rockyzz Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Wesker, ty jsi fakt číslo.. WAKE UP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weskerumbrella Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Wesker, ty jsi fakt číslo.. WAKE UP! Já nespím já jen nedokážu pochopit jakej je rozdíl v kvalitě hry pokud se mi v PS3 točí totožná placka o 30% levnější než tomu kdo má v regále obal s manuálem :-D Podle mě je to pořád ta stejná tatáž super hra i kdyby byla zabalena do hajzlpapíru ! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Když už chci hru, tak ze vším všudy, ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markus1468626958 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 hlavně za 500 je to PROMO verze.tu máš zadarmo a pak za ni chceš 800?haha si jí radši koupím za tágo v krámu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 (wasker...) auto si taky radeji koupim v plny palbe kdyz na to mam a ne ocesanej zaklad v tomhle pripade hru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Neni tomu tak davno, co vysel Killzone a dnes je uz na aukru za 500 novy a vysla uz i platinum verze, coz znamena, ze se prodalo vice jak 400 000 kusu, takze platinum verze od U3 cekam do konce listopadu :) a pockam si az za 15 dni klesne hra na aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weskerumbrella Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 hlavně za 500 je to PROMO verze.tu máš zadarmo a pak za ni chceš 800?hahasi jí radši koupím za tágo v krámu Tys ji viděl co prodávám ze verzi že píšeš že je to promo? To není žídný promo je to plná retail verze jen bez krabičky která stojí 5,- a obal si každej chytrej vytiskne ty promo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weskerumbrella Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 (wasker...) auto si taky radeji koupim v plny palbe kdyz na to mam a ne ocesanej zaklad v tomhle pripade hru... Když na to máš nikdo ti nebrání ani ti ji nikdo nenutí.. pokud myslíš očesanej základ BR disk bez krabičky :-D já si ten "očesanej základ " zahraju stejně kvalitně jako "neočesanou plnou palbu" s obalem v regále.Nebo tě ten obal nějak rajcuje a musíš se na něj během hry dívat ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Když na to máš nikdo ti nebrání ani ti ji nikdo nenutí.. pokud myslíš očesanej základ BR disk bez krabičky :-D já si ten "očesanej základ " zahraju stejně kvalitně jako "neočesanou plnou palbu" s obalem v regále.Nebo tě ten obal nějak rajcuje a musíš se na něj během hry dívat ? :-D Ja si treba PS3 poridil i z toho duvodu, ze to navratilo ten pocit ze hry.. z toho, ze si to uz nestahnes z internetu, z toho, ze si tech her vic vazis, protoze je kupujes, sbiras krabicky, obaly, hry a vis, ze si to nemuze jen tak nejake trouba stahnout a vypalit.. tenhle pocit sem mel naposledy u sega mega drive (sega genesis).. proto treba konkretne u me nema hra bez manualu takovou cenu (ano.. krabicku si sezenu original za par kacek - s manualem to je horsi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Zkousel nekdo fix na 3.55CFW ktery vcera vysel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 http://www.naughtydog.com/site/post/nathan_drake_vinyl_figures_from_erick_scarecrow/ heh taková divná postavička:cheesygrin: ale už se nemůžu dočkat zejtřka hroozně se těším:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 wesker, přestan si tu dělat reklamu, nikdo o to nemá zájem :dozey:, založ si topic... (a zlevni! prej že to jedeš někomu prodat, dobré keci si měl co?...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Tak xzone uz ma naskladneno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Warezáci to mají zase dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Alza taky naskladněno, speciální edice téměř za cenu běžné v jiných obchodech :) I když koukám že teď to celkem zdražili, já mam ale v objednávce pořád původní cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Tak mám zase dilema jak minule utery, jestli se pro to do xzonu vydat nebo ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Kurna, budu se muset pro hru stavit, porad premyslim ale o sberatelske :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Urcite vyraz, nebudes litovat :-) Tak mám zase dilema jak minule utery, jestli se pro to do xzonu vydat nebo ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 No tak jako jsem litoval vcera urcite ne a az se divim jak se mi tam nechce, kdyz se na tu hru tak tesim ,ale dnes jsem fakt uplne tuhej :) Ale jak se znam, tak stejne hned po praci vyrazim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 aaaaaaaa já už jí mám domááá:cheesygrin: byl sem v xzone a dali mi ke hře klíčenku ta je mi k ničemu chtěl jsem sackboye:cry: ale co se dá dělat jdu Pařiiit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 To jsem zvedavy co dostanu ja...taky bych chtel sackboye...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Ja myslim, ze tu unavu premuzes :-D No tak jako jsem litoval vcera urcite ne a az se divim jak se mi tam nechce, kdyz se na tu hru tak tesim ,ale dnes jsem fakt uplne tuhej :) Ale jak se znam, tak stejne hned po praci vyrazim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Tak ja som uz to presiel...fajn HD videa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Tak nakonec zvítězilo nadšení nad unavou a Drake už se veze domu. V xzonu jsem ale nic nedostal, což mi bylo nakonec i jedno, hlavně ze se dneska v mechanice bude protacet uncharted... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 jak to je s CZ titulkama? Jsou ve všech EU verzích? Mám možnost koupit hru z Rakouska za dobrej peníz, ale nechtěl bych přijít o cz..dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.