Crash5936 Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Ace Combat X: Skies of Deception, hrozna skoda ze je to tak kratky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 fired up-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 ufff,po 1 hodine fightu konecne pada podelanej Gene k zemi...asi tak pred 2ma minutama konecne skoncili titulky v Metal Gear Solid: Portable Ops...dohral sem to za 23 hodin na normal a prey ze muj novej codename(asi je to rank co?:D) je crocodile,hmh to nezni moc dobre :D ale hlavne ze sem to konecne dohral...ted uz jenom PS3 a MGS4 a muzu se pustit do dalsiho MGS :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Tak včera sem domasila Piráty z Karibiku - Na konci světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 PSP: sezona v NHL07 :) sezona v NBA Live 06 :) God of war PC: CoD 4 a ted mastim stridave Company of heroes a Gear of wars :) + PES 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 :cowboy:Tak už jse mi povedlo otočil hru STALKERA na obtížnost veterána. Tak uvidím až budu připravenej na tu poslední úroveň obtížnosti.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iron man Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 ff:cc7, fftactic,gow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 pursuit force extreme justice -> vyborna hra. ted se pokousim dokoncit ridge racer 2 (max toury 7-8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 no naposled jsem vcera dohral need for speed pro stereet a na x360 jsem naposled dohral gta 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 na posledy (pred rokem a pul) sem dohral na psp "GUNS" to je asi jedina hry kterou sem kdy dohral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Tak ted sem dohrala Hellboy a muzu rict, ze to je super hra. Nema sice velka hodnoceni, ale me dost bavila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 x-men origins wolverine podle me a recenzi malo komb (spis zadny) a celkem kratky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Jackass: The Game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 spyro1(psx) loco roco 1,2 luxusni hry xD nemoch sem se nabazit kutaleni xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 já moc hry nedohrávám spíš je jen načnu :D ale tak asi loco roco 1 i 2,tekken GoW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Já toho moc nedohrál vždycky nějakou hru začnu a za chvíli jí vymažu :). Zatim sem dohrál GoW, Star Wars: TFU, Ratchet and Clank a možná za nedlouho přehraju Super Stardust Portable :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Moc nedohravam ale zatim jako vsichni GoW,Crash Bash(PSX),Crash Bandicoot1-3(PSX) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S!perk@ Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Tak asi Driver ( PSX ) , MoH 1 ( PC ) a gta VC ( PC ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 flat out head on jsem dohrál as před týdnem,tedka dohrávám virtua tennis 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Test Drive Unlimited 100%:-D ale dalo to zabrat. Jinak příběhy v obou GTA a v LCS i skrytý balíčky:) Pak jsem ještě dávno dohrál celý Ace combat, NFS carbon, NFS pro street, MC 3 dub a MC:LA remix to je myslím všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Nedavno jsem uz nejmin po treti dohral The Godfather Mob Wars (nej hra na psp!!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 moje přání je abych dohrál tekkena :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 NFS Undercower a ted dohravam i Carbon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Tak naposled to bylo Resistance: Retribution, poslední dobou už moc nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Dohrál jsem GoW a Godfather (opravdu jedna z nejlepších her na PSP). Jinak mě žádná hra nezaujala natolik, abych jí dohrál, ale jsem daleko v Resistance: Retribution a v Juiced. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.