Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

God of War Collection (GoW I&II)

Nil3E

Recommended Posts

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak to bohužel je. Zdejší prodejci to samozřejmě také berou z US. Proto taky tak vypadá cena. Otázka je, jestli to berou kusově a hlídají si CLO s DPH, nebo opravdu dostanou dealerskou cenu a tudíž na kila, kde potom samozřejmě musí danit a clít. Poté se cena s poštou opravdu vyšplhá na takové ceny. Znám to moc dobře. Beru věci z Japonska a USA. Tak to prostě je. Podívejte se kolik je u nás eshopů. Zde se stále spoléhá na to, že lidé neznají jazyky a nejsou schopni si něco objednat přes internet. Ještě bych dodal, že prostě jde vidět na těch eshopech, že lidé objednávají stále u nás a kupují to za takové ceny. Jinak by cena samozřejmě musela být daleko nižší, aby byl prodejce konkurenceschopný. Jednoduché...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj pojede ale musis mit specialni kabel z ps3 do CRT televize (scart nebo cinche :D nebo tak neco) ale necekej od grafiky zazraky - ALESPON MYSLIM

EDIT : pokud uz jsi na ps3 nejakou hru hral tak ti tato hra pojede uplne stejne...ale myslim ze to nebude vypadat zrovna nejlip ale bude se to dat hrat

Odkaz ke komentáři

Z predobjednavky? Protoze ted uz ji tam maji za 1519,- ...

jasně, rezervoval jsem si to tam asi před týdnem za 930, osobně jsem tedy ani nečekal, že mi to za tu cenu prodají, když to tam ted zvedli až na těch 1520, ale mám to ode dneška za tu cenu doma a jsem spokojenej...

Odkaz ke komentáři

Až GoW Coletion někdo budete chtít prodat písněte PM..:)

2 Mirosslav:Jo taky jsem první rok měl crtčko a byl jsem spokojenej ale teď už bych se k němu ani za nic nevracel,vycházejí lepší a lepší hry a ty už dělaj velkej rozdíl..

Odkaz ke komentáři

jasně, rezervoval jsem si to tam asi před týdnem za 930, osobně jsem tedy ani nečekal, že mi to za tu cenu prodají, když to tam ted zvedli až na těch 1520, ale mám to ode dneška za tu cenu doma a jsem spokojenej...

no já si to tam rezervoval dost brzy a zatím furt nic. akorát mi psali jestli mám furt zájem. stav objednávky mám: vyřízeno a teďka si dávají načas s odesláním. to nasere.

Odkaz ke komentáři

H0W3N: Tak to je fajn, ze dodrzeli dohodu. Tomu se da rikat solidni jednani. Jeste uvidime jak dopadne nipper...

HexeH: To je jeste taky zkousnutelna cena rekl bych.

Jinak ja osobne bych taky asi importoval, kdybych nemel co hrat. Ale psko mam chvilku a uz ted sem zavalenej hrama (je jich tolik a dalsi vychazeji!), takze si pockam na EU release :)

Odkaz ke komentáři

tak už mi došla trpělivost a napsal na podporu gamehousu. čekali na potvrzovací mail, který sem jim sice obratem odeslal, ale nějakou záhadou ho prý neobdrželi. jako omluvu mi neúčtují poštovné, takže to tak hrozné nebude : ) 929,-

jinak s tím účtováním původní ceny u předobjenávek sem byl překvapený i u game.co.uk, kde sem ušetřil cca £5.

teď už jen počkat do pondělí

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu