ententyky Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Konecne sem se dohrabal k WM+ takze jsem mohl ozkouset SR. Ale dochazelo k restartovani konzole po spusteni...hledal jsem a nasel... Muj postup na 4.0E Je treba novy NeoGamma v.7 http://www.mediafire.com/?tyt2wtjdwwq A k tomu je treba patchnout cIOS http://teknoconsolas.tv/wanin/cIOS38...-Installer.zip (nakopirovat na kartu, prejmenovat na boot.dol, spustit v HBC a ja mam Wii na netu, takze jsem spustil network installation. V nastaveni je treba nechat IOS249.) Pres WiiScrubber je treba z ISO Sports Resort extrahovat soubor player.dol - je ve slozce partition1/sys/mpls_movie/ Ten pak musite prejmenovat pro NeoGammu jako alternativni dol a vlozit na kartu do slozky \NEOGAMMA v korenu na karte. Jmeno toho souboru zjistite (u me to bylo RZTP01.dol - pozor nepouzivat z jineho ISA!), kdyz date v NG v Option Config nastaveni USE alternate DOL. Pak pri spusteni Vam to vypise jaky soubor to nemuze najit...missing...atd. Na tento to prepisete. Nezapomente dat v NG v SAVE CONFIG. Pak po spusteni se Vam ukaze 3 minutovy video jak se pripojuje WM+ (nepodarilo se mi nijak preskocit). Po zkonceni videa se Wii restartuje. Znovu spustite NG a pak v OPTION CONFIG zrusite ALTERNAT. DOL a spustite disk. Mno a me se to najednou spustilo :) Je to trosku krkolomny... ale rychlejsi navod co by mi fungoval jsem nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsnake Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 :) toto sa riesilo v Juli :) 21.7.2009 boli na to navody aj na neogamu aj na GX loader..:) pamatam si na to dobre , lebo hra vysla 19.7 a cakalo sa dva dni na alt.dol ale aspon to niekto napisal v zrozumitelnej reci :) V GX loaderi plati ze najprv zapnete bootovanie alt.dol z DVD prvy krat pustite a po prejdeni videa a urobeni sejvu..restartnete konzolu a potom alt.dol bootovanie vypnete :) to je secko....a cios nemusi byt 38v14 bezi to aj na starsom ciose...a aj na system menu 3.4 este jeden typ.. alt.dol sa da sosnut z netu je toho plny rapidshare tak sa nemusite trapit so Scrubberom :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 spravne :) staci jen stahnout RZTP01.dol :) dat ho na kartu... zapnout Alternativni DOL... shlednout video... vypnout Alter DOL a vse jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 mno ja upgrade ciosu musel provest, pze jinak mi nesla spustit gamma7... PS1: hehe :cheesygrin:... nemusi to byt aktualni tema (ja cekal na WM+ :))... ale melo by to byt tady... pze ostatni sekce jsou plny ruznych navodu a tady si kazdej druhej skudli pro sebe :cheesygrin:... takze i kdyby jste meli neco neaktualni pro vas, muze to bejt aktualni pro jiny... PS2: jinak....sem mohl usetrit 15 minut hledani o tom RZTP :P :D ... kdyz uz o tom vite :D ..ale mimochodem jsem narazil na info, ze by se nemel pouzivat jinej dol, nez co je z isa... staci ftipalek, kterej da nejakej fake... a jste bliz bricku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 cusek...mam tež takový problém že když spustím WiiSports Resort tak se mi Wiičko restartuje, ale já to spouštím přes USB Loader GX...mám FW 4.2E......tak pls co stím ?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri6609 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Hele putanku, kdyz mas 4.2, a mas loader tak aspon 815, dneska uz je 872, tak si proste v usb loaderovi settings, game load, fix error 002 dej anti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 funguje tento proces i se hrou New Super Mario Bros. Wii ? při spuštění přes neogamma také restartuje wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodejovice Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Děkuji za správné navedení. Krásně funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 tak ja zatím to mám tak že jsem si stáhl nejnovější neogammu r9 a spustilo se mi hned NSMBWii, Wii Sports resort , nebo Wii Play:Motion (nevim esli tato hra ma nejaký problémy). jedině co mi nefunguje je to instruktážní video kliknutím na ikonku semi resetuje wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leons Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Tak ja zkusil s resortem uplne vsechnymoznosti co jsou zde popsany a nic. Soft 4.3E, CFG v70 a USB Loader GX vse vyzkouseno u obou dvou stejny vysledek, proste NEpusti! cIOS mam 249 verze 58 r21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 mam 4.3E a vse podle zdejsiho navodu i upgradovano na CFG 70 a tohle 100% funguje. Nechce se mi to prekladat, ale je to pochopitelny i pro laika... 1.Load it up and select Wii sports resort on the list 2.You should see a screen where you can rate it and see your play count 3.Go under settings 4.Change alternate DOL from "default" to "Select DOL" 5.Use Player.dol 6.Keep Error 002 fix set to "Anti" 7.Save it. 6.Go back and launch the game up 9.Watch the video. 10.Reboot the wii and follow steps 1-3 again 11.Change the DOL back to "default" 12.Save PS: no koukam, ze uz tu jeden je a cesky...no nic mazat to nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.