DeSmond Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 No vzhledem k tomu ze ta videa jsou na te hre to nejlepsi bych to sel asi reklamovat :) Citovat
Mígl Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 No vypadá to tak, mam to kousek z jednoho bazaru s elektronikou tak snad nebude dělat problémy.. Citovat
007jarda Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2012 Dotaz, predpokladam, ze si to myslim spravne, Uncharted 3 funguje ve 3D na vsech TV, ze? Ja jen, ze me trosku rozhodil obal u Uncharted 3, kde je psano toto: ´Abyste mohli vyuzit funkce stereos. 3D zobrazeni, budete potrebovat 3D TV s podporou stereos. 3D zobrazeni a aktivni 3D bryle´ Mam na ceste pasivni LG, tak abych mel v tom jasno :-) Dle me je to bud tim, ze SONY nebude preci psat o pasivnich TV nebo to je chybka :-) Diky Citovat
Mígl Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2012 Tak nakonec je to úplně jinak: asi před rokem jsem měnil hdd tak by napadlo jestli by to nemohlo bejt tim jelikož mě začal blbnout i Resistance3, tak jsem dneska do ps3 hodil původní 160gb a ejhle...je po problémech a vše maká jak po másle :) Citovat
JungleFever Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2012 Tak nakonec je to úplně jinak: asi před rokem jsem měnil hdd tak by napadlo jestli by to nemohlo bejt tim jelikož mě začal blbnout i Resistance3, tak jsem dneska do ps3 hodil původní 160gb a ejhle...je po problémech a vše maká jak po másle :) Myslim, ze jsi si odpovedel :) nevim, jaky disk jsi dal do ps3, ale mel by byt SATA a otacky 5400.. alespon tak mi bylo receno Citovat
Mígl Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2012 Údajně může být i 7200rpm http://www.sony-playstation.cz/index.php/archiv-navody/54-navod-na-vymenu-hdd-v-ps3 ten co jsem tam dával byl WD 250gb 5400rpm.. Citovat
JungleFever Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2012 Údajně může být i 7200rpm http://www.sony-playstation.cz/index.php/archiv-navody/54-navod-na-vymenu-hdd-v-ps3 ten co jsem tam dával byl WD 250gb 5400rpm.. Ja cerpal z tohoto videjka.. je to vcelku overeny typek Citovat
rockyzz Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Tak, ted jsem u chapteru 13 a můžu říct že je to hra roku zaslouženě, zatím se fakt bavim. Jediné co mi na hře vadí je že třeba 10 minut střílíte a pak 10 minut lezete a lezete a hledáte, ani jedno z toho mi nevadí, akorát se to takhle furt střídá a chvilku tam je 15 nepřátel a pak jediný co děláte je že někam lezete :D Není to nic hroznýho ale přijde mi to divný. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Tak, ted jsem u chapteru 13 a můžu říct že je to hra roku zaslouženě, zatím se fakt bavim. Jediné co mi na hře vadí je že třeba 10 minut střílíte a pak 10 minut lezete a lezete a hledáte, ani jedno z toho mi nevadí, akorát se to takhle furt střídá a chvilku tam je 15 nepřátel a pak jediný co děláte je že někam lezete :D Není to nic hroznýho ale přijde mi to divný. Chtěl by střílet 200 nepřátel a pak dvě hodiny lézt? Potom by asi pro tebe bylo lepší střídat CoD se Spidermanem :D Citovat
JungleFever Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Chtěl by střílet 200 nepřátel a pak dvě hodiny lézt? Potom by asi pro tebe bylo lepší střídat CoD se Spidermanem :D si zabil :D Citovat
rockyzz Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Chtěl by střílet 200 nepřátel a pak dvě hodiny lézt? Potom by asi pro tebe bylo lepší střídat CoD se Spidermanem :D Ne, chtěl bych aby to bylo vyrovnané, například jedna mise = prostě střílečka a pár lezení a další hlavně hádanky, lezení a třeba 2 přestřelky. Nepřeháněj to tak pro přístě :dozey:. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Ty máš divný vkus. Já mam na Uncharted svůj názor, ale zrovna to jakž-takž pravidelné střídání střílení/lezení/hádanek je jedna z věcí co se mi na tom líbí, rozhodně lepší než mise plná střílení, a pak mise plná spidermana. Třeba ve dvojce mě totálně srala jedna mise v himalájích kde se až na jeden souboj s příšerou jen lezlo lezlo lezlo a lezlo... Citovat
trotlos Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2012 Tak dnes dohrano za cca 12h30m a stejne jako u 1 a 2dilu perfektni zabava :psp: ke konci vetsinou cupr jizda s otevrenou hubou :shock: takze explorerka doma opravnene a snad z ni ma ND co nejvic kacek :party: Citovat
rockyzz Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 Tak hru jsem asi tak před hodinou dohrál, zahrál multiplayer a je to prostě epické, moje hodnocení hry 9.5/10, je tam pár nevychytaných věcí ale nedůležitých, pro mě je to 2. nejlepší hra roku společně z Gears of War 3 (první je pro mě Battlefield 3). Citovat
Max96 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 Uzasna hra. Mam dojety singl a asi hodku na multi a zatim naprosta spokojenost. Kdyby me zrovna nedostal BF3, tak bych to hrál od rána do večera. Mimochodem, které části se vám líbily nejvíc? Mě asi ty utíkací, některé z nich byly fakt dobré. Citovat
DeSmond Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 Uzasna hra. Mam dojety singl a asi hodku na multi a zatim naprosta spokojenost. Kdyby me zrovna nedostal BF3, tak bych to hrál od rána do večera. Mimochodem, které části se vám líbily nejvíc? Mě asi ty utíkací, některé z nich byly fakt dobré. Obvzlast ta posledni ;) Ta mela grady.... A sceny z pouste jsou neuveritele, ostatne je tam spoustu wow momentu, co me ale opet stvalo byly ty "nadprirozene" casti, ktere jsou v kazdem uncharted moc frustrujici :) Citovat
Mayfish Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 Skvělá hra... Jedinečný zážitek ... Poslední dobou hraju hry jen kvuli tomu že není co moc večer dělat, ale u uncharted jsem nemohl odejít ani na oběd. Našel sjem však i pár chyb .... např : chvilkama opravdu obrovská obtížnost ( část na lodi kde jsem v hlavní hale atd.) , někdy nesmyslené smrti a že to tak brzy skončilo.... Jednoznačně hra roku a hra celé trilogie .... ( Na misi v letadle nezapomenu) ... Mp bych klidně z Unch. vypustil , nestojí ani za starou belu např. bych přidal další 2 hodiny příběhové části místo toho Mp odvaru... 9.5/10..... Citovat
DeSmond Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 To je bohuzel problemem vsech uncharted - nevyvazena obtiznost nekdy je to az smesne jednoduche, nekdy je to uz na normal dost slusny zahul, treba zrovna zacatek nalodi je celkem tuhy :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 Uzasna hra. Mam dojety singl a asi hodku na multi a zatim naprosta spokojenost. Kdyby me zrovna nedostal BF3, tak bych to hrál od rána do večera. Mimochodem, které části se vám líbily nejvíc? Mě asi ty utíkací, některé z nich byly fakt dobré. Hmmm, nejvíc se mi asi líbil ten začátek hry (v Londýně a Kartageně) v tu chvíli to vypadalo hodně nadějně. Ale jak už je pro tuto sérii zvykem potom už to šlo jen k horšímu. Obvzlast ta posledni ;) Ta mela grady....A sceny z pouste jsou neuveritele, ostatne je tam spoustu wow momentu, co me ale opet stvalo byly ty "nadprirozene" casti, ktere jsou v kazdem uncharted moc frustrujici :) Ale nadpřirozené části zde byly narozdíl od přechozích dílů celkem racionálně vysvětleny, za to má u mě U3 malé plus Skvělá hra... Jedinečný zážitek ... Poslední dobou hraju hry jen kvuli tomu že není co moc večer dělat, ale u uncharted jsem nemohl odejít ani na oběd. Našel sjem však i pár chyb .... např : chvilkama opravdu obrovská obtížnost ( část na lodi kde jsem v hlavní hale atd.) , někdy nesmyslené smrti a že to tak brzy skončilo.... Jednoznačně hra roku a hra celé trilogie .... ( Na misi v letadle nezapomenu) ... Mp bych klidně z Unch. vypustil , nestojí ani za starou belu např. bych přidal další 2 hodiny příběhové části místo toho Mp odvaru... 9.5/10..... Mě osobně přijde MP část lepší než singl. Ačkoliv běžně nemam rád multiplayer u third person stříleček, u Uncharted (3) je dle mého velmi kvalitně udělanej Citovat
Al Capone Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 právě, že MP se mě hodně líbí, jen by už konečně mohli vydat další mapy Citovat
Mayfish Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 No u mp jsem se bavil jen u bety .... V plné hře se mi to zdá takové neslané ... Nwm kupoval jsem to kvuli singlu a ten je super nic víc nepotřebuju :) Citovat
DeSmond Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 Ale nadpřirozené části zde byly narozdíl od přechozích dílů celkem racionálně vysvětleny, za to má u mě U3 malé plus Pravda, presne to uz jsem tady jednou zminoval, ze je to poprve takove "normalnejsi"..... Protoze presne v tomhle me predchozi dily stvali, mutanti a nadopovani smoulove.... Citovat
Al Capone Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 je fakt že tady jsou "racionálně" vysvětleny, ale nebušené gorily se mi líbili víc Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 Nabušený šmoulové pro mě dvojku definitivně pohřbili. Kdyby alespoň zůstali u těch "minotaurů", udělali by mnohem mnohem lépe... Citovat
Max96 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2012 Ve dvojce to byl takovej WOW efekt. zbalste to odmaskovani toho yettiho.......jinak jak se na me hnali ti zmetci ohnivi , tak sem vyvalil oci: CO TO SAKRA JE? Skoda jen ze tam nebyl nejakej tuhej bossfight........a chybel mi tak nejak nevim proc souboj proti helikoptere, vubec cela ta vlakova cast se mi v U2 straslibe libila....to mi v u3 dost chybelo... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.