DoktorKiller Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Ahoj nevíte prosímvás někdo jak by se dalo propojit deset konzolí najednou. Třeba kdybych chtěl pořádat nějákou Lan party.Dik :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 No,třeba...Router,Switch ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorKiller Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 jj o tom jsem uvažoval ,ale potřeboval bych vědšt jak se to nastvý v té konzoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Pokud vím tak asi moc her přímo "LAN" nemá...to leda přpojit všcehny konzole přes router na net a hrát přes xlive.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 proc ne napr. skvela gears of war 2 ma lan a urcite by to slo... jen me to ted taky vrta hlavou ikdyz nemam 10 xboxu :D:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 ja nemam ani 1 xbox XD zato mam PS2 psx psp Nintendo wii xD Gamecube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 ja nemam ani 1 xbox XD zato mam PS2 psx psp Nintendo wii xD Gamecube Takže máš ode mě kartu,tohle je off-topic,příspěvek nulové hodnoty pro toto téma... K tématu.... Tak nevidim to jinak než koupit Switche/Routery a zapojit mašiny do nich...pak v pohode najdete hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 routr by na takovy pocet asi nestačil. (standardem u routru jsou 4xLAN) takže by na to bylo nejvhodnější použít switch. Butterflyy14: a proč sem teda píšeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 1-4Lidi LAN = Na tohle stači router +4 Lidi LAN = Přejdi na switch Mega Party = http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400870UM000J4Z :lol: http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L1400870UM V alfě maj super ceny na switche :) 10konzolí = 10portů neni to levná záležitost (Nejlépe tě vyjdou ty 8-potové D-Linky.ASUS GigaX,ty tam jsou fakt za bomba cenu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorKiller Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Dik za rady ale kdo ten 20 000 swith bude hradit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 nemusis kupovat ten nejdražší. Kup si ten kterej ti bude vyhovovat (pocet LAN). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 opravdu jednodušší je zůstat každý doma za ty peníze si koupit roční xlive....a hrát můžete spolu s headsetama jak chcete pokud ovšem není problém v tom, že chcete udělat hernu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorKiller Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 No a jsem planoval ze bych udělal lan party ,ale v tomhledstom je výhoda že každý má ping 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Myslim ze by vyhodnejsi bylo koupit ten switch nez rocni gold - ten te vyjde +/- na litr. Switch koupis do 500,- kvalitni i s vetsim poctem portu. Hrát s lidma v jedny nebo ve dvou mistnostech je myslim lepsi nez prez xLive - trocha alkoholu a neceho navic nikomu neuskodi a p*del je velika xD Akorad pak problem s TV, to by si kazdej neco musel prinyst nebo jestli mas doma sklad ?? Mej se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 prosimvás mám dotaz k tomu switchi. Myslím že jsem jeden měl taky takovej. Je to tak že mám doma router (plácnu s 2 LAN portama) a když si koupim ten switch tak jedním kabelem propojim ten router s tim switchem (myslim do WLAN) a pak už do toho swithe normálně napojuji další zařízení? Je to tak? Jen že bych si to koupil zase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorKiller Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Ghost má pravdu o to mi šlo ,sednou si s kamošema udělat lanu a byla by prdel větší neš aby jame byly roházený po celí čr, ale ted mám jiný problem potřebova bych propojit windows media center s xbox media center nevíte jakna to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DoktorKiller
Ahoj nevíte prosímvás někdo jak by se dalo propojit deset konzolí najednou. Třeba kdybych chtěl pořádat nějákou Lan party.Dik :idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.