Ingnition Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 neoprávněné používání registrované značky je trestný čin. Už jen že to vlastníš tak můžeš ten eshop poslat doháje včetně vietnamského dodavatele. navíc každý výrobek musí mít značku CE pokud se nemílím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 no ja nastesti nikdy nekupuji ani neobednavam nic z netu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 hele proč píšou že swap je 00014 * Čistící set dvd + cd pro PS2 mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 tjn je to strašný, aspoň ale kdyby to bylo kvalitní...si pamatuju jak před rokem bylo ve zprávách jak nějaká ženská koupila baterku do Nokie od šikmookých a z ničeho nic v klidu jí ten mobil vedle ruky bouchl, tu ruku méla celou popálenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 tjn je to strašný, aspoň ale kdyby to bylo kvalitní...si pamatuju jak před rokem bylo ve zprávách jak nějaká ženská koupila baterku do Nokie od šikmookých a z ničeho nic v klidu jí ten mobil vedle ruky bouchl, tu ruku méla celou popálenou muze byt rad ze se mu to nestalo s psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 to jo, kazdej kod umrtvi psp si zaslouzi "smrt" oko za oko XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 pls napis jak to doůpado, esli odpovedely, hh s enemuzu dockat na jejich reakci... vietnamcu zasr nejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 pls napis jak to doůpado, esli odpovedely, hh s enemuzu dockat na jejich reakci... vietnamcu zasr nejch beztak odpoved bude znit my nerozumet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 beztak odpoved bude znit my nerozumet :D xD:D:D:D:D:D tjn ... si myslim ze prachy uz neuvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Ja bych nerekl, ze to vedou vietnamci, proto neni na miste se do nich navazet. Ano vazeni, dementni jsou i cesi :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 větnamci většinou nemívaj E-Shopy no :D budou to češi, co ty shity od někaď z Číny dovážej a navíc prodávaj jako originál Sony, kdyby je někdo udal tak vyhraje za padělání nekvalitních výrobků pod značkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tak já je udám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Staci, kdyz nekdo napisete sem http://www.coi.cz/cs/epodatelna-1.html ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tak jsem jim napsal email .... v emailu se dožaduju vysvětlení jaktože mi prodali čínskej šmejd když to měl být originál ktomu jsem jim poslal foto s baterkou a vysvětlení proč nemá baterka ten kod CE a že chci výměnu za originál pokud neodpoví nahlasim je na inspekci tak jsem nato zvědavej .... (samozdřejmě jsem to napsal spisovnou češtinou a podepsal se jako Ing. :D jenom aby to brali trošku vážně ) odpověď překopčim sem ... teda jestli nějaká bude:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tak snad ti to nejak vrati :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 no tadyhletim si ty swině myslí že jsou chráněný, ale smůla jako kdybych si objednal mobil, rozbalil ho a v tom šutr, to mam jako smůlu že jsem ten šutr neviděl když byl zabalenej tak jsem to rozbalil? dobrý no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 no tadyhletim si ty swině myslí že jsou chráněný cim? cim si mysli, ze jsou chraneni? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 někdo nademnou si ten příspěvek poupravil. reagoval jsem na to že při narušení obalu/folie předmětu zapadá záruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tady ale nejde o porušení folie!!! Tady jde o podvodné prodávání originální značky která se používá NELEGÁLNĚ! --------- u produktu je napsáno originál, schválně cenzurovaný obrázek, chybý CE (což je značka, která jasně říká že neni výrobek vadný a je povoleno jej prodávat!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Tady jde o mnohem vice veci ;) Pokud to nekdo poslete te COIce, tak se s tim "obchodem" nebo spise majitelem, budou dit veci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 já to klidně vyplním. Jen nevím co vybrat v inspektorátu, typ zprávy a předmět zprávy. Materiály myslím ani potřeba nebude, se stačí podívat na web tam jich je dost :D jo a k čemu jim bude moje adresa? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Nejspíš aby ti poslali dopis jak se situace vyvíjí. Ještě přidávám podívejte se nato http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/651-psp-kryt-baterie-1000-fat-27/ (hlavně nenápadně zakrytý nápis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RIPR Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 No tak jak to tady čtu, tak je to fakt maso obchod :D Nevypadá to moc dobře. Přesto si ale můj kamarád před rokem tam objednal Swap Magic a doteď mu funguje, ale jedná se o software, ten se dá do určitý míry i zkopírovat tak, že vypadá jako originál. U hardwaru to může být jinak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Zdravím, nezkoušeli jste naáhodou někdo jim do toho eshopu přidat na nějakou věc komentář? Mně to furt nějak nejde....chci si do nich trochu rejpnout:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 no tak ja tam kupoval pandoru uz hotovou nejdriv ze neni na sklade ze za 14dni mi napisou nebo co a tak cekam 4 dny a potom jim napisu ze to stornoju a radsi sem si ji koupil tady na forku sou opravdu naky divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.