Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wave 4 - haluz od Microsoft pokračuje

Ji2

Otázka

To, čeho jsem se obával na sklonku května, se stává realitou. Wave 4 s NXE 8498 updatem začíná být součástí nově vydaných her pro X360 - první z nich je Cars - Race o rama.

Na iX1.51 hru spustit lze.

Na iX1.6 hru spustit nelze a je nutné využít DL disk s aktivačním .iso souborem, alespoň do doby, než vyjde iX1.7 (flasheři teď zajásají).

A to mě upřímně sere!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 377
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Zkousel sem forzu 3, tam ho ma taky predpokladam. Jelikoz sem to pustil normal, neslo - jako DVD video to bere. Patchnu wawe3, spusti se, chce se updatovat, povolim, error vycisti si dvd a nejde. Takze predpokladam wawe4 a dalsi dvd se mi nicit nechce.

kdyz nevis jestli to ma wawe3/4 tak to projed abgx360 omg, F3 ma Wawe3:roll: nesir tady poplasny zpravy kdyz to nemas potvrzeny...

Odkaz ke komentáři

• 0
To, čeho jsem se obával na sklonku května, se stává realitou. Wave 4 s NXE 8498 updatem začíná být součástí nově vydaných her pro X360 - první z nich je Cars - Race o rama.

Na iX1.51 hru spustit lze.

Na iX1.6 hru spustit nelze a je nutné využít DL disk s aktivačním .iso souborem, alespoň do doby, než vyjde iX1.7 (flasheři teď zajásají).

A to mě upřímně sere!

jeste na 1.51. pusti jde ale jenom mechanika HITACHI

DL disk s aktivačním .iso kolik ma Mb..dik

Odkaz ke komentáři

• 0
ten soubor má cca 250 mb, takže tu zjevně někdo neumí počítat :D nebo lépe řečeno špatně vidí :)

Máš pravdu :D Já se koukal na velikost jen toho raru, ne na samotný soubor :D Docela dobrá komprese teda :)

I tak je to zajímavý, že to nejde dát jen na CD :/ :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu