DoktorKiller Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 Ahoj nevíte prosímvás někdo jak by se dalo propojit deset konzolí najednou. Třeba kdybych chtěl pořádat nějákou Lan party.Dik :idea: Citovat
0 DoktorKiller Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 jj o tom jsem uvažoval ,ale potřeboval bych vědšt jak se to nastvý v té konzoly Citovat
0 Nil3E Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 Pokud vím tak asi moc her přímo "LAN" nemá...to leda přpojit všcehny konzole přes router na net a hrát přes xlive.... Citovat
0 3FF3CT Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 proc ne napr. skvela gears of war 2 ma lan a urcite by to slo... jen me to ted taky vrta hlavou ikdyz nemam 10 xboxu :D:bash: Citovat
0 Butterflyy14 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 ja nemam ani 1 xbox XD zato mam PS2 psx psp Nintendo wii xD Gamecube Citovat
0 Nil3E Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 ja nemam ani 1 xbox XD zato mam PS2 psx psp Nintendo wii xD Gamecube Takže máš ode mě kartu,tohle je off-topic,příspěvek nulové hodnoty pro toto téma... K tématu.... Tak nevidim to jinak než koupit Switche/Routery a zapojit mašiny do nich...pak v pohode najdete hry :) Citovat
0 Dark_user Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 routr by na takovy pocet asi nestačil. (standardem u routru jsou 4xLAN) takže by na to bylo nejvhodnější použít switch. Butterflyy14: a proč sem teda píšeš? Citovat
0 Nil3E Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2009 1-4Lidi LAN = Na tohle stači router +4 Lidi LAN = Přejdi na switch Mega Party = http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400870UM000J4Z :lol: http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L1400870UM V alfě maj super ceny na switche :) 10konzolí = 10portů neni to levná záležitost (Nejlépe tě vyjdou ty 8-potové D-Linky.ASUS GigaX,ty tam jsou fakt za bomba cenu) Citovat
0 DoktorKiller Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 Dik za rady ale kdo ten 20 000 swith bude hradit :D Citovat
0 Dark_user Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 nemusis kupovat ten nejdražší. Kup si ten kterej ti bude vyhovovat (pocet LAN). Citovat
0 xDante1986 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 opravdu jednodušší je zůstat každý doma za ty peníze si koupit roční xlive....a hrát můžete spolu s headsetama jak chcete pokud ovšem není problém v tom, že chcete udělat hernu :D Citovat
0 DoktorKiller Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 No a jsem planoval ze bych udělal lan party ,ale v tomhledstom je výhoda že každý má ping 0 Citovat
0 Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 Myslim ze by vyhodnejsi bylo koupit ten switch nez rocni gold - ten te vyjde +/- na litr. Switch koupis do 500,- kvalitni i s vetsim poctem portu. Hrát s lidma v jedny nebo ve dvou mistnostech je myslim lepsi nez prez xLive - trocha alkoholu a neceho navic nikomu neuskodi a p*del je velika xD Akorad pak problem s TV, to by si kazdej neco musel prinyst nebo jestli mas doma sklad ?? Mej se ... Citovat
0 Ingnition Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 prosimvás mám dotaz k tomu switchi. Myslím že jsem jeden měl taky takovej. Je to tak že mám doma router (plácnu s 2 LAN portama) a když si koupim ten switch tak jedním kabelem propojim ten router s tim switchem (myslim do WLAN) a pak už do toho swithe normálně napojuji další zařízení? Je to tak? Jen že bych si to koupil zase... Citovat
0 DoktorKiller Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2009 Ghost má pravdu o to mi šlo ,sednou si s kamošema udělat lanu a byla by prdel větší neš aby jame byly roházený po celí čr, ale ted mám jiný problem potřebova bych propojit windows media center s xbox media center nevíte jakna to . Citovat
Otázka
DoktorKiller
Ahoj nevíte prosímvás někdo jak by se dalo propojit deset konzolí najednou. Třeba kdybych chtěl pořádat nějákou Lan party.Dik :idea:
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.