IceTower Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Řekl jsi to úplně dokonale :) TLoZ bossové jsou prostě nářez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Cau mate jeste nekdo Specialni edici s CZ titulkama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Cau chtel bych se zeptat jestli mate nekdo Specialni edici s CZ titulkama. Mam ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvel98 Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Chci se zeptat co se vám líbí na té grafice? je to humus!! např: jdu tam proti brance na které jde vidět totálně nedodělaná grafika..opravdu nechápu co se vám na tom může líbit!řekl bych že to vůbec nemá vyhlazování.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Jednooky mezi slepymi kralem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvel98 Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Beru zpět,není ta grafika špatná,ale to vyhlazování je nic moc,např že je rám na okně kostrbatý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Beru zpět,není ta grafika špatná,ale to vyhlazování je nic moc,např že je rám na okně kostrbatý.. Jako snad všechny hry na konzolích... Konzole totiž nemají narozdíl od PC AA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaWeS Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 v kapitole Osada, zachrání Nathana ti jezdci na koni a ten hlavní jezdec se vždy sekne na jednom místě a ten kůň furt běží :-/ nevíte co stím prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Zkusit smazat Game data, stáhnout znovu updaty a zkusit... případně zkusit začít hrát z výběru kapitol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaWeS Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 pomohlo to, děkuju!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Nebyla ta trojka nějaká krátká?Nebo jsem to tak žral.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 ja ji na hard hral asi 9 hodin, takze nic moc no... ale pomalu stejny cas zabraly videa, takze tim se to prodlouzilo :o (kazdopadne kdyby clovek nevymetal kazdej roh kvuli pokladum, tak to bylo tak 7 hodin typuju...), no ted jedu restart cely serie a pokus o platiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Taky si pohrávám s myšlenkou,to sjet znova,ale asi to nechám chvilu uležet a zkusím toho Assassina asi?Moc by mě to nebavilo hrát to hned znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Krátká bych ani neřekl. Dohráno za přibližně 8h, k tomuhle typu hry naprosto odpovídající. Mělo to spád, ubyly nudný pasáže a tak... Daleko lepší než ve dvojce, kde bylo vše až nechutně natahovaný.. I díky tomu je to pro mě nejhorší díl série (U2). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 pravda ze trojka odsejpala dost dobre, a hlavne tolik WOW efektu sem ve hre snad nevidel, to meli dobre zmaknuty. Porad se neco delo. Ted jak hraju znova prvni dil, tak to je takova oddychovka proti tomu, trochu nudny to je, takze me trochu mrzi, ze poprvy sem to jel jen na normal a ted jedu na hard a budu muset jeste jednou dokola na crushing. Ble :o Ale libej se mi v prvnim dile vic filmovy sceny, hlavne pohyby postav mi prijdou lepsi jak ve tretim... nevim proc. Naopak me dvojka bavila asi nejvic. Sice mela trochu nudnej zacatek, ale vic sem z ni cejtil takovy to dobrodruzno. Prave oproti trojce, kde to vynahrazovali efektivnima scenama. No uvidim znova az ji pojedu po dohrani jednicky. Kazdopadne multak ma dvojka best. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Me taky se o neco vic libila 2 ale zase 3 ma krasnou grafiku a ta poust se mi moc libi.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 No ta poušť není špatná,ale byl to trochu fofr.Zamrzelo mě že nebylo vidět zřícení letadla a hlavně mi není jasný proč už tak od půlky příběhu nepadla zmínka o Chloe a Carterovi.Ani žádnej závěr společnej.To mě trochu zklamalo.Mě se nejvíc líbila jednička.Dvojka byla hafo dlouhá a všestraná a trojka je pro mě v porovnání s předchozíma dílama malinko zklamáním.Na druhou stranu oceňuju boj s final bossem,kterej býl takovej reálnej a ne jak ve dvojce-to byl děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Me naopak jednicka moc nebavi koupil jsem si ji proto abych si odehral pribeh a mel celou trilogii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 no ona kdyz vysla jednicka, tak to bylo taky maso, pamatuju, pred nejakyma 3. rokama, ze sem si ji uzival... ale dneska uz to nema moc co nabidnout, resp rozhodne ne po tom, co clovek hral dvojku ci trojku. kakbus mas pravdu, taky me dost zarazilo kam se ty 2 ztratily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 A přesně pro to říkám že mi to přišlo nějaký krátky.Pořád sem čekal kdy se ti dva ukážou a když to končilo jen se Sullym a Elenou,připadal sem si ošizenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Ale tak třeba si nechali vývojáři prostor pro čtverku 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 jakej prostor? Jako ze na zacatku 4. dilu se tam objevej a zase jeee cau, nazdar, jak je? :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 pravda ze trojka odsejpala dost dobre, a hlavne tolik WOW efektu sem ve hre snad nevidel, to meli dobre zmaknuty. Porad se neco delo. Ted jak hraju znova prvni dil, tak to je takova oddychovka proti tomu, trochu nudny to je, takze me trochu mrzi, ze poprvy sem to jel jen na normal a ted jedu na hard a budu muset jeste jednou dokola na crushing. Ble :o Ale libej se mi v prvnim dile vic filmovy sceny, hlavne pohyby postav mi prijdou lepsi jak ve tretim... nevim proc.Naopak me dvojka bavila asi nejvic. Sice mela trochu nudnej zacatek, ale vic sem z ni cejtil takovy to dobrodruzno. Prave oproti trojce, kde to vynahrazovali efektivnima scenama. No uvidim znova az ji pojedu po dohrani jednicky. Kazdopadne multak ma dvojka best. Právě že to rychlý odsejpání, akce, wow efekty atd, jsou u tuneleidu s Béčkovým příběhem typu Uncharted důležitý, jinak hra začne padat do stereotypu a nudy, jako se to stávalo právě u Unchated 2. Navíc ty modrý šmoulové, "yeti" a podobný věci pro mě celkově příběh Uncharted 2 sráželi ještě níž, než je "béčko". Natahovaná tuneloidní nuda s rušivými napřirozenými prvky... Takhl bych nazval Uncharted 2. Ale je to jen můj osobní názor, nic víc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 Zdravím, mám dotaz. Nevíte, jestli když stáhnu online pass pod svým českým účtem, jestli mi půjde pod mím druhým účtem na kterém hraji? Mám půjčený U3, ale na mém herním UK účtu nemůžu nakupovat. Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 ano...pojde na hociktorom ucte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.