One-Real Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 konecne, hned to du zkusit rozjet, tak rychle sem rozhodne necekal ze budemem moct parit GT Mobile atd na psp s fw 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 tak uz mi to de akorat sem ten eboot patchnul timhle decryptorem v2 a ten patchnutej eboot este jednou patchnul v eboot patcheru 1.0 a vali bez problemu :cheesygrin::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Mám ten decryptor v4 ale když to chci decrypnout tak mi to napíše Cannont decrypt games eboot tag 0x00602021 unkown pls co s tim mam delat? Má někdo stejný problém a nebo to dělá jenom mně... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Johnnik .. nemá...pouzivej EDIT a pokud mas problem s decryptorem/chyba je pravdepodobne u tebe/tak si stahni uz patchnuty hry a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 mě to dělá taky :-( mohl by sem pls kdyztak nekdo dat patchnutej EBOOT z naruta pls (nejlíp na ULOZ.to) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 naruto Eboot - http://www.ulozto.cz/2766269/eboot.bin export file - http://www.ulozto.cz/2766268/naruto-1-.txt normalne otevres UMDgen nactes si ISO predelás EBOOT a pak dás : file > file list > import a nactes ten soubor naruto 1.txt a pak jsi to ulozis jak chces jestli ISO bo CSO (CSO má mít 567 mb) vytvořeno na PSP 2004 s FW 5.03 GEN , odzkoušeno i na PSP 3004 s FW 5.03 GEN - behá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Potvrzuji mě jede na PSP1000 i PSP3000 - vše na 5.03 m33 - Dirt2, GT, FIFA10CZ, Star Wars The Clone Wars Republic Heroes , Naruto vsechno patchnuty max. v3 a chodi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Mám ten decryptor v4 ale když to chci decrypnout tak mi to napíše Cannont decrypt games eboot tag 0x00602021 unkown pls co s tim mam delat? Taky mi to dělá psp .....už nemuzu nic decryptnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Taky mi to dělá psp .....už nemuzu nic decryptnout... mate asi hru ktera ma jiny region kterou patch nepodporuje me to udelalo u CZZ fifa10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Lidi mam problem: Krok 11 - nyní se v PSP vytvořila složka: Decryptor. tam je upravená EBOOT, který bude potřeba. Složka Decryptor se vytvoří, ale žádnej EBOOT v tej složce není, nevíte co s tim? Mám 5.03 MHU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 ^_^ Stačí stahovat patchunté hry a nic nemusíte dělat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 ^_^ Stačí stahovat patchunté hry a nic nemusíte dělat ... Takže například když si stáhnu Gran Turismo zde http://console-forum.net/showthread.php?t=8685 tak mi to půjde i když mam 5.03 MHU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maydlo Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Takže například když si stáhnu Gran Turismo zdehttp://console-forum.net/showthread.php?t=8685 tak mi to půjde i když mam 5.03 MHU? Tak zrovna od tamať ti to nepůjde ale je tu toho víc... stačí koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Takže například když si stáhnu Gran Turismo zdehttp://console-forum.net/showthread.php?t=8685 tak mi to půjde i když mam 5.03 MHU? Ano, musíš stahovat hry, které jsou už patchnuté. "Poznámka: aplikován patch, funkční na 5.50GEN-B" Takže už je patchnutá ... akorát, většina her jede na 5.50GEN-B, takže hry, které nepůjdou je nutno decryptnou poslední verzu v4 a nebo stahovat s fora - je tady toho mnoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Cus ma mam takovej problém,kterej tu byl už několikrát zmiňovanej a někdo tu psal že to nakonec vyřešil,tak se ptám jak ? :) Mám psp 3000 Gen 5.03 A a když chci pustit Gran turismo tak mi naskočí akorát nějakej text a potom to zamrzne...pls poradte co s tim krok po kroku :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Cus ma mam takovej problém,kterej tu byl už několikrát zmiňovanej a někdo tu psal že to nakonec vyřešil,tak se ptám jak ? :) Mám psp 3000 Gen 5.03 A a když chci pustit Gran turismo tak mi naskočí akorát nějakej text a potom to zamrzne...pls poradte co s tim krok po kroku :) díky tak ymi to dělalo po tom textu autosave a takovy....musíš si stahnout jinou verzi tu co máš neni pořadně patch-lá...mas pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 ale nemusis. stahni si patcher v2 a patchni to. pak si stahni eboot patcher 1.0 (treba z psp.novinky.org) a ten patchnutej eboot patchni znova v tom programku, pak nahraj do isa a jeto, aspon me to takhle slo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 počkat počkat tak toto mi umožní na TA 88/v3 hrat napr GT ??? a je to trvale nebo jen trvale na tu jednu hru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 stronger musíš patchovat každou hru nebo si stáhnout už patchnuté verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Raczku tak mě to tak nejde :( a dals i Import tex file ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Jo jo, funguje to perfektně, teď jsem zkusil patchnout Beaterator a vše funguje i na PSP 3000 s 5.03 MHU. EDIT: Frozt ale ten jel už dávno a ještě k tomu ho v psp máš a hraješ ho ve škole tak co tu dělás :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Super konečně si zapařím motorstorm..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Cr4sH009: jo dal se i export a pak import file list, no tady sem ti upnul ten muj patchnutej eboot na gt tak ho tam vraz. kdyby to neslo tak uz jedine stahnout jinou verzi hry http://www.edisk.cz/stahni/06482/EBOOT.BIN_6.73MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 no ja mam problém kdyz chci nainportovat ten textak tak mi to hodi chybu: Unable to force positions due to first file position in FileList being to low dělal jsem to podle návodu na psp.novinky.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 jdou i psp minis ? zkoušel jsem a nešlo mi to ... a na stažení jsem též nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.