Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wave 4 - haluz od Microsoft pokračuje

Ji2

Otázka

To, čeho jsem se obával na sklonku května, se stává realitou. Wave 4 s NXE 8498 updatem začíná být součástí nově vydaných her pro X360 - první z nich je Cars - Race o rama.

Na iX1.51 hru spustit lze.

Na iX1.6 hru spustit nelze a je nutné využít DL disk s aktivačním .iso souborem, alespoň do doby, než vyjde iX1.7 (flasheři teď zajásají).

A to mě upřímně sere!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 377
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
tak furt nvm, kdyz mam 1.51 a mam lite-on tak to sputim nebo ne?jelikoz na prvni strane je napsano ze na 1.51 ano ale nekde je napsano ze to jde jen na Hitachi

Ano, kdo tady rozsiril ze to jde jen na Hitachi?

1.51 bez activate

1.6 s activate

Nejlepsi zpusob jak to zjistit je to zkusit ne?

Odkaz ke komentáři

• 0

Takže jsem zkoušel Tekkena 6 patchnout 3rd wave patchem a spustit.Nejdříve to chtělo update,tak jsem ho stáhnul přes live a jede to (jen mi to při výběru charakterů zamrzá v arcade mode).Ten patch asi nebude to pravé ořechové...uvidíme snad někdo něco vymyslí.Zkusím to ještě jednou vypálit.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ano, kdo tady rozsiril ze to jde jen na Hitachi?

1.51 bez activate

1.6 s activate

Nejlepsi zpusob jak to zjistit je to zkusit ne?

"2009/10/16

Looks like we were wrong in assuming that iXtreme v1.51 was fully compatible with 4th Wave PFI/Video. Turns out that only Hitachi iXtreme v1.51 will boot 4th Wave backups, and BenQ/LiteOn/Samsung iXtreme v1.51 will NOT boot 4th Wave. It would have been fully compatible if only the Video data had changed but not with the change in PFI (capacity). So currently the only safe option for booting 4th Wave backups on a BenQ/LiteOn/Samsung drive is to use iXtreme v1.6 and the one shot boot disc."

zdroj : http://abgx360.net/index.html

Odkaz ke komentáři

• 0
Jedna superlamacka otazka :) Jak poznam jakou mam mechaniku a jaky v ni mam FW? Vim ze kdyz jsem ja kupoval Xko tak se nedali flashovat a musela se tam menit mechanika a ta se pak az flashovala. Tu starou, resp. originalni mam tady v supliku. Diiiiiiky za odpoved :))
Tady je tutorial jak poznat co máš za mechaniku. http://console-forum.net/showthread.php?t=32473
Odkaz ke komentáři

• 0

patchnul jsem hru Fairytale Fights xbox nacte kdyz dam spustit tak to pomne chce update tak ho dam se updatne ale kdyz tu hru chci spustit znovu tak to chce znovu update kdyz tam je nevite co stim je tam update 2.0.8498.0

nevite co stim zkousel jste nekdo nxe NXE Update 2.0.8507.0 na live nechodim

dekuji za rady

Tak jsem na instaloval NXE Update 2.0.8507.0 a jedeto benq flash 1.51

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu