gamehouse.cz, takže cena je celkem pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 tak ja mám za 930 z gamehouse.cz, takže cena je celkem pohoda... Z predobjednavky? Protoze ted uz ji tam maji za 1519,- ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 to jsou fakt kurvy, ja zatim koukal jen na zahranicni shopy a ebay a tam je to za takovejch 800-900 i s postou.. skoro dvojnasobek, to uz je i na me moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 A navic samozrejme nikde nic nepisou o tom, ze je to import z US... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Tak to bohužel je. Zdejší prodejci to samozřejmě také berou z US. Proto taky tak vypadá cena. Otázka je, jestli to berou kusově a hlídají si CLO s DPH, nebo opravdu dostanou dealerskou cenu a tudíž na kila, kde potom samozřejmě musí danit a clít. Poté se cena s poštou opravdu vyšplhá na takové ceny. Znám to moc dobře. Beru věci z Japonska a USA. Tak to prostě je. Podívejte se kolik je u nás eshopů. Zde se stále spoléhá na to, že lidé neznají jazyky a nejsou schopni si něco objednat přes internet. Ještě bych dodal, že prostě jde vidět na těch eshopech, že lidé objednávají stále u nás a kupují to za takové ceny. Jinak by cena samozřejmě musela být daleko nižší, aby byl prodejce konkurenceschopný. Jednoduché... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosslav Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 chcem sa spytat ci tato hra pojde aj na CRT telke. Cital som na gameexpres: Minimálna konfigurácia : konzola Playstation 3, Full HD alebo HD Ready televízor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 jj pojede ale musis mit specialni kabel z ps3 do CRT televize (scart nebo cinche :D nebo tak neco) ale necekej od grafiky zazraky - ALESPON MYSLIM EDIT : pokud uz jsi na ps3 nejakou hru hral tak ti tato hra pojede uplne stejne...ale myslim ze to nebude vypadat zrovna nejlip ale bude se to dat hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosslav Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 to viem ze treba ten scart :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosslav Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 hej hravam hry a musim povedat zetiez som sa bal aka bude grafika ked hram na CRT ale musim povedat ze je to parada :) ahral som aj na full hd a naozaj bol tam rozdiel ale nie extremny :) dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Z predobjednavky? Protoze ted uz ji tam maji za 1519,- ... jasně, rezervoval jsem si to tam asi před týdnem za 930, osobně jsem tedy ani nečekal, že mi to za tu cenu prodají, když to tam ted zvedli až na těch 1520, ale mám to ode dneška za tu cenu doma a jsem spokojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Až GoW Coletion někdo budete chtít prodat písněte PM..:) 2 Mirosslav:Jo taky jsem první rok měl crtčko a byl jsem spokojenej ale teď už bych se k němu ani za nic nevracel,vycházejí lepší a lepší hry a ty už dělaj velkej rozdíl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenur Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 jasně, rezervoval jsem si to tam asi před týdnem za 930, osobně jsem tedy ani nečekal, že mi to za tu cenu prodají, když to tam ted zvedli až na těch 1520, ale mám to ode dneška za tu cenu doma a jsem spokojenej... no já si to tam rezervoval dost brzy a zatím furt nic. akorát mi psali jestli mám furt zájem. stav objednávky mám: vyřízeno a teďka si dávají načas s odesláním. to nasere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 já předobjednal a získal za cenu 1250 CZK, jsem rád že GOWC mám, akorát hold bude až pod stromečkem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 H0W3N: Tak to je fajn, ze dodrzeli dohodu. Tomu se da rikat solidni jednani. Jeste uvidime jak dopadne nipper... HexeH: To je jeste taky zkousnutelna cena rekl bych. Jinak ja osobne bych taky asi importoval, kdybych nemel co hrat. Ale psko mam chvilku a uz ted sem zavalenej hrama (je jich tolik a dalsi vychazeji!), takze si pockam na EU release :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenur Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 tak už mi došla trpělivost a napsal na podporu gamehousu. čekali na potvrzovací mail, který sem jim sice obratem odeslal, ale nějakou záhadou ho prý neobdrželi. jako omluvu mi neúčtují poštovné, takže to tak hrozné nebude : ) 929,- jinak s tím účtováním původní ceny u předobjenávek sem byl překvapený i u game.co.uk, kde sem ušetřil cca £5. teď už jen počkat do pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosslav Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 neviete ci sa v CZ/SR predava Americka alebo Europska verzia hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 evropska jeste nevysla, takze americka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Včera si kámoš koupil GoW v JRC..Když se to prodává u nás, tak už je přece evropská ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Není.. je to import US verze.. EU vychází až v únoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 tak já jsem ji kupoval tady a už to mám na poště teď jen vydržet do 17:00, abych si pro to mohl skočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Proc lidi resej US nebo EU verzi,vzdyt je to jedno snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Proc lidi resej US nebo EU verzi,vzdyt je to jedno snad. nemusí to být jedno pokud ti de o DLC a nechceš šaškovat s účtama etc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 a ako je to s tym demom god of war 3??? to si treba stiahnut??? mal by byt v baleni nejaky kod alebo ako to vlastne je,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Ano mel by tam byt kod, pokud si hru koupis u jednoho z techto prodejcu: amazon.com, BestBuy, GameStop nebo GameCrazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.