kuba741 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 custe takze jak z nazvu vypliva jsem v ipod iphonech upe nobb zacatecnik a jelikoz mi v pondeli dorazi ipod classic 30 gb mam par otazek 1.daji se tam dat videa filmy atd? 2.existuji na nej nake hry popr jake?kde je sezenu atd? 3.existuje na tenhle ipod neco jako jalibreak na iphone a itouch? 4.nasli byste mi originalni sluchatka od applu na nakym eshopu?diky moc predm tak to jsou moje otazky za odpovezeni predem diky moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 1) Proč by nešly, jdou ve formátu MPEG-4 samozdřejmě přes iTunes :) 2) ---- 3) ne 4) Sluchátka bych ti sehnal okolo 450,- originál. A nebo kup na eBay za 100kč příjdou ti do týdne a vydrží stejně jako originál - podle toho jak s nima zacházíš. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Jedno poradím jen idiot používá k iPodu original sluchátka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 hej original sluchatka nekpuj v zadnem pripade jsou to predrazene sunky kup si radsi nake kossy jsou levnejsi a lepsi vyplati se ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 hej original sluchatka nekpuj v zadnem pripade jsou to predrazene sunky kup si radsi nake kossy jsou levnejsi a lepsi vyplati se ti to ok udelam to tak ja jenom ze k tomu dostanu sluchatka z psp :D tak ty jsou lepsi? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 no nevim pspckovske jsou dost slabe aspon teda ty moje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Taky nemužu origa sluchátka doporučit,ja používal Sony Clip sluchátka které mě k iPhonu naprosto vyhovovaly ,tedka mám Koss Porta..a nemohu si stěžovat... Proto k těm sluchatkam kubiku nekupuj origa,kup si nějaké SkullCandy,Kossy,Senheisery ...investuj do toho trochu vice a uvidíš vrátí se ti to a vyplatí se to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 a na filmy si stahni xvid4psp a tam si nastav mp4 for ipod potom jen ten film nebo video nahrajes do ipodu pres itunes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Jedno poradím jen idiot používá k iPodu original sluchátka... Jo, jsem idiot. Jinak něco jako Jailbreak je, ale už nevím, jak se to jmenovalo. Měl jsem to na svým starým Nanu. Byl to prostě úplně jinej systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Jo, jsem idiot.Jinak něco jako Jailbreak je, ale už nevím, jak se to jmenovalo. Měl jsem to na svým starým Nanu. Byl to prostě úplně jinej systém. aha naky hry tam jdou teda? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Jo, jsou tam nějaký. :) Ale fakt takový jednodušší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Tedka nevím jestli na tom Classicu jede Rockbox (ipod firmware založenej na Linuxu) Ale vím jistě že se musí nahrát Custom Firmware aby ti šli tahané hry Pokud ti pojede RockBox tak jsi za vodou xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Jo, RockBox to byl, co jsem měl na Nanu a jede i na Classicu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 aha a tem rockbox umi co?jaky jsou tam vyhody oproti tomu normalnimu fw ipodu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 RockBox na Classicu (= 6. generaci), nejede :dozey: A 6. generace sux. (viz wikipedia - tam jsou problemy teto generace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.