Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wave 4 - haluz od Microsoft pokračuje

Otázka

Odesláno

To, čeho jsem se obával na sklonku května, se stává realitou. Wave 4 s NXE 8498 updatem začíná být součástí nově vydaných her pro X360 - první z nich je Cars - Race o rama.

Na iX1.51 hru spustit lze.

Na iX1.6 hru spustit nelze a je nutné využít DL disk s aktivačním .iso souborem, alespoň do doby, než vyjde iX1.7 (flasheři teď zajásají).

A to mě upřímně sere!

• Odpovědi 377
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
nejsem zadnej kadr, tak se radsi zeptam,....v pripade koupe nove vydane hry s ochranou Wave 4 (tzn. originalni hra) je tez nutny aktivacni dvd nebo se v tomto pripade nemusim zadnym stahovanim active iso vubec zabyvat?

nemusis byt kadr aby si umel premyslet...kdyby si musel mit aktivacni iso tak co by pak delali ty co nemaji flash???:D

zkracene ne nemusis

• 0
Odesláno

Na jaky mechanice vam nejde aktivacni disk ja mam Liteon a FW 1.6 a taky mi to zobrazi tu obrazovku co je na strane 19 us sem podelal dve dvd.

10: Nyní stačí vysunout disk vložit hybridní hru , hru bez SS … a hra by se měla načíst. (z navodu na strane 8.)

Tim hybrydem je mysleno opathovana hra? protoze puvodni ativacni disk byl pro opathovany hry z wave 3. ne pro neopatchovane ja tomu fakt nerozumim proc by ten samy disk tet mel jet na neopachovanou hru wave 4 nebo existuje jiny?

Chtelo by to tu vse uvist na pravou miru a dat sem link na fugujici activacni iso ja us fakt nevim vsichni tu pisou jak jim to de ale nikdo tu neuved fakta na jakym typu mechaniky to rozjel a na jakym FW je mi jasny ze ten disk je delanej jen na pro 1.6 cus.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu