For_est-5 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 První zaběry z hraní Uncharted 3: http://www.youtube.com/watch?v=tiowabWcYSQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 První zaběry z hraní Uncharted 3: http://www.youtube.com/watch?v=tiowabWcYSQ Premyslim nad tim jestli je Jimmy Fallon nejaky videoherni fanda, ze se v jego poradu tak casto vyskytujou herni ukazky (minimalne na bezny format late night show je to nezvykle). Vim ze si uz zahral killzone ve 3D ci dokonce mel moznost zahrat si na 3DS. Ocividne ale tak velky hrac neni, protoze mu to zatracene neslo, ale to prekvapive ani tomu hernimu vyvovajari (wtf?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Premyslim nad tim jestli je Jimmy Fallon nejaky videoherni fanda, ze se v jego poradu tak casto vyskytujou herni ukazky (minimalne na bezny format late night show je to nezvykle). Vim ze si uz zahral killzone ve 3D ci dokonce mel moznost zahrat si na 3DS. Ocividne ale tak velky hrac neni, protoze mu to zatracene neslo, ale to prekvapive ani tomu hernimu vyvovajari (wtf?) protože herní vývojář na hře pracuje, né ji hraje... asi to není zrovna nějaký tester, ale spíš nějakej programátor nebo grafik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 protože herní vývojář na hře pracuje, né ji hraje... asi to není zrovna nějaký tester, ale spíš nějakej programátor nebo grafik :D Jasny, ale presto bych trosku prepokladal alespon zakladni skilly, a ne ze bude obsypavat nepratele kulkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Zdravím Vás, mam na Vás takovej dotaz, vím, že je to hřích, že jsem etě nehrál ani jedničku, ale i přesto se ptám, mám si pořídit U1 a U2 a posléze tedy U3, a nebo myslíte,či už někde bylo naznačeno, že by se vydala náká Speciální edice Trilogie - kde budou všechny tři gamesy??? Předem Vám všem díky za odpověd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 wickerman myslím že taková edice v plánu zatím není. Ale hry pořid dneska už je seženeš levně at si ten rok čekání zkrátíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Zdravím Vás,mam na Vás takovej dotaz, vím, že je to hřích, že jsem etě nehrál ani jedničku, ale i přesto se ptám, mám si pořídit U1 a U2 a posléze tedy U3, a nebo myslíte,či už někde bylo naznačeno, že by se vydala náká Speciální edice Trilogie - kde budou všechny tři gamesy??? Předem Vám všem díky za odpověd :) Tak to koukej běžet do nejbližší býlí myši nebo nějakýho podobnýho bazaru a kup zatim alespoň první díl..je peckovej a spoustu her co dneska vychází mu nesahá ani po kotníky! Potom jdi do dvojky,tu seženeš kolem sedmiset a je to ještě větší palba! No a z trojky mi jistojistě hrábne..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Tak super, moc Vám děkuju za odpovědi a já jdu psát ježíškovi :D PS: Sice zítra příjde Gran Turismo 5 , ale přecijen to chce etě něco jiného,aby mě z těch aut nehráblo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 HD gameplay http://www.youtube.com/watch?v=EuXlfZ8AK1E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeLee Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 bude to nářez uš se těšim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Dalsi famy o PSP 2 rikaji, ze pry utahne Unachrted 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Dalsi famy o PSP 2 rikaji, ze pry utahne Unachrted 3 :) tak to je za hranicí chápání když by tomu nekdo veril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Jednicka i dvojka super :) uz se nemuzu dockat na trojku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Ahoj, asi to sem nepatří ale musím se vás zeptat jestli i vy tenhle problém máte, jde o to že při hraní prvního dílu Uncharted se mi nějak nelíbí obraz. Jakmile se s analogem rychleji porozhlédnu po okolí, tak jako by to PS3 nezvádala, horní a dolní obrazovka se jakoby od sebe oddělí, to se mi stávalo na PC když jsem měla vypnuté nějaké detaily v menu, ten obraz není stabilní a není v celku. Máte to tak taky? Připomínám že jde o první díl této hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Zapoměla jsem že tohle se mi stává i u GT5 Prologue tam to bylo mnohem horší už sem to nikde jinde neviděla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Máš pravdu, nepatří to sem, tohle je debatza o třetím dílu, ne o prvním. Ale to, co popisuješ bude s největší pravděpodobností vhybějící V-sync (také se můžeš setkat s výrazem Screen Tearing). Na konzolích proti tomu řešení není, je to vlastnost hry a nedá se v žádném nastavení měnit. Na PC se dá funkce buď zapnout ve hře (pokud tu možnost hra má), nebo vynutit přímo v ovladačích grafické karty. Obě jmenované hry tímto problémem opravdu trpí, hlavně UC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Uncharted 3 - Burning Chateau part 1 HD http://www.youtube.com/watch?v=6vT-8CTVCZI Uncharted 3 - Burning Chateau part 2 HD http://www.youtube.com/watch?v=jSJFQ9HsHkI Gameplay Evolution Interview HD http://www.gametrailers.com/video/gameplay-evolution-uncharted-3/708766 Story interview http://www.gametrailers.com/video/story-interview-uncharted-3/708698 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 No vypadá to úžasně. To bude dlouhý rok čekání:?:wohow::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 slintááám :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Nová ochutnávka a nějaký to info : http://blog.us.playstation.com/2011/03/08/uncharted-3-lights-up-gdc-with-3d-villainess-katherine-marlowe/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=uncharted_3_030811 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Vypada to hezky a hlavne zajimave (vyznamne vyboceni prostredi ze standartu serie)...libi se mi ze se drake podiva do velke britanie (nebo to bylo nekde jinde jen plne britu a iru?) jen ta hlavni padouska mi nesedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Vypadá to fakt zajímavě tahle gamesa a dost se těším ale nevidím žadnou zásadní inovaci oproti Uncharted 2, grafika mi přijde stejná a to samý i třeba HUD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Vypadá to fakt zajímavě tahle gamesa a dost se těším ale nevidím žadnou zásadní inovaci oproti Uncharted 2, grafika mi přijde stejná a to samý i třeba HUD.. A co bys chtel inovavovat? Grafika je uz na takove urovni ze to vyraznejc nejde, presto se od dvojky vyrazne zlepsila...HUD porad stejny? proc to menit, kdyz to funguje? Fungovalo to i v jednicce tak to dali do dvojky i do trojky...z toho videa me snad zklamala animace obliceju, ta bylo vetsinou prehnana ale dobra a tady mi to nejak nesedi, ale stejne se tesim jak malej jarda. U1 a U2 jsem hral hned za sebou nedavno, kdyz jsem si poridil PS3 (prevazne kvuli temto titulum) a trojky se uz nemuzu dockat...jedna z mych letosnich TOP 3 nejocekavanejsich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Mě nejde o to aby byla grafika lepší ale aby byla jak to říct, jaksi jiná, to samý HUD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Mě nejde o to aby byla grafika lepší ale aby byla jak to říct, jaksi jiná, to samý HUD.... Aha, tak to nechapu o co ti jde...vypada to skvele a hud funguje jak ma uz dva dily, ale ty chces zmenu? Tak v tom pripade nevim jak to rict, ale asi ses divnej :) Autori tezko budou delat "restart" funguijici, vydelecne serie jejiz druhe pokracovani je jedno z nejocekavanejsich her tohoto roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.