Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wave 4 - haluz od Microsoft pokračuje

Ji2

Otázka

To, čeho jsem se obával na sklonku května, se stává realitou. Wave 4 s NXE 8498 updatem začíná být součástí nově vydaných her pro X360 - první z nich je Cars - Race o rama.

Na iX1.51 hru spustit lze.

Na iX1.6 hru spustit nelze a je nutné využít DL disk s aktivačním .iso souborem, alespoň do doby, než vyjde iX1.7 (flasheři teď zajásají).

A to mě upřímně sere!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 377
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Tak už stahuju fairytale fights,tentokrát už to je snad opravdu wave 4,tak to opatchuju pro fw 1.5 a napíšu.

Do ní sem chtěl jít taky ... tak ta opravdu v 4wawe je :D tak dobrý zabiju dvě mouchy jednou ranou ... ty otestujes 3wawe patcher a jako bonus by si mohl zdělit dojmy ze hry :D kdy myslíš že by se to tu mohlo objevit :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám trošku problém, co jsem pochopil, tak s Hitachi (a pouze Hitachi) na firmwaru 1.51 poběží Wave 4 bez problému, ale zkusil jsem to a bez výsledku. Disk se chvíli načítá, mechanika vydává poněkud nepříjemné zvuky a hra se nespustí, ale neobjeví se ani žádné chybové hlášení. Plus by mě zajímalo (co se týče varování, že nesmí být u firmwaru 1.51) žádný video partition poškožený z důvodu toho, že by mohlo dojít k bannu nebo proto, že by to mohlo poškodit konzoli?

Odkaz ke komentáři

• 0
Mám trošku problém, co jsem pochopil, tak s Hitachi (a pouze Hitachi) na firmwaru 1.51 poběží Wave 4 bez problému, ale zkusil jsem to a bez výsledku. Disk se chvíli načítá, mechanika vydává poněkud nepříjemné zvuky a hra se nespustí, ale neobjeví se ani žádné chybové hlášení. Plus by mě zajímalo (co se týče varování, že nesmí být u firmwaru 1.51) žádný video partition poškožený z důvodu toho, že by mohlo dojít k bannu nebo proto, že by to mohlo poškodit konzoli?

Co se tyč-e bannu.

Odkaz ke komentáři

• 0
Dobře, díky a netušíte, v čem je problém Hitachi 1.51 by měla zvládat Wave 4 bez problému, ale ta má to prostě nehodlá načíst. Nemá někdo podobný problém?

A jiný ti to žere? Máš to dobře přeflešovaný? Zkus reflashnout na 1,6 s activate iso jestli by to nejelo.

Odkaz ke komentáři

• 0

No, po menším studiu na internetu jsem se dočetl, že pokud je firmware 1.6, pak je nutný boot disk, ale pokud je mechanika Hitachi a má firmware 1.51 načítá Wave 4 hry bez problémů a jakékoliv přípravy, což zatím všichni uživatelé v diskusích potvrdili, ale já jsem vložil do mechaniky Lips Number One Hits a mechanika se hru pokouší načíst, ale nakonec nenačte (bez chybové hlášky), takže buďto mi flasher lhal a nemám Hitachi mechaniku nebo je vadná hra, nic jiného mě nenapadá.

Odkaz ke komentáři

• 0
No, po menším studiu na internetu jsem se dočetl, že pokud je firmware 1.6, pak je nutný boot disk, ale pokud je mechanika Hitachi a má firmware 1.51 načítá Wave 4 hry bez problémů a jakékoliv přípravy, což zatím všichni uživatelé v diskusích potvrdili, ale já jsem vložil do mechaniky Lips Number One Hits a mechanika se hru pokouší načíst, ale nakonec nenačte (bez chybové hlášky), takže buďto mi flasher lhal a nemám Hitachi mechaniku nebo je vadná hra, nic jiného mě nenapadá.

Jestli ti to čte jiný media tak to máš špatně spálený.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak,opatchoval jsem hru fairfytale fights ppf o-matic 3 pro fw 1.5 a nejede,začne se to updatovat a napíše nějakou chybu.

V tvojej konzole mas aky dashboard? 2.0.7371.0? Nie je nahodou potrebny pri wave4 mat v konzole dash 2.0.8498.0?! Tu bude pes zakopany. Myslim, ze ti staci update dashu a pojde to. Na MS stranke je stale 7371 a kto sa na XLive nepripaja, tak si ten 8498 - System update vyber z hry (este z neopatchovanej) a cez USB ho skus updatnut.

Odkaz ke komentáři

• 0
V tvojej konzole mas aky dashboard? 2.0.7371.0? Nie je nahodou potrebny pri wave4 mat v konzole dash 2.0.8498.0?! Tu bude pes zakopany. Myslim, ze ti staci update dashu a pojde to. Na MS stranke je stale 7371 a kto sa na XLive nepripaja, tak si ten 8498 - System update vyber z hry (este z neopatchovanej) a cez USB ho skus updatnut.

Ne,verzi dashe mám 2.0.8498,takže v tom to nebude.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu