Luckass Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 asi tak , proč měnit něco co hráči ocenili a přijali... já se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Mohli by 3. díl udělat kompatibilní s technologií Move. Vůbec bych se nezlobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Jojo, taky jsem si říkal jaký by asi byl uncharted z movem, myslím že by to nebylo ono ale rozhodně by to bylo zajímavé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Takovy killzone tri me prekvapil jak moc je hratelny s movem...lepsi nez jakakoliv strileck na wii....nevim jestli by to s pohldem z treti osoby fungovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 DeSmond taky si říkám, hlavně by mě zajímalo takový GTA z Movem myslím že by to šlo ale bylo by to špatně hratelný, ostatně vše záleží na vývojářích a na jejich rozhodnutí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Já si Move pořídil teprve před nedávnem a musím říct, že teda super. Vlastním i Wii a s Move se nedá srovnávat. Move je lepší především po grafické stránce, ale i citlivost a tak je daleko lepší. To Killzone je hodně dobré, ale k dokonalosti mi k tomu chybí Advanced Gun, kterou ovšem žádný obchod nemá na skladě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Já si Move pořídil teprve před nedávnem a musím říct, že teda super. Vlastním i Wii a s Move se nedá srovnávat. Move je lepší především po grafické stránce, ale i citlivost a tak je daleko lepší. To Killzone je hodně dobré, ale k dokonalosti mi k tomu chybí Advanced Gun, kterou ovšem žádný obchod nemá na skladě. To spis playstation je lepsi po graficke strance ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 To spis playstation je lepsi po graficke strance ;) To spíš hry na playstation sou lepší po grafické stránce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Ukázka z dabování uncharted 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Hmmm zajímavé video, ale moc toho tam vidět není :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Prvni screenshot Eleny z U3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Sice už asi o tom víte, ale to je jedno. z fóra na konzolista.cz Jen pro zajímavost, pokud si toho ještě někdo nevšiml. Na PS Store se minulý týden objevil "Katherine Marlowe Introduction Trailer". To by nebylo tak divné, ale po stáhnutí se soubor uloží pod názvem "Katherine_Marlowe_CZECH.mp4". A skutečně, po spuštění zjistíte, že jsou v traileru vloženy české titulky přímo s fontem hry. Tak by mě zajímalo: Žeby svítání na lepší časy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Drake nam, zda se, dost zestarnul... Ovsem Sully na tom neni o moc lip ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 A Drake hlavne neco pribral :D A oholil se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Tak o tom nevim, mrknu se na to... Ale rozhodne by to nebylo spatne! Sice už asi o tom víte, ale to je jedno.z fóra na konzolista.cz Jen pro zajímavost, pokud si toho ještě někdo nevšiml. Na PS Store se minulý týden objevil "Katherine Marlowe Introduction Trailer". To by nebylo tak divné, ale po stáhnutí se soubor uloží pod názvem "Katherine_Marlowe_CZECH.mp4". A skutečně, po spuštění zjistíte, že jsou v traileru vloženy české titulky přímo s fontem hry. Tak by mě zajímalo: Žeby svítání na lepší časy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Drake nam, zda se, dost zestarnul... Ovsem Sully na tom neni o moc lip ;) Drake vypadá podle mě nejlíp v jedničce a Sully nejlíp ve trojce :) Ta dvojka nemá moc hezký tváře (ale hra je mnohem lepší než jednička, to je jasný :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Kdo eště neví tak hra bude obsahovat české titulky http://www.ps3mania.sk/novinky/uncharted-3-drake-s-deception-bude-mat-ceske-titulky-t4503.html#p27338 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Super info, jen doufam, ze to bude mit treba i sberatelska edice, pokud u nas bude :-) Kdo eště neví tak hra bude obsahovat české titulky http://www.ps3mania.sk/novinky/uncharted-3-drake-s-deception-bude-mat-ceske-titulky-t4503.html#p27338 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Drake vypadá podle mě nejlíp v jedničce a Sully nejlíp ve trojce :) Ta dvojka nemá moc hezký tváře (ale hra je mnohem lepší než jednička, to je jasný :)) Nesouhlasim, tvare ve dvojce vapadj mnohem lip, na tech z jednicky je hodne videt ze slo o launchovy titul....ta trojka podle me nevypada tak dobre, protoze to jsou screeny vytipane z traileru, kdezto u ty dvojky to jsou nejake promo rendry..... Jinak to s cestinou je fajn, ale zas tak potrebna tam neni... A na limtku se hodne tesim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Ceske titulky budou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Nesouhlasim, tvare ve dvojce vapadj mnohem lip, na tech z jednicky je hodne videt ze slo o launchovy titul....ta trojka podle me nevypada tak dobre, protoze to jsou screeny vytipane z traileru, kdezto u ty dvojky to jsou nejake promo rendry.....Jinak to s cestinou je fajn, ale zas tak potrebna tam neni... A na limtku se hodne tesim.... Mě připadaj ty obličeje ve dvojce takový tlustý, jako by to prostě nebyl Drake.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Je to oficiální, U3 bude v češtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Je to oficiální, U3 bude v češtlině. ja vim :) sem to pisal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Jo ale ani jeden z vas nebyl prvni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 mno myslim ze to vim dost dlouho a napsal bych to v mem topiku ktery je fuc pac to byl warez snad brzo bude neake video ,, zatim sou jen texty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.