Manoust Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 jop tak by to melo byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neyscz Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Zdravím. Mám problém,když chci pozvat kámoše do skupiny naskočí chybová hláška:Nelze navázat spojení se skupinou. Jinak se připojím k ostatním do hry v poho. Dík za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Jde o to, jaký máte nat type...alespoň jeden z vás potřebuje obvykle open... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wedfed Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Zdravim stahl jsem si uncharted 3 SP z nabidky ps+ hra se stahla nainstalovala,ale hra nikde mam akorat ve slozce game data utility-Uncharted 3 additional content s velikosti 34GB co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Stáhni si F2P MP a použij ho jako launcher do SP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wedfed Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 už to tahám diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Není zač, pokud nevyužiješ 3D tak můžeš smazat 3D movies a ušetřit 11giga:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wedfed Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 A jdou smazat 2D filmy? uz jsem to jednou dohral tak sem si rikal ze bych si to sjel znova jenom ve 3D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wedfed Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 takhle hru s filmy 2D i 3D jsem uz nainstaloval a stahuju MP je moznost pak to smazat dodatecne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Dodatečně už asi ne, já ty 3D ani neinstaloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Nezahraje nekdo MP Free2play verze ? Moje PSN Rammzan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.